Ga naar inhoud

dionc

Members
 • Aantal items

  421
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Community reputatie

0 Neutraal
 1. dionc

  Netflix

  Volgens mij wil de EU in ieder geval alle landen binnen de EU het zelfde aanbod aanbieden, maar elk land moet hier wel mee akkoord gaan om dit te realiseren. En als het zal gebeuren was het volgens mij pas ergens in 2017.
 2. dionc

  Netflix

  Ben geen fan van opensubtitles, ik downloadde veel via torrents en subtitles via daar maar die liepen zo ongelijk altijd. toevoeging op 14 februari 2016, 20:42:39: Ik denk niet dat het de bedoeling is om illegale manieren om films / series te streamen te delen op dit forum..? Mijn vraag was inderdaad ook niet om illegale manieren te krijgen, anders had ik popcorntime alweer gedownload. Hierbij dan mijn ervaring met Netflix. De films en series die je graag wilt kijken staan er meestal niet op. Maar ze zijn op dit moment wel hun collectie aan het uitbreiden. Bijvoorbeeld een paar weken geleden is seizoen 1 van How To Get Away With Murder erop gekomen, je hebt wel de kans dat het meestal een paar seizoenen achterloopt. Ze zijn ook van plan wereldwijde licenties te regelen dus hopelijk krijgen we de films en series die in andere landen beschikbaar zijn ook in Nederland. Misschien kan je ook kijken voor alternatieven als je iets niet kan vinden op Netflix? Zoals Videoland Unlimited en HBO on Demand.
 3. dionc

  Netflix

  Je zal kunnen kijken naar kodi. Er zijn genoeg addons die het streamen van films en series mogelijk maken. Ondertiteling is ook mogelijk via verschillende aanbieders zoals Opensubtitles.
 4. dionc

  Het Wat heb jij vandaag geprogrammeerd? topic

  Ik ben bezig geweest met Inno Setup heb een page eraan toegevoegd zodat je een serial number kan invoeren (Hij checkt het nog niet tijdens de installatie of de serial key valid is). En tijdens de installatie maakt hij een INI file aan waar de serial key in wordt opgeslagen zodat de applicatie kan controleren of de key valid is. Het heeft best wel lang geduurd snap echt niks van Pascal
 5. dionc

  Show hier je nieuwste aankopen #2

  De Sims 4 Digital Deluxe gekocht
 6. dionc

  Kleine Vragen Topic #3

  Ik gebruik nu dit om een video op te halen Klik om de spoiler te openen Maar is er ook een manier om het in een eigen video player te krijgen? (Hiermee bedoel ik dus net zoals youtube op die embed link)
 7. dionc

  Show hier je nieuwste aankopen #2

  Nieuwe monitor gekocht bij CoolBlue
 8. dionc

  Het Wat heb jij vandaag geprogrammeerd? topic

  Ik ben nu bezig met een Community Systeem (Of Social Network weet het nog niet zeker) Was ooit bezig met zo iets maar ben toen gestopt wegens dat ik het druk kreeg met school. Ben nu bezig met een session en template class ervoor. Klik om de spoiler te openen (Afbeelding) Ik weet alleen nog niet welke layout ik ervoor ga gebruiken maar dat komt nog wel.
 9. dionc

  Kleine Vragen Topic #3

  Ik denk dat hij een mockup bedoelt
 10. dionc

  Dedicated IP

  Hallo, Hoeveel kost het hier om een dedicated ip op een shared hosting te nemen (Dacht dat het iets per maand was) Waar ik nu een hosting heb vragen ze 99 euro voor een dedicated ip Met vriendelijke groet, Dion
 11. dionc

  Gratis paypal!!

  De website is als het goed is gewoon van PayPal...
 12. dionc

  Gratis paypal!!

  Volgens mij gebeurd dat alleen als je ingelogd bent toen ik uitlogte op paypal deed ie het wel
 13. dionc

  Gratis paypal!!

  Heb het geprobeerd staat dat ik men paypal binnen een week ontvang
 14. dionc

  Hosting Layout

  Poesen had niet genoeg punten om de layout te kopen.. Ik ga kijken of ik een nieuwe veiling open of niet. Dus dat betekent dat op dit topic een slotje kan.
×