Ga naar inhoud

toms

Members
 • Aantal items

  2471
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

  Nooit

Community reputatie

0 Neutraal
 1. toms

  Slachtoffer van het OV

  Wij hebben hier (Achterhoek) nu een aantal jaar Arriva en de beste omschrijving is: "Cry me A Rivva
 2. Mij niet hihi, ben met niemand vrienden doei
 3. Waar spelen je vrienden op? Welke controller vind je fijner? Spreken de spellen die alleen voor de xo zijn beter aan dan die van de ps4? Kwa kracht gaan ze vrij gelijk op. PC steekt er vooralsnog boven uit... (kost alleen paar centen meer) Vrienden spelen op allebei, dat maakt niet zoveel uit. Controller van de Xbox vind ik wel fijner. Qua spellen maakt het niet uit want het zijn vooral spellen die niet voor pc zijn, of die op pc gewoon onspeelbaar zijn. Ja hoef je niet te vertellen, was meer een overweging voor je zelf. Maar mijn advies in dit geval zou zijn dat het gelijkwaardig is maar jou mening naar de xo gaat dus dat is ook mijn advies Hmm, okay Naja, ik denk er sowieso nog even over na of ik uberhaupt wel een console neem, want het zijn een aantal games maar, en kan misschien beter een controller voor de pc halen? Controller voor de pc is echt een top investering. Ik gebruik ook x360 controller voor PC. Draadloos met een ontvangertje. Ideaal! Om wat voor spellen hebben we het trouwens? Spellen als Tekken Tag Tournament, Mortal Kombat, en een aantal racespellen! Controller voor pc is dus de beste optie? Tekken Tag Tournament = Ps2 Mortal Kombat = xbox oud en nieuwe variant windows Hiervoor moet je lekker een emulator downloaden joh + controller. Veel makkelijker Ga ik doen, komt goed!
 4. Waar spelen je vrienden op? Welke controller vind je fijner? Spreken de spellen die alleen voor de xo zijn beter aan dan die van de ps4? Kwa kracht gaan ze vrij gelijk op. PC steekt er vooralsnog boven uit... (kost alleen paar centen meer) Vrienden spelen op allebei, dat maakt niet zoveel uit. Controller van de Xbox vind ik wel fijner. Qua spellen maakt het niet uit want het zijn vooral spellen die niet voor pc zijn, of die op pc gewoon onspeelbaar zijn. Ja hoef je niet te vertellen, was meer een overweging voor je zelf. Maar mijn advies in dit geval zou zijn dat het gelijkwaardig is maar jou mening naar de xo gaat dus dat is ook mijn advies Hmm, okay Naja, ik denk er sowieso nog even over na of ik uberhaupt wel een console neem, want het zijn een aantal games maar, en kan misschien beter een controller voor de pc halen? Controller voor de pc is echt een top investering. Ik gebruik ook x360 controller voor PC. Draadloos met een ontvangertje. Ideaal! Om wat voor spellen hebben we het trouwens? Spellen als Tekken Tag Tournament, Mortal Kombat, en een aantal racespellen! Controller voor pc is dus de beste optie?
 5. Waar spelen je vrienden op? Welke controller vind je fijner? Spreken de spellen die alleen voor de xo zijn beter aan dan die van de ps4? Kwa kracht gaan ze vrij gelijk op. PC steekt er vooralsnog boven uit... (kost alleen paar centen meer) Vrienden spelen op allebei, dat maakt niet zoveel uit. Controller van de Xbox vind ik wel fijner. Qua spellen maakt het niet uit want het zijn vooral spellen die niet voor pc zijn, of die op pc gewoon onspeelbaar zijn. Ja hoef je niet te vertellen, was meer een overweging voor je zelf. Maar mijn advies in dit geval zou zijn dat het gelijkwaardig is maar jou mening naar de xo gaat dus dat is ook mijn advies Hmm, okay Naja, ik denk er sowieso nog even over na of ik uberhaupt wel een console neem, want het zijn een aantal games maar, en kan misschien beter een controller voor de pc halen?
 6. Waar spelen je vrienden op? Welke controller vind je fijner? Spreken de spellen die alleen voor de xo zijn beter aan dan die van de ps4? Kwa kracht gaan ze vrij gelijk op. PC steekt er vooralsnog boven uit... (kost alleen paar centen meer) Vrienden spelen op allebei, dat maakt niet zoveel uit. Controller van de Xbox vind ik wel fijner. Qua spellen maakt het niet uit want het zijn vooral spellen die niet voor pc zijn, of die op pc gewoon onspeelbaar zijn.
 7. Niet echt verstand van consoles, ik zou lekker door blijven gaan op de pc, niet het goedkoopste maar 10x zo fijn & handig. Zonder enig verstand van de verschillen qua consoles, zou ik voor Xbox gaan, vanwege de klantenservice die wel wat vriendelijker en behulpzamer is als bij Sony Thanks voor het advies, maar er zijn bepaalde games die console only zijn, en wil gewoon vanuit mn bed kunnen gamen met een controller.
 8. Zit te denken om een Xbox One te halen, goede keuze of beter een PS4? Geen idee, want ik heb nog nooit een console gehad, alleen maar een pc.
 9. Metal afzeggen? Welke band dan? Sowieso is Soul wel nice, metal blijft het beste maar toch Waren twee onbekende sludge metal bands waarvan ik de naam niet eens meer weet Mehh, sludge is minder. Hou zelf meer van Deathmetal, grindcore, heavy, black en doom Ja ik ben nu ook wel blij dat ik naar de Soul ben gegaan, die kerel in het voor programma kan fucking goed zingen Hahaha beter beter! Doet me denken aan het concert van The Browning, voorprogramma bestond uit 3 emo bandjes en heb toen 4 uur lang buiten bier gedronken en staan roken
 10. Metal afzeggen? Welke band dan? Sowieso is Soul wel nice, metal blijft het beste maar toch Waren twee onbekende sludge metal bands waarvan ik de naam niet eens meer weet Mehh, sludge is minder. Hou zelf meer van Deathmetal, grindcore, heavy, black en doom
 11. toms

  Eigen onderneming

  Dan moet je echt blij zijn met je manier van leven haha
 12. toms

  Eigen onderneming

  Wat leuk, en verwacht je op korte termijn over te gaan op een kvk? Hoop het wel, alleen woon nu helaas op een plek waar ik geen kvk kan aanvragen... Dus even wachten tot ik 18 ben, postbus huren en inschrijven! KvK kun je niet op een postbus inschrijven. Maar hoezo kun je geen KvK aanvragen? Wegens het feit dat ik sinds 3 weken op een groep woon en ik dat niet mag van de groep hier. Vrij strenge groep, maar ben als het goed is over paar maanden hier toch weg dus dan kan het wel. Groep is vooral voor woonplek, afgelopen halfjaar beetje rondgezworven om het maar zo te noemen. Maar zodra ik weer een plek heb waar het wel kan registreer ik gelijk de kvk. En inderdaad, kan het beste wachten tot mn 18e (moet wel zelfs) want je hebt anders een handlichting nodig van ouder/voogd Is niet nodig voor een bedrijf op te richten, alleen om contracten aan te gaan uit naam van het bedrijf. Zolang je die niet aangaat, is het naar mijn weten dus niet nodig. Of je moet naar de rechter om al vroegtijdig deze bevoegdheden te bemachtigen, maar dat is (zeker als je al bijna 18 bent) niet echt de moeite waard. Nah, wacht wel halfjaartje, duurt toch altijd ff voor je naar de rechter kan, en kan die tijd beter gebruiken om voor te bereiden lijkt me.
 13. Metal afzeggen? Welke band dan? Sowieso is Soul wel nice, metal blijft het beste maar toch
 14. toms

  Eigen onderneming

  Ja woongroep, voor jongeren zonder ouders snap je?
×
×
 • Nieuwe aanmaken...