Ga naar inhoud

ewan

Members
 • Aantal items

  8304
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Community reputatie

0 Neutraal
 1. http://www.omroepbrabant.nl/?news/2744681223/Jelle+(18)+uit+Oosterhout+opgepakt+voor+massale+DDoS-aanvallen+op+Belastingdienst+en+bank.aspx Ja dat is m
 2. Volgensmij is standaard USB daar niet voor geschikt. Er bestaal wel kabels met USB C naar HDMI Ja maar dan ga je van telefoon naar beeldscherm. maar ik wil dat de pc er tussen zit vandaar. Ik dacht ook al dat het niet bestond. Dan zou je USB C naar HDMI en dan door een capture card het beeld naar je pc kunnen doen. Hmm zou kunnen, wat kost zon capture card gemiddeld? (ben te lui om te googelen) Ik heb geen flauw idee zal je toch ff moeten googlen
 3. Volgensmij is standaard USB daar niet voor geschikt. Er bestaal wel kabels met USB C naar HDMI Ja maar dan ga je van telefoon naar beeldscherm. maar ik wil dat de pc er tussen zit vandaar. Ik dacht ook al dat het niet bestond. Dan zou je USB C naar HDMI en dan door een capture card het beeld naar je pc kunnen doen.
 4. https://www.windowscorner.nl/handleidingen/windows/partities-maken-of-aanpassen-met-schijfbeheer-van-windows.php Onder het kopje "Toegewezen schijfletter(s) wijzigen."
 5. Ik draai een Teamspeak server op een 256mb ram VPS, gaat prima met zon 10-15 man.
 6. De lamp? Ja dat snap ik, maar hoe kan ik het oplossen. Lamp niet meer aan of uit zetten.
 7. ewan

  Mobiel abonnement

  Onbeperkt bij kpn? Klik om afbeelding tonen Zolang je maar blijft betalen is t overal onbeperkt
 8. ewan

  Welke auto heb jij?

  Fiat Grande Punto uit 2008. €33 wegenbelasting en €48 WA verzekering per maand. Heb ongeveer 10k kilometer gereden sinds ik heb hem en hij rijdt nog steeds prima. Als je in Brabant of Zeeland woont wil ik je aanraden eens bij zlm verzekeringen te kijken, scheelt vaak erg veel in prijs vergeleken met andere verzekeraars!
 9. ewan

  Kleine Vragen Topic #4

  Het probleem is nu alleen dat het niet werkt Dit terwijl de waarde van $levering wel ophalen of verzenden is. || vervangen door &&? Dit was het inderdaad, overal naar gekeken behalve dit.. Bedankt!
 10. ewan

  Kleine Vragen Topic #4

  Hoi, Ik heb de volgende code om te controleren of de waarde van een radio button niet veranderd is. Het probleem is nu alleen dat het niet werkt Dit terwijl de waarde van $levering wel ophalen of verzenden is.
 11. Ligt eraan welk subnet gebruikt wordt en hoe het ip adres van de router ingesteld staat, is meestal ook gewoon aan te passen.
 12. Configuratiescherm > Gebruikersaccounts > Uw accountnaam wijzigen?
×
×
 • Nieuwe aanmaken...