Ga naar inhoud

Alle activiteit

Deze stream update zichzelf     

 1. Afgelopen week
 2. Eerdere
 3. Hoera

  Excel hulp gezocht

  Je maakt een extra tabblad aan met alle producten en de prijs, dan kan je met de LOOKUP functie automatisch de prijs opzoeken van de omschrijving. Voor je dropdown dien je volgende stappen te volgen: Create the list in cells A1:A4. Similarly, you can enter the items in a single row, such as A1:D1. Select cell E3. (You can position the drop-down list in most any cell or even multiple cells.) Choose Validation from the Data menu. Choose List from the Allow option's drop-down list. (See, they're everywhere.) Click the Source control and drag to highlight the cells A1:A4. Alternately, simply enter the reference (=$A$1:$A$4). Make sure the In-Cell Dropdown option is checked. If you uncheck this option, Excel still forces users to enter only list values (A1:A4), but it won't present a drop-down list. Click OK.
 4. Pim

  Excel hulp gezocht

  Hallo allemaal, Ik heb een nieuwe opzet voor mijn facturen maar ik zoek nog de juiste formule voor het volgende: In mijn factuur heb ik het volgende.. Omschrijving - Dgn fact. - Aantal - Korting - stukprijs - regeltotaal Nu wil ik graag dat ik bij "omschrijving" een dropdown krijg van alle producten/diensten die ik lever. Zodra ik een "omschrijving" kies wil ik dat hij ook automatisch de juiste prijs toevoegd bij "stukprijs" Is iemand die weet hoe? Of welke formule.. op google word ik er niet wijzer van. Mijn dank is groot.
 5. keffe

  Website overgezet nieuwe webhosting

  ssl certificaar maar ik zie dat het al gelukt is
 6. milano

  Website overgezet nieuwe webhosting

  Boys, Ik heb mijn oude website naar een nieuwe webhosting overgezet. Momenteel krijg ik deze foutmelding. Wat moet ik momenteel nog aanpassen?
 7. Hoera

  Ledensysteem

  Eerste resultaat op Google werkt bij mij, maar zoals Aarclay zegt is dat te gedateerd om terug in werking te stellen.
 8. jarre

  Paysafecard gevraagd

  Hallo Ik heb 5 euro Paypal en ik zou deze graag omruilen voor een Paysafecard (uiteraard ook van 5 euro). Iemand die me kan helpen?
 9. jarre

  Bol.com kaart te koop

  Heb nog een kaart van bol.com liggen, mag eruit voor 5 euro. Geldig tot 25 januari 2022. Waarde: 10 euro. Omruilen kan via bitcoin (Paypal mag ook).
 10. aarclay

  Ledensysteem

  Waarom geen Wordpress? PHPMenno is al behoorlijk antiek!
 11. keffe

  Gezocht: Iemand die een website kan bouwen

  Wat meer informatie is wel handig voor mensen. Wat voor website wil je? Is er al een design? Wat voor systeem moet er achter (wordpress? Drupal? etc?) Is het een website of webshop? Wat voor informatie moet erop? Moet er een contact formulier komen. Etc etc etc...
 12. jarre

  Bol.com kaart te koop

  Ik heb ook niet gezegd dat ik er de volle prijs (10 euro) voor wil he. Dat zou inderdaad nogal dwaas zijn aangezien je zo'n kaart anders even goed zelf kan bestellen. Het is een code per e-mail overigens.
 13. aarclay

  Bol.com kaart te koop

  Iemand die het nodig heeft kan net zo goed naar de winkel gaan, en niet 2 dagen wachten op de post wachten? Plus dat er een kans is dat er in gescamd kan worden..... (en ik zeg niet dat ik je niet vertrouw)
 14. jarre

  Bol.com kaart te koop

  De laatste reactie snap ik niet helemaal. Er zijn toch meer mensen die cadeaukaarten, die ze niet nodig hebben, over internet verkopen?
 15. aarclay

  Bol.com kaart te koop

  Geef het aan een vriend(in) die jarig is! Je gaat toch niet via internet in zo iets goedkoops handelen? 😛
 16. Hoera

  Bol.com kaart te koop

  Ik heb momenteel ook niets nodig van bol.com en ga het dus nog niet kopen. Misschien later als ik nog eens wat wil bestellen en ik denk er aan
 17. jarre

  Bol.com kaart te koop

  Inderdaad, ik had geen prijs vermeld omdat die nog niet vast staat. Je hebt ook gelijk in wat je zegt dat iemand makkelijk zelf zo'n kaart kan bestellen. Ik moet er ook zeker geen 10 euro voor hebben hoor. Hoeveel wil je geven?
 18. Hoera

  Bol.com kaart te koop

  Hoeveel vraag je ervoor? Ik betwijfel dat iemand er 10EUR voor gaat geven. Iedereen kan meteen betalen op bol.com zonder het "risico" te lopen om gescamd te worden en zonder de vertraging van het onderhandelen hier.
 19. jarre

  Bol.com kaart te koop

  Hallo Ik bied een bol.com cadeaubon aan van 10 euro. Graag zou ik deze willen ruilen voor Bitcoins, een Paysafecard of PayPal. Hij is geldig tot 10 januari 2022. Geïnteresseerd? Stuur me dan een pb of reageer in dit topic. Groetjes Jarre
 20. aarclay

  Gezocht: Iemand die een website kan bouwen

  Ik heb geen tijd om dit te bouwen. Maar als het 'simpel' moet, waarom neem je dan geen WordPress?
 21. driveincrew

  Gezocht: Iemand die een website kan bouwen

  Hallo Allemaal, Ik ben op zoek naar iemand die voor mij een complete, simpele website kan bouwen heb jij interesse? Dan hoor ik het graag, meer informatie volgt na interesse Met vriendelijke groet, Branco Rensen
 22. aarclay

  Offtopic Topic 75 - Wintereditie

  Second post of 2019! (toch wel vreemd dat we 'tweede' in het Engels second noemen. Een seconde is bijna ons weer één (tel). Logisch dat Great Brittain een eiland is 😂)
 23. robinkoch

  Offtopic Topic 75 - Wintereditie

  First post of 2019!
 24. pepijniscool

  Toegang op database

  SELECT * FROM mysql.user WHERE user = 'august'\G SHOW GRANTS FOR 'august'@'localhost'; Kijk eens welke permissies august heeft; indien je iets geks ziet, kan je vanuit de mysqld dit proberen: GRANT ALL PRIVILEGES ON `%`.* TO 'august'@'localhost' IDENTIFIED BY 'wachtwoord' WITH GRANT OPTION; IPV *.* proberen we %.* zie ook https://stackoverflow.com/a/16004129
 25. August

  Toegang op database

  Mijn root user heet august. Zodra ik een query uitvoer oid krijg ik deze melding.
 26. aarclay

  Toegang op database

  Bestaat de user august wel? En heeft die ook SELECT rechten? Wat doe je precies dan? of zie je dit direct na het inloggen?
 27. August

  Toegang op database

  Hey allemaal, Als ik iets probeer te doen in PHPMYADMIN krijg ik de volgende melding: #1044 - Toegang geweigerd voor gebruiker: 'august'@'localhost' Wat doe ik verkeerd?
 1. Laad meer activiteit
×