Ga naar inhoud

job

Members
 • Aantal items

  425
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

  Nooit

Alles dat geplaatst werd door job

 1. job

  Tekstschrijver | Vliegtuigen

  Je hebt een PM
 2. job

  [aangevraagd] webshop

  PB !
 3. job

  www.jeugdvacatures.nl

  Hoi allemaal! Ik heb de domeinnaam www.jeugdvacatures.nl in de aanbieding. Hij verloopt op 28 januari 2017 en is gehost op One2xs. Als je interesse hebt kun je reageren of een berichtje hieronder zetten. Groeten, Job
 4. job

  www.jeugdvacatures.nl

  Nog meer geïnteresseerden? Van Corvette en Sefa geen reactie meer gekregen helaas.
 5. job

  ID meegeven via URL

  Hoi allemaal, Ik ben bezig met een systeem (zoals je uit de vorige topics wel kon merken), alleen nu wil ik in een privéberichten systeem het id van het bericht meegeven. Onderstaande de code van het overzicht pbs, en het is de bedoeling dat als ze op het onderwerp klikken ze naar de pagina gaan om het te lezen, alleen daar wil ik dus alleen maar het bericht zien wat ze hebben aangeklikt, maar zover ben ik dus nog niet. Het lukt me namelijk niet om de id mee te geven. Is dit een veilige manier, en waar gaat het fout? Ik hoor het graag van jullie!
 6. job

  ID meegeven via URL

  Bedankt voor de tip, ga er mee bezig! Nog een vraagje: Nu wil ik checken of een gebruiker een bericht heeft gelezen, door middel van de tijd van het bericht (wanneer het verzonden is, verz_date) en de tijd dat de user op de pagina van het bericht heeft gekeken te vergelijken. Heeft iemand suggesties hoe ik in PHP/MySQL erachter kan komen wanneer iemand op een link of op een pagina heeft gekeken?
 7. job

  ID meegeven via URL

  Yep, zo simpel kon het dus zijn. Nog een vraagje, is dit een veilige oplossing voor een privéberichtensysteem?
 8. job

  Database opzet

  Hoi allemaal, Nog een topic, ja, alleen dan over iets anders. Niet per se het programmeren maar een opzet. Ik wil graag een systeem maken waar leden vrienden met elkaar kunnen worden en ik vervolgens in een variable kan zetten of iemand vrienden is ja of nee. Heeft iemand een idee hoe ik hier een opzet van zou kunnen maken in de database? Zelf ben ik natuurlijk ook bezig, maar mensen die meedenken is altijd fijn! Groetjes Job
 9. job

  PHP/MySQL probleem

  @Sjoerd , Ja, het werkt, inderdaad was de lengte van het veld de issue. Tnx voor je hulp!
 10. job

  PHP/MySQL probleem

  Hallo allemaal, Ondanks mijn afwezigheid hier zit ik niet stil. Nu heb ik een probleem waar ik tegenaan loop. Waarschijnlijk kijk ik gewoon ergens overheen maargoed. Ik probeer n registreer-script te maken. De gegevens komen niet in Phpmyadmin terecht! Wel krijg ik de melding "U bent succesvol geregistreerd!". Weet iemand hoe dit op te lossen? Groeten Job
 11. job

  PHP/MySQL probleem

  Hmm, ook na dat verholpen te hebben krijg ik nog steeds de melding dat de combinatie verkeerd is.
 12. job

  PHP/MySQL probleem

  Hi Sjoerd, allereerst dankjewel voor je reactie. Ik ga zo kijken of het werkt. Vraagje wat betreft PDO, is PDO een grote stap om te maken vanaf regulier PHP/MySQL? Of als in, gaat er heel veel tijd in zitten? Edit! Registreren werkt nu, inloggen alleen nog niet! Hij herkent bij de controle de gegevens niet. Geen idee waar het fout gaat..
 13. job

  CSS aanpassen aan if/else

  Hoi allemaal! Ik ben bezig met een klein financiën systeem, waar er een hele lijst is met verschillende transacties die gedaan zijn. Deze kunnen + of - zijn (inkomend en uitgaand). Nu wil ik graag de + bedragen in groene letters laten zien, en de - bedragen in rode letters. Hieronder mijn code. Kan iemand mij helpen? Ik zoek me suf maar heb tot dusver niks kunnen vinden.
 14. job

  CSS aanpassen aan if/else

  De oplossing van Luukvdo heeft geholpen, die van Stef kwam ik niet helemaal uit. Toch bedankt voor jullie snelle reacties!
 15. job

  Afronden decimale getallen

  Hoi! Ik ben op dit moment bezig met een systeem waarmee een contante kas bijgehouden kan worden. Nu werkt dit niet als ik decimale getallen (zoals 5,50 euro) in wil vullen. 5,5 wordt afgerond naar 5. In Phpmyadmin staat deze waarde in de database aangegeven als float. Als ik hem aangeef als DECIMAL werkt het ook niet, dan rond hij af naar boven. Dit is de code die ik gebruik om het formulier te verwerken. Ik hoop dat iemand me kan helpen!
 16. job

  Afronden decimale getallen

  echo $bedrag geeft wél het decimale getal aan.
 17. job

  AliExpress tekstschrijvers

  Nog steeds nodig? Ben geïnteresseerd namelijk.
 18. job

  Session vraagje

  Hoi, Ik ben nu al een tijdje aan het stoeien met een script wat ik wil maken. Ik haal het userlevel van een gebruiker uit de database op, wil hem omzetten in $userlevel en vervolgens in een session zetten. Ditzelfde ook bij gebruikersnaam gedaan en als ik deze op een andere pagina op wil halen werkt dat prima. Bij het userlevel helaas niet, hieronder de codes die ik gebruik. Onderstaande code word uitgevoerd nadat de gebruiker ingelogd heeft En in volgende code wil ik hem ophalen Leuk om zo te puzzelen met PHP en MySQL, maar ik heb nu echt geen idee wat ik fout doe. Heb van alles geprobeerd. De standaard waarde van userlevel in PhpMyAdmin is 1. Ik hoop dat jullie mij kunnen helpen!
 19. job

  Session vraagje

  Kun je in zon geval niet een sessie na xxx tijd laten destroyen? Dan heb je hooguit dat iemand bijv 2 uur nog online kan. Noem maar wat hoor. Maar punt is dat ik er nu nog steeds niet uit ben wat ik nou fout doe
 20. job

  Professionele schrijver

  Succesvol "gehandeld"
 21. job

  Professionele schrijver

  Je hebt PM!
 22. job

  Session vraagje

  Allebei bedankt, ik ga morgenmiddag eventjes kijken of het werkt! Vast wel. @Raoul: Ik zal ook even kijken naar de uitlijning Bedankt in ieder geval tot nu toe en ik zal wel even laten horen hoe het gegaan is. EDIT!! Ik heb nu dit, maar nu kom ik na het inloggen niet op de homepage terecht, dus kan ik ook niet zien of het userlevel-gedeelte heeft gewerkt
 23. job

  Het Wat heb jij vandaag geprogrammeerd? topic

  Weet niet of het in dit topic thuishoort, maar ik was benieuwd of iemand van jullie me kan vertellen wat een CSS framework precies is, kan het zo op Google niet vinden en ik lees er de afgelopen tijd opeens heel vaak over.
 24. job

  Kleine Vragen Topic #3

  Wat @bartv zegt klopt. Daarnaast wil ik je adviseren gelijk goed te beginnen en ipv het verouderde MySQL MySQLi of PDO te gebruiken, waarbij MySQLi het meest op je huidige code lijkt. In veel gevallen is het zelfs enkel mysql_ vervangen door mysqli_. Je kan ook op een andere manier MySQLi gebruiken, wat ik aan zou raden. Maar boven alles PDO . LEFT JOIN je user of formulier, @Job. Zou je anders is een EXPLAIN query willen uitvoeren op beide tabellen? Dan weten wij exact waar we mee te maken hebben, om je vervolgens gerichte tips te geven :-) Klopt inderdaad, maar als hij dit snapt, kan je voor het eerste project mysql_ door mysqli_ veranderen en danb ij het volgende project de OO-style gebruiken. Ben er deels uitgekomen dankzij jullie! Ik krijg nu in ieder geval geen foutmeldingen meer, maar hij toont de user nog niet. Het bericht wel. Ik vermoed dat dit komt omdat de user dus uit een andere table moet komen. Daar ga ik nog even naar kijken, zal zometeen nog ff codes in dit berichtje gooien. Ook bedankt voor de tips over MySQLi. Wat zijn de voordelen hiervan precies? Ik zal me er in ieder geval in gaan verdiepen. EDIT: Hierbij de code zoals ik die nu heb, met in de spoiler ook enkele toelichting. Klik om de spoiler te openen Zoals je ziet word na het drukken op verzenden twee waardes uit het formulier omgezet in een string, en ik wil dus een waarde uit mn database tabel (users) ook omzetten in een string (van [user] -> $sUser). Ik verwacht dat het hier fout gaat. Onderaan zie je hoe ik het vervolgens wil oproepen op mn scherm. Dat het niet verwijderd word uit PHP in de toekomst . Zou je even die EXPLAIN query willen uitvoeren? Dan kunnen we je beter helpen. Bij het uitvoeren van de EXPLAIN query op de SELECT users query gebeurd er niks. Bij het uitvoeren van de EXPLAIN query op de SELECT formulier query zie ik maar één gastenboek bericht (terwijl er een stuk of 15 tests in staan). Hopelijk kun je daar wat mee... Kan iemand mij hier nog mee helpen?
 25. job

  Promoters gezocht hoge uitbetaling

  -Voor wat moeten we promoten -Hoeveel krijgen we er voor terug -Wat is je doelgroep -Hoe wil je ge-promote worden (Twitter, Facebook, etc) Allemaal handige informatie om te vermelden. Je bericht komt op deze manier (naar mijn mening) niet professioneel over.
×