Ga naar inhoud

job

Members
 • Aantal items

  425
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

  Nooit

Community reputatie

0 Neutraal
 1. job

  Tekstschrijver | Vliegtuigen

  Je hebt een PM
 2. job

  [aangevraagd] webshop

  PB !
 3. job

  www.jeugdvacatures.nl

  Nog meer geïnteresseerden? Van Corvette en Sefa geen reactie meer gekregen helaas.
 4. job

  www.jeugdvacatures.nl

  Hoi allemaal! Ik heb de domeinnaam www.jeugdvacatures.nl in de aanbieding. Hij verloopt op 28 januari 2017 en is gehost op One2xs. Als je interesse hebt kun je reageren of een berichtje hieronder zetten. Groeten, Job
 5. job

  ID meegeven via URL

  Bedankt voor de tip, ga er mee bezig! Nog een vraagje: Nu wil ik checken of een gebruiker een bericht heeft gelezen, door middel van de tijd van het bericht (wanneer het verzonden is, verz_date) en de tijd dat de user op de pagina van het bericht heeft gekeken te vergelijken. Heeft iemand suggesties hoe ik in PHP/MySQL erachter kan komen wanneer iemand op een link of op een pagina heeft gekeken?
 6. job

  ID meegeven via URL

  Yep, zo simpel kon het dus zijn. Nog een vraagje, is dit een veilige oplossing voor een privéberichtensysteem?
 7. job

  ID meegeven via URL

  Hoi allemaal, Ik ben bezig met een systeem (zoals je uit de vorige topics wel kon merken), alleen nu wil ik in een privéberichten systeem het id van het bericht meegeven. Onderstaande de code van het overzicht pbs, en het is de bedoeling dat als ze op het onderwerp klikken ze naar de pagina gaan om het te lezen, alleen daar wil ik dus alleen maar het bericht zien wat ze hebben aangeklikt, maar zover ben ik dus nog niet. Het lukt me namelijk niet om de id mee te geven. Is dit een veilige manier, en waar gaat het fout? Ik hoor het graag van jullie!
 8. job

  Database opzet

  Hoi allemaal, Nog een topic, ja, alleen dan over iets anders. Niet per se het programmeren maar een opzet. Ik wil graag een systeem maken waar leden vrienden met elkaar kunnen worden en ik vervolgens in een variable kan zetten of iemand vrienden is ja of nee. Heeft iemand een idee hoe ik hier een opzet van zou kunnen maken in de database? Zelf ben ik natuurlijk ook bezig, maar mensen die meedenken is altijd fijn! Groetjes Job
 9. job

  PHP/MySQL probleem

  @Sjoerd , Ja, het werkt, inderdaad was de lengte van het veld de issue. Tnx voor je hulp!
 10. job

  PHP/MySQL probleem

  Hmm, ook na dat verholpen te hebben krijg ik nog steeds de melding dat de combinatie verkeerd is.
 11. job

  PHP/MySQL probleem

  Hi Sjoerd, allereerst dankjewel voor je reactie. Ik ga zo kijken of het werkt. Vraagje wat betreft PDO, is PDO een grote stap om te maken vanaf regulier PHP/MySQL? Of als in, gaat er heel veel tijd in zitten? Edit! Registreren werkt nu, inloggen alleen nog niet! Hij herkent bij de controle de gegevens niet. Geen idee waar het fout gaat..
 12. job

  PHP/MySQL probleem

  Hallo allemaal, Ondanks mijn afwezigheid hier zit ik niet stil. Nu heb ik een probleem waar ik tegenaan loop. Waarschijnlijk kijk ik gewoon ergens overheen maargoed. Ik probeer n registreer-script te maken. De gegevens komen niet in Phpmyadmin terecht! Wel krijg ik de melding "U bent succesvol geregistreerd!". Weet iemand hoe dit op te lossen? Groeten Job
 13. job

  CSS aanpassen aan if/else

  De oplossing van Luukvdo heeft geholpen, die van Stef kwam ik niet helemaal uit. Toch bedankt voor jullie snelle reacties!
 14. job

  CSS aanpassen aan if/else

  Hoi allemaal! Ik ben bezig met een klein financiën systeem, waar er een hele lijst is met verschillende transacties die gedaan zijn. Deze kunnen + of - zijn (inkomend en uitgaand). Nu wil ik graag de + bedragen in groene letters laten zien, en de - bedragen in rode letters. Hieronder mijn code. Kan iemand mij helpen? Ik zoek me suf maar heb tot dusver niks kunnen vinden.
 15. job

  Afronden decimale getallen

  echo $bedrag geeft wél het decimale getal aan.
×