Jump to content
 • Dit formulier werkt tijdelijk niet, om een domein te registreren klik hier!

  De voordelen

  De redenen om je domeinnaam bij one2xs te registreren? Je vindt ze hier!

  Verbazingwekkende supportwebhosting_01.png

  Gemiddeld binnen 15 minuten een reactie (de nachtelijke uren, feestdagen en weekenden meegeteld), gratis backup als je per ongeluk iets hebt verwijderd, gratis overplaatsing als je daar een goede reden voor hebt, en zo kunnen we nog wel even door gaan.
  Het is raar om over jezelf te zeggen, maar onze leden zijn onwijs tevreden over de support, en dat willen we graag zo houden!

  domeinnaam_02.pngDirect geregistreerd

  Je domeinnaam wordt na bestelling direct automatisch geregistreerd. Op die manier weet je zeker dat je geniale nachtelijke ingeving de volgende morgen niet door een ander is weggekaapt!

   

  Flexibel & meedenkenddomeinnaam_03.png

  Doet je domeinnaam het ineens niet meer? We sturen je niet met een kluitje in het riet, maar helpen je met een oplossing.
  Standaardpakketten met maatwerk-support, daarom juist one2xs!

  domeinnaam_05.pngGeen verborgen kosten

  Betalen voor houder wijzigingen? Extra kosten voor het wijzigen van nameservers? Geen sprake van! Je koopt je domeinnaam en that's it. (Enkele extensies als .be rekenen wel kosten voor bijvoorbeeld een houder wijziging die we helaas moeten doorberekenen, neem contact met ons op als je de exacte tarieven wil weten.)

   

  Eigen e-mailadressendomeinnaam_06.png

  Je kan je domeinnaam aan je eigen webhost koppelen om zo emails te kunnen ontvangen. Lukt dat niet of heb je geen host? Je kan via ons controlepaneel mailadressen maken en laten doorsturen naar je huidige mailadres! Uiteraard met spamfilter, vakantieberichten, automatisch beantwoorden, enzovoorts.

  domeinnaam_07.pngGratis doorsturen

  Heb je ergens anders al een website? Je kan de domeinnaam van hier koppelen via de nameservers, via een DNS A record, maar uiteraard ook gewoon via frame- of http-forwarding.
  Geen idee wat dat allemaal is? Maakt niet uit, ons controlepaneel helpt je op weg!
 • Hulp nodig?

  One2XS onderdeel van Danteck

  Contactgegevens

  De Haal 52A
  1511AS Oostzaan
  075 202 66 25 | [email protected]

  Livechat >

×