Ga naar inhoud

timmerdanny

Administrators
 • Aantal items

  40
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  1

Alles dat geplaatst werd door timmerdanny

 1. Het privacybeleid is ondertussen toegevoegd.
 2. De taal moet nu goed staan, inmiddels een deel vertaald. Graag hoor ik van jullie als er nog fouten ergens staan.
 3. IMAP Inkomend Serveradres: host.danteck.nl Poort: 993 (of port 143 zonder versleuteling) Gebruikersnaam: (je volledige mailadres) Wachtwoord: (je gekozen wachtwoord) Uitgaand Serveradres: host.danteck.nl Poort: 587 (of 25 zonder versleuteling) Authenticatie verplicht Gebruikersnaam: (je volledige mailadres) Wachtwoord: (je gekozen wachtwoord)
 4. Dit probleem moet nu opgelost zijn. De SNI van de server stond inderdaad niet aan waardoor certificaten niet gebruikt worden voor dovecot IMAP server. Als ik nu een check doe met jouw domein zie ik dat het goed gaat: https://www.sslshopper.com/ssl-checker.html#hostname=mail.robindenhartog.com:465
 5. Kun je eens de foutmelding screenshot posten?
 6. Dat moet al aanstaan. Je moet alleen wel dan mail.domien.xxx meenemen in je Let's Encrypt certificaat aanvraag.
 7. Hi Rik, je kunt host.danteck.nl aanhouden daar zit een geldig certificaat op. Wil je toch je eigen mail.domein.nl gebruiken dan kun je lets’s encrypt gebruiken om een geldig certificaat te generenen en gebruiken
 8. Op beiden heb ik niks ontvangen. Heb je geen return postzegel gehad van de postman?
 9. Welk e-mailadres gebruik je? Alle mails worden dagelijks namelijk afgehandeld
 10. Prijzen blijven voorlopig gewoon hetzelfde
 11. timmerdanny

  Certificaat

  Het server certificaat is ondertekend met de hostname van de server en is eigenlijk niet handig om te gebruiken aangezien deze niet vertrouwd wordt op je eigen domein. (je krijgt dan een mismatch op certificaatniveau) Je kunt het beste Let's Encrypt aanzetten zodat je een ondertekend certificaat genereert voor jouw domein.
 12. timmerdanny

  Verzonden mails

  Kun je eens een screenshot doorsturen van het certificaat weergeven?
 13. timmerdanny

  Verzonden mails

  mail.domein.nl werkt inderdaad wel, smtp.domein.nl ook. Enkele probleem is dat sommige gebruikers de SSL of TLS poort pakken van mail.domein.nl en smtp.domein.nl. Als je een versleutelde verbinding gebruikt moet er namelijk een geldig certificaat op de server zijn ondertekend op jouw eigen mail.domein. Je moet dus in let's encrypt dan aangeven dat je certificaat voor je eigen mail.domein ook ondertekend en automatisch vernieuwd moet worden. host.danteck.nl is reeds voorzien van een geldig certificaat.
 14. timmerdanny

  Verzonden mails

  Heb je je account gekoppeld middels POP3? Probeer dan eens naar IMAP te gaan. Je kunt de volgende instellingen gebruiken: Protocol: IMAP Inkomende server: host.danteck.nl Loginnaam: volledige emailadres Versleuteling: SSL Poort: 993 Uitgaande server: host.danteck.nl Loginnaam: volledige emailadres Versleuteling: TLS Poort: 587
 15. Wat voor computer heb je? Als je een recente computer hebt dan zit de sleutel meestal in je BIOS verwerkt je zou deze opnieuw kunnen invoeren en dan activeren. Andere manier als je een wat nieuwere computer hebt is gewoon overnieuw installeren zodat alles goed zit. Bij oudere PC's staat vaak de sticker aan de zijkant van de PC met de licentiecode erop. Mocht je toch een licentie willen kopen kijk dan eens op kinguin.net daar zijn ze heel goedkoop.
 16. timmerdanny

  Hosting verlengen

  Handmatig van te voren betalen en verlengen is niet mogelijk. Abonnementen worden automatisch verlengt tenzij je een opzegging inschiet. Bij een opzetting inschieten loopt het domein door tot het einde contract.
 17. timmerdanny

  Blacklist

  Hi Ferry, De blacklist is nu aangepast van een blokkade na 3x foutief inloggen naar 5x foutief inloggen.
 18. In de bijlage een leuk contactformulier responsive en PHP geschreven. Ik ben even kwijt waar ik de source code vandaan heb maar heb deze teruggevonden van een tijd terug. responsive-contact-form-with-php.zip
 19. Haha, nee de GDPR dingen komen eraan. Echter staat dat niet op eerste prioriteit dus in de loop van de weken staat het online en kun je het controleren.
 20. Nee ook niet, zelf uiteraard al gecontroleerd. Zelfs verschillende sites.
 21. Die staat ingesteld. SFP, DKIM, PTR, DMARC record de hele mikmak maar nog steeds gaat hij in spam bij Gmail of Hotmail.
 22. Ik zag het inderdaad. Dat kan alleen via AdminCP πŸ™‚ ik heb de club nu op closed gezet zodat je zelf moet beoordelen wie erin mag. Iedereen kan de club zien.
 23. timmerdanny

  SpamAssassin

  Spamassasin is nu geconfigureerd. Je kan het nu gebruiken.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...