Ga naar inhoud

zakenman

Members
 • Aantal items

  339
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

  Nooit

Community reputatie

0 Neutraal
 1. zakenman

  Complete scan, betaling per exploit!

  Ja, de exploit word eruit gehaalt. De scan kost niks, maar stel dat ik een lek vind kost deze lek dan weer 3 punten. Niet dat je betaalt voor een scan terwijl je website dan misschien al veilig is. toevoeging op 9 mei 2014, 22:49:46: Nog wat geïnteresseerde?
 2. zakenman

  Complete scan, betaling per exploit!

  Hallo, Ik bied hierbij een complete website security scan aan voor liefst 0,00 punt, per exploit dat ik vind dient een bedrag voor betaalt te worden. (3 punt per exploit), echter krijg je natuurlijk ook gratis tipjes erbij zoals broken links et cetera. Ik gebruik hier geen software voor, al deze scans gaan handmatig. Ik beheers de volgende taktieken: Bij aanvraag gelieve een privebericht te sturen, de hele scan kost niks maar je betaalt per exploit 3,00 puntjes. Zakenman Nutteloze, afkrakende reacties et cetera worden gerapporteerd.
 3. zakenman

  sites te koop

  Poesen, die Garfield typt ook net zoals jij. Stop met dromen, start met leren.
 4. zakenman

  5 punten per mijn windows VPS (5x)

  Oh, excuus. Dan maar direct een slotje.
 5. zakenman

  Habbovolume.nl | Zelf gemaakt

  Het systeem is nooit PHPmenno geweest, absoluut op te merken aan de snippets. En het layout is idd door Jaap Nijenhuis gemaakt die vervolgens het leuk vond om het gratis te release.
 6. zakenman

  5 punten per mijn windows VPS (5x)

  Hallo! Ik heb 5 windows VPSén, gehost op mijn eigen dedicated. Specificaties van een windows VPS: RAM: 1 GB RAM HDD: 32 GB Core: 1 Core OS: Windows/Linux naar keuze Pm me, elke vps kost 6 punten, levertijd is 5 minuten na betaling. Groet, Zakenman
 7. zakenman

  Habbovolume.nl | Zelf gemaakt

  Niet alle paginas werken idd, ik zal zo even een admin account aanmaken.
 8. zakenman

  Habbovolume.nl | Zelf gemaakt

  Hiya, Ik verkoop hierbij de website, inclusief domeinnaam, systeem en layout. www.habbovolume.nl/website/ Ik vraag er 15 punten voor, je krijgt alle rechten. Thankyou!
 9. zakenman

  Header responsive

  Plaats in je htaccess: RewriteCond %{REQUEST_FILENAME}.php -f RewriteRule !.*.php$ %{REQUEST_FILENAME}.php [L, QSA] (geen php extensie)
 10. zakenman

  DDoS en spoedverhuizing webserver 1

  Inderdaad, is er al een ip-adres bekend van de dosser? Zoja, lets report if it doesnt stop?
 11. zakenman

  Habbovolume - Te-koop

  Jazeker, op Retronet kijk ik of er nog een prijs word uit gehaald. En de kans is groot dat er hier niet geboden word, wanneer er hier een bod word geplaatst sluit ik dat topic op retronet. toevoeging op 2 januari 2014, 13:39:16: Topic gesloten.
 12. zakenman

  Habbovolume - Te-koop

  habbovolume.nl 17-10-2014 brandpf109 Starter NL 109 Handmatig 17-05-2014
 13. zakenman

  Habbovolume - Te-koop

  Goedenavond! 2014 is begonnen en het is tijd voor gelijk een nieuwe start, ik draag deze website al een tijd bij me maar heb er na alles af is nooit meer wat aan gedaan. De layout is ontwikkelt door Jaap Nijenhuis en het systeem door mij, ik heb de doorverkoop rechten. Wat krijg je? Alle rechten, domeinnaam en de webhosting en de site zelf. Verder bevat het MYSQLi. Welke functies bevat het ledensysteem? * Gast/lid functie -Inloggen/Aanmelden -Muntjes overzicht -Eigen profiel -Instellingen wijzigen -Nieuws lezen -Shout/Request insturen -Priveberichten lezen/sturen -Mijn waarschuwingen * Admin functies -Waarschuw een gebruiker -Beheer een gebruiker -Plaats nieuws -Lees de reports ISP De webhosting word gehost bij Versio samen met het domeinnaam. Site zelf www.habbovolume.nl/website/ Veiling De veiling eindigt 24 uur na het laatste bod. Ik hoop er wat positiefs uit te laten komen. Bewijs van bezit http://i44.tinypic.com/r8cdxy.png Dit systeem en layout is 100% gecreëerd door mij en Jaap Nijenhuis. Het startbod is 10 punten, succes!
 14. zakenman

  PayPal/Bank/PaySafeCards gezocht!

  Bedoel je niet 3 punt per euro? xD
 15. zakenman

  [Super Handig] Handeler Licenties!

  Zie de prijs Weet ik, maar heb t niet echt nodig.
×