Ga naar inhoud

toms

Members
 • Aantal items

  2471
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

  Nooit

Community reputatie

0 Neutraal
 1. toms

  Slachtoffer van het OV

  Wij hebben hier (Achterhoek) nu een aantal jaar Arriva en de beste omschrijving is: "Cry me A Rivva
 2. Mij niet hihi, ben met niemand vrienden doei
 3. toms

  Ctrl+v

 4. toms

  Nacht topic

  Ja ik wil juist slapen maar ben totaal niet moe. Liep net ff naar buiten om te roken, blijkt dus de verlichting in het hele blok te zijn uitgevallen *sileeent nighttt*
 5. toms

  Nacht topic

  Ik verveel me jongens help
 6. Waar spelen je vrienden op? Welke controller vind je fijner? Spreken de spellen die alleen voor de xo zijn beter aan dan die van de ps4? Kwa kracht gaan ze vrij gelijk op. PC steekt er vooralsnog boven uit... (kost alleen paar centen meer) Vrienden spelen op allebei, dat maakt niet zoveel uit. Controller van de Xbox vind ik wel fijner. Qua spellen maakt het niet uit want het zijn vooral spellen die niet voor pc zijn, of die op pc gewoon onspeelbaar zijn. Ja hoef je niet te vertellen, was meer een overweging voor je zelf. Maar mijn advies in dit geval zou zijn dat het gelijkwaardig is maar jou mening naar de xo gaat dus dat is ook mijn advies Hmm, okay Naja, ik denk er sowieso nog even over na of ik uberhaupt wel een console neem, want het zijn een aantal games maar, en kan misschien beter een controller voor de pc halen? Controller voor de pc is echt een top investering. Ik gebruik ook x360 controller voor PC. Draadloos met een ontvangertje. Ideaal! Om wat voor spellen hebben we het trouwens? Spellen als Tekken Tag Tournament, Mortal Kombat, en een aantal racespellen! Controller voor pc is dus de beste optie? Tekken Tag Tournament = Ps2 Mortal Kombat = xbox oud en nieuwe variant windows Hiervoor moet je lekker een emulator downloaden joh + controller. Veel makkelijker Ga ik doen, komt goed!
 7. Waar spelen je vrienden op? Welke controller vind je fijner? Spreken de spellen die alleen voor de xo zijn beter aan dan die van de ps4? Kwa kracht gaan ze vrij gelijk op. PC steekt er vooralsnog boven uit... (kost alleen paar centen meer) Vrienden spelen op allebei, dat maakt niet zoveel uit. Controller van de Xbox vind ik wel fijner. Qua spellen maakt het niet uit want het zijn vooral spellen die niet voor pc zijn, of die op pc gewoon onspeelbaar zijn. Ja hoef je niet te vertellen, was meer een overweging voor je zelf. Maar mijn advies in dit geval zou zijn dat het gelijkwaardig is maar jou mening naar de xo gaat dus dat is ook mijn advies Hmm, okay Naja, ik denk er sowieso nog even over na of ik uberhaupt wel een console neem, want het zijn een aantal games maar, en kan misschien beter een controller voor de pc halen? Controller voor de pc is echt een top investering. Ik gebruik ook x360 controller voor PC. Draadloos met een ontvangertje. Ideaal! Om wat voor spellen hebben we het trouwens? Spellen als Tekken Tag Tournament, Mortal Kombat, en een aantal racespellen! Controller voor pc is dus de beste optie?
 8. Waar spelen je vrienden op? Welke controller vind je fijner? Spreken de spellen die alleen voor de xo zijn beter aan dan die van de ps4? Kwa kracht gaan ze vrij gelijk op. PC steekt er vooralsnog boven uit... (kost alleen paar centen meer) Vrienden spelen op allebei, dat maakt niet zoveel uit. Controller van de Xbox vind ik wel fijner. Qua spellen maakt het niet uit want het zijn vooral spellen die niet voor pc zijn, of die op pc gewoon onspeelbaar zijn. Ja hoef je niet te vertellen, was meer een overweging voor je zelf. Maar mijn advies in dit geval zou zijn dat het gelijkwaardig is maar jou mening naar de xo gaat dus dat is ook mijn advies Hmm, okay Naja, ik denk er sowieso nog even over na of ik uberhaupt wel een console neem, want het zijn een aantal games maar, en kan misschien beter een controller voor de pc halen?
 9. Waar spelen je vrienden op? Welke controller vind je fijner? Spreken de spellen die alleen voor de xo zijn beter aan dan die van de ps4? Kwa kracht gaan ze vrij gelijk op. PC steekt er vooralsnog boven uit... (kost alleen paar centen meer) Vrienden spelen op allebei, dat maakt niet zoveel uit. Controller van de Xbox vind ik wel fijner. Qua spellen maakt het niet uit want het zijn vooral spellen die niet voor pc zijn, of die op pc gewoon onspeelbaar zijn.
 10. Niet echt verstand van consoles, ik zou lekker door blijven gaan op de pc, niet het goedkoopste maar 10x zo fijn & handig. Zonder enig verstand van de verschillen qua consoles, zou ik voor Xbox gaan, vanwege de klantenservice die wel wat vriendelijker en behulpzamer is als bij Sony Thanks voor het advies, maar er zijn bepaalde games die console only zijn, en wil gewoon vanuit mn bed kunnen gamen met een controller.
 11. Zit te denken om een Xbox One te halen, goede keuze of beter een PS4? Geen idee, want ik heb nog nooit een console gehad, alleen maar een pc.
 12. Oeh nice! Kerel gekke afro hehe
 13. Metal afzeggen? Welke band dan? Sowieso is Soul wel nice, metal blijft het beste maar toch Waren twee onbekende sludge metal bands waarvan ik de naam niet eens meer weet Mehh, sludge is minder. Hou zelf meer van Deathmetal, grindcore, heavy, black en doom Ja ik ben nu ook wel blij dat ik naar de Soul ben gegaan, die kerel in het voor programma kan fucking goed zingen Hahaha beter beter! Doet me denken aan het concert van The Browning, voorprogramma bestond uit 3 emo bandjes en heb toen 4 uur lang buiten bier gedronken en staan roken
 14. Metal afzeggen? Welke band dan? Sowieso is Soul wel nice, metal blijft het beste maar toch Waren twee onbekende sludge metal bands waarvan ik de naam niet eens meer weet Mehh, sludge is minder. Hou zelf meer van Deathmetal, grindcore, heavy, black en doom
 15. toms

  Eigen onderneming

  Dan moet je echt blij zijn met je manier van leven haha
×