Ga naar inhoud

Alle activiteit

Deze stream update zichzelf     

 1. Gisteren
 2. Eerdere
 3. Helaas lees ik alles telaat omdat de balk niet laad ben ik gaan zoeken naar ervaring. Dom van mij ik weet 😖 heb zelfs 2x gebeld omdat ik dacht dat ik het verkeerd had gedaan om de pagina te vernieuwen. Nu na de tweede keer zit ik al circa een half uur te wachten en er gebeurd niets. Jammer veel geld kwijt voor niets terwijl ik het al heel krap heb. Maar ik zit met mijn handen in het haar ik moet weten wat hij met mijn berichten heeft gedaan 🤯
 4. Lekker bezig door quotes te voorzien van linkspam! We hebben dit geneuzel wel door hoor!
 5. Beste leden, Voor een project zijn wij op zoek naar iemand die voor ons een design voor een product kan ontwerpen. Het idee is al duidelijk, echter zoeken wij iemand die het mooi vorm kan geven. Er is ruimte voor eigen inbreng. Uiteraard ontvang je hier een vergoeding voor. Daarnaast zijn wij opzoek naar iemand die ons logo kan ontwerpen. Ook hier zijn duidelijke ideeën voor en zijn wij op zoek naar iemand die dit voor ons kan realiseren. Ben jij een product ontwerper of logo designer? Neem dan snel contact met ons op! Groeten, Stijn
 6. Naamlozesite.nl geeninspiratie.nl ikweetniksteverzinnen.nl writersblockvoorhetverzinnenvaneendomeinnaam.nl geenidee.nl
 7. Hallo Dames en Heren, Ik ben op zoek naar een naam voor mijn nieuwe site maar helaas was de naam die ik in mijn hoofd had verzegt. de-eenhoorn.nl Er komen allerlei fotos van al mijn creatieve dingen op te staan. Wie weet er een leuke naam voor.
 8. jarre

  Bol.com tegen btc

  Da's mijn bijnaam, wist niet dat er ook een Jarre was die muziek maakte. En waarom in btc: omdat ik een btc wallet heb waar een vcc (virtual creditcard) aan hangt. Maar als je iets anders dan btc in de plaats hebt ook geen probleem hoor.
 9. aarclay

  Bol.com tegen btc

  Waarom in BTC? Ohm ja. Leuke naam heb je! Jarre, altijd goede muziek!
 10. jarre

  Bol.com tegen btc

  5 euro is ook goed moest dit redelijker zijn. Andere betaalmethoden zijn ook te bespreken trouwens.
 11. jarre

  Bol.com tegen btc

  Hey Ik heb een bol.com cadeaubon gekregen van 10 euro. Ik wil hem weg doen voor 6 euro aan bitcoin. Omdat ik newby ben wil ik gerust eerst de code doorsturen indien interesse. Indien geïnteresseerd, reageer of stuur pb.
 12. keffe

  3d tekening maken

  Ik ben op zoek naar iemand die voor mij een 3d tekening kan maken vanuit een tekening. Ik heb een bovenaanzicht, zij aanzicht, voor en achter aanzicht. Echter ben ik nog niet bekend genoeg met 3d max om zelf een 3d model te maken. Kan iemand mij hiermee helpen? het is geen moeilijke 3d tekening.
 13. Hallo, binnenkort krijg ik mijn nieuwe werkbus binnen en deze moet bedrukt worden. hij word gebruikt met mijn licht en geluid verhuur bedrijf en wil hiervoor een passende mooie bedrukking. wie kan dit voor me maken? slechts een ontwerp die door kan naar de beletteraar. prijs komen we overeen
 14. Lennard

  Het einde op One2XS

  Achja, zo gaat het soms met dingen. Maar goed, dat maakt het niet minder jammer. Het was mij ook een waar genoegen. 🥰
 15. aarclay

  Het einde op One2XS

  Ik ben erg actief op Tweakers! 🙂 Niet echt een forum voor luie beginners, om zo maar te zeggen. (no flame intended hoor).
 16. August

  Het einde op One2XS

  Ik heb inmiddels ook alle producten stopgezet bij One2xs. Wat het forum betreft ben ik nog altijd opzoek naar een alternatief.
 17. aarclay

  Het einde op One2XS

  Ook bij de overgang naar de nieuwe One2XS was de activiteit al minder, maar was er nog wel gezelligheid. Maar bij de overname is alles sterk achteruit gegaan. Vooral als we nu op zo'n spam-board zitten i.p.v. Lennard mooie bouwsel.
 18. Voordeel van veel gebruikte forum software :')
 19. keffe

  Het einde op One2XS

  Hee @tom, Helemaal gelijk in. Momenteel wordt er alleen nog maar spam geplaatst en er lijkt geen energie gestoken te worden in de one2xs site. Zeer jammer en een schande tegenover Lennard.
 20. tom

  Het einde op One2XS

  Bij deze neem ik afscheid van One2XS, het was vroeger een leuke community maar nu is niemand meer actief en de hele originele site is weg. Bedankt voor de leuke tijd.
 21. Hoi, Aangezien ik niets meer met mijn Habbo account uitvoer vind ik het zonde om het te laten liggen. Daarom wil ik hem verkopen. ik hoor het graag, zie foto’s voor meubels. Groet,
 22. Sinds one2xs is overgenomen is heel het forum naar de knoppe gegaan. Word er gespamd door bots in de fora en zie ik alleen maar reclame in mijn scherm.... waarom moet er nou weer geld verdiend worden aan het one2xs forum. Heel de goede naam van one2xs wordt door het slijk gehaald. Helaas ga k daarom ook maar eens op zoek naar een nieuw normaal forum waar je wel weer wat aan hebt. Iemand suggesties?
 23. abc_clear

  -

  Ik verkoop het 4 cent per credit
 24. abc_clear

  Habbo spullen

  Ik verkoop habbo staven voor 2 euro per stuk
 25. xPasifics

  Habbo spullen

  Ik ben sinds kort weer begonnen met het spelen van Habbo. Jammer genoeg ben ik de email vergeten van het account waar ik altijd op speelde en ben ik dus ook alles kwijt. Het lijkt me een beetje jammer om helemaal opnieuw te moeten beginnen, dus ik vroeg me af of er nog mensen zijn die nog een habbo account hebben met wat spullen erop? Als je er toch niks meer mee doet zou je mij blij kunnen maken door die spullen aan mij te geven :) Mijn discord: Pasifics#4838
 1. Laad meer activiteit
×
×
 • Nieuwe aanmaken...