Ga naar inhoud

meutr

Members
 • Aantal items

  32
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

  Nooit

Alles dat geplaatst werd door meutr

 1. meutr

  Mijn forum op server 3 werkt niet

  Done EDIT: Opgelost, danku wel!!
 2. meutr

  Mijn forum op server 3 werkt niet

  General Error SQL ERROR [ mysqli ] Table ./meutr_clanforum/phpbb3_sessions is marked as crashed and should be repaired [145] An sql error occurred while fetching this page. Please contact an administrator if this problem persists. www.oneclan.nl werkt gewoon; www.oneclan.nl/forum werkt niet. Webserver 3 staat hier gewoon online, dus waar kan dit aan liggen?
 3. meutr

  Mijn forum op server 3 werkt niet

  Ik wil Luuk of iemand anders van de support hier best toegang bieden tot mijn direct admin.
 4. meutr

  Mijn forum op server 3 werkt niet

  O_O Hoe werkt dat? Is er geen mogelijkheid dat jullie dit voor mij kunnen doen?
 5. meutr

  VPS/Webserver 3

  Hopelijk snel opgelost?
 6. meutr

  inloggen op roundcube/admin panel

  Ik vul het e-mail adres in. Ik probeerde ook al met mn account naam enz, maar dat lukt allemaal niet via server3 link / mn domein naam. Alleen via die server2 link kan ik inloggen. Ik heb een ticket aangemaakt voor dit probleem.
 7. meutr

  inloggen op roundcube/admin panel

  Hallo, hoe komt het dat ik alleen op mn admin panel/roundcube geraak via mn s2.one2xs.com link, en niet via mn gewone domein link: www.oneclan.nl/roundcube ? Als ik via www.oneclan.nl/roundcube probeer in te loggen staat er dat mn login invalid is.. Trouwens, waarom staat er s2.one2xs.com ? Ik ben een tijd geleden verhuist naar server 3. o-o
 8. meutr

  inloggen op roundcube/admin panel

  Via dat IP kan ik ook niet inloggen op roundcube. Alleen via dat server 2 linkje. Kheb echt het gevoel dat die overplaatsting naar server 3 niet volledig goed is gegaan destijds EDIT: tja, een probleem is het niet echt. Alles werkt gewoon via die s2.one2x.com link, maarja.. Dan ziet iedereen ook gelijk mn inlogname voor het admin panel enz. Dat heb ik gewoon liever niet. Normaal moet het via www.oneclan.nl/roundcube kunnen, dus dan wil ik gewoon dat dat werkt
 9. meutr

  inloggen op roundcube/admin panel

  Dan krijg ik dit: DirectAdmin Login Page Invalid login. Please verify your Username and Password Echt heel raar allemaal.. Alsof hij niet volledig overgeplaatst is naar s3. o-o
 10. meutr

  inloggen op roundcube/admin panel

  Maar bestaat er een mogelijkheid zodat men via www.oneclan.nl/roundcube kan inloggen? Ik heb namelijk 3 "staff" leden die alledrie ook gebruik zouden maken van Roundcube, en ik heb liever niet dat ze dan via dat IP enz. moeten inloggen. // Dan krijg ik dit: DirectAdmin Login Page Invalid login. Please verify your Username and Password Echt heel raar allemaal.. Alsof hij niet volledig overgeplaatst is naar s3. o-o //edit: 2 berichten samengevoegd
 11. meutr

  Server 2 crash

  Ik mocht de server niet kiezen.
 12. meutr

  Server 2 crash

  Hoe kan jij veel problemen gehad hebben? Je bent net een maand lid... Sinds ik lid ben geworden is mn site nooit 60u aan een stuk online geweest. Ik denk dat ik dan wel reden heb om te klagen.
 13. meutr

  Server 2 crash

  wtf is dit nou weer.. >.< Dacht ik eindelijk van die problemen af te zijn, krijg ik dit weer..
 14. meutr

  ./cache/ is NOT writable.

  http://oneclan.nl/forum/index.php Als ik mn forum laad krijg ik dat: ./cache/ is NOT writable. website (http://oneclan.nl/) laadt wel gewoon. Ik heb de problemen sinds ik mn site naar server 3 liet verhuizen. Mn domein is gewoon van one2x zelf. Via meutr.s3 enz. lukt het ook niet. Dan staat er dat er geen files op staan fzo. Help? ;C
 15. meutr

  Server 2 crash

  Hoe stap ik over naar server 3? En moet ik daar zelf iets voor doen? Wordt alles gewoon door jullie overgezet, of moet ik zelf dingen opnieuw instellen enz?
 16. meutr

  Server 2 crash

  wel nog beetje traag ;C
 17. meutr

  Server 2 crash

  Blijkbaar.. Ik was fking hard geschrokken jonge. Voort eerst upload ik een mod op mn forum, en ineens werkt het forum niet meer L.. Ik gelijk naar homepage kijken, en die werkt wél nog. Dacht eff dat ik gewoon zelf mn forum om zeep had geholpen.
 18. meutr

  Server 2 crash

  ja een dergelijke met goede stats e.d die veel request kan verwerken betaal je die prijs ja jullie kunnen we zeuren steeds dat het dan gewoon slecht is dat ze dat niet hebben en dat de servers bij elke ddos er uit licht maar dit wordt meestal door habbo-sites veroorzaakt en zo wordt een vriendengroep bijvoorbeeld opgeroepen om die site te DDoSsen en ja met een aantal snelle verbindingen kan de server zo vol zitten maar iedere hoster kan dit overkomen dus niet alleen one2xs Als dat echt het probleem is; dat ze dan die hele habbotroep gaan verwijderen, of samenproppen op één server. Hebben wij dr geen last meer van.
 19. meutr

  Server 2 crash

  leer eens allemaal ligt schrijven ;D
 20. meutr

  Server 2 crash

  Als deze problemen wel degelijk weer door een DDOS aanval gebeurt zijn, dan vind ik toch echt dat daar wat moet tegen gebeuren. Het kan niet zijn dat de server er bij iedere DDOS-aanval er gelijk uit ligt. Ik begrijp dat het duur is, maar misschien kunnen jullie gewoon een soort inzamelfonds beginnen? Dan kan iedereen puntjes kopen om zon bescherming tegen DDOS te gaan kopen. Ik heb vernomen dat zo iets rond de 1000 euro kost, wel, na een tijd moeten we daar toch echt wel aan geraken? Door zon DDOS beschermingsding zijn jullie er als host ook weer beter op geworden, wat jullie kunnen gebruiken in reclames e.d. meer, en wat dus meer klanten zal opleveren (en dus inkomsten).
 21. meutr

  Server 2 crash

  Is dit trouwens nog steeds te wijten aan hetzelfde probleem? En heeft deze host dergelijke problemen (server crash/trage websites..) vaak? Ik ben hier namelijk net nieuw.
 22. meutr

  Server 2 crash

  Inderdaad. ;C
 23. meutr

  Domein koppelen aan host

  Eerst en vooral: GJ beheerders met het oplossen van de problemen aan server 2 Verder; Ik heb een host én een domein besteld. Beide zijn inmiddels goedgekeurd, en ik had bij de aanvraag van mijn domein al gevraagd om het domein te koppelen aan het hostingspakket dat ik besteld had. Alleen als ik nu naar mijn domein ga staat er dat de server niet bereikbaar is. Als ik via de s2.one2xs.com link ga lukt het wel. Hoe koppel ik mijn domein aan mijn host? Ben nog redelijk nieuw met dit adminpaneel, vandaag deze (misschien domme) vraag. Mvg
 24. meutr

  Domein koppelen aan host

  Ooo, dankjewel Marjolein en Lennard.
 25. meutr

  Domein koppelen aan host

  Ik heb het nog maar tien minuten geleden besteld enz. Dus betekent dat dat ik gewoon moet wachten, en niets moet doen int adminpanneel enz.?
×