Jump to content
 • Webhosting

  Je eigen website, helemaal onder controle! Als je snel je website online wil hebben dan is dit voor verreweg de meeste mensen de beste oplossing. Je hoeft zelf bijna niets in te stellen en kunt direct je site uploaden.

  Pakketnaam Ruimte Dataverkeer * Prijs per maand Bestel
  starter 500 MB 10 GB € 0,25 cart_put.png
  light 1 GB 20 GB € 0,50 cart_put.png
  medium 2 GB 40 GB € 1,00 cart_put.png
  advanced 5 GB 100 GB € 2,50 cart_put.png
  pro 10 GB 200 GB € 5,00 cart_put.png
  ultimate 20 GB 400 GB € 10,00 cart_put.png

  * de hoeveelheid dataverkeer geldt zoals gewoonlijk per maand

  Bij elk pakket krijg je een onbeperkt aantal subdomeinnamen, IPv6 adressen, MySQL databases, e-mailaccounts en FTP accounts.
  Heb je meer nodig? Neem even contact met ons op, we bespreken graag de mogelijkheden.

  Waarom one2xs?

  Er zijn duizenden online winkels waar je webhosting kunt kopen. Waarom dan precies voor one2xs kiezen?

  Verbazingwekkende supportwebhosting_01.png

  Gemiddeld binnen 15 minuten een reactie (de nachtelijke uren, feestdagen en weekenden meegeteld!), gratis back-up als je per ongeluk iets hebt verwijderd, gratis overplaatsing naar een andere server als je dat graag wilt, en zo kunnen we nog wel even doorgaan.
  Het is raar om het over jezelf te zeggen, maar onze klanten zijn onwijs tevreden over de support, en dat willen we graag zo houden!

  webhosting_02.pngDagelijkse back-ups

  Het belangrijkste van je website is je data, als die verloren gaat heb je namelijk niets meer.
  Om dat te voorkomen maken we een back-up we alle websites. Elke dag. Die back-ups bewaren we vervolgens een week om te kunnen gebruiken op het moment dat er iets mis gaat, bijvoorbeeld als er een server crasht. Of als jij zelf per ongeluk een bestandje verwijdert, want ook dan kun je gratis bij ons een back-up opvragen.

  Kies je PHP versiewebhosting_03.png

  Om je website razendsnel te houden, is het van belang dat jij, maar vooral ook wij de nieuwste software gebruiken. Om te voorkomen dat ook oude software nog goed draait, kun je zelf kiezen een PHP versie kiezen (waaronder ook PHP 7).

  webhosting_04.pngFlexibel & meedenkend

  Doet je site het niet meer? Per ongeluk bestanden verwijderd? We sturen je niet met een kluitje in het riet, maar helpen je met een oplossing.
  Speciale PHP module nodig? We zoeken uit of we hem kunnen draaien en doen ons best voor je. Keertje iets teveel dataverkeer gebruikt? No problemo! Standaardpakketten met maatwerk-ondersteuning, daarom juist one2xs!

  Ongelimiteerdwebhosting_05.png

  5 euro voor een extra FTP account? 10 euro om 2 mailadressen te kunnen aanmaken?
  Nee, dat walgelijke soort kosten vind je bij ons niet. Je bepaalt zelf hoeveel domeinnamen je aan je host toevoegt, je regelt zelf hoeveel databases je maakt, enzovoorts. Uiteraard wel binnen de grenzen van het redelijke, maar verder laten we je geheel vrij daarin.

  webhosting_08.pngEenvoudig uitbreidbaar

  Mocht je meer dataverkeer of schijfruimte nodig hebben dan kun je dat zelf eenvoudig wijzigen. Geen torenhoge prijzen voor upgrades, maar gewoon de normale prijs van het nieuwe pakket min het bedrag dat je al betaald hebt. Uiteraard verrekend met de tijd dat je host al loopt, zodat je halverwege het jaar gewoon de helft van de prijs betaalt voor je upgrade.

×