Ga naar inhoud

desire

Members
 • Aantal items

  4367
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

  Nooit

Community reputatie

0 Neutraal
 1. Gta5, cod black ops 3, cod advanced warfare, Destiny, Fallout?
 2. desire

  Festival namen

  DanceFest OnTour Festival Verder kan ik niet echt iets verzinnen
 3. desire

  Wordpress expert

  Zou ik meer informatie mogen? Misschien dat ik de klus ook kan uitvoeren.
 4. Dat viel me ook al op inderdaad. Jij hebt ook voor gestemd dus? Guys, waarom willen jullie zon corrupt land erbij hebben? Ga eens lezen jij Ik snap wel wat je bedoelt met verdeeldheid maar vind het hier een slecht voorbeeld omdat elke land gewoon heeft ingestemd. Nederland komt dan wel weer met zn referendum, maar maakt zoals nu al bekend is geen schijn van kans en nu ligt er 30 miljoen in de prullenbak. Ik denk persoonlijk dat we ons beter over andere dingen zorgen kunnen maken, in plaats van dat we gaan lopen schreeuwen over hoe slecht de EU is (please ). Ik vind het verdrag zelf niet slecht omdat het doel ervan is om de situatie daar te verbeteren. Wat is er slecht aan het verbeteren van mensenrechten en milieueisen in Oekraïne? Lijkt me alleen maar goed. Kijk ook maar naar het proces van toetreding tot de EU van Polen; dat begon ook met een verdrag, en Polen drijft nu aardig wat handel met Nederland, wat weer voordelig is. Dat er corruptie is ontken ik niet, maar Rusland presteert net zo slecht op dat gebied en daar hoor ik niemand over terwijl we daar ook gewoon mee handelen. Het schijnt ons ook geen extra geld te kosten omdat Nederland een vaste bijdrage betaalt aan de EIB. Ik vind GeenPeil ook gewoon kansloos. Heb ooit 20 seconden lang een filmpje van die Jan Roos zitten kijken, maar heb t vervolgens weggeklikt omdat die man pure onzin uitkraamt Wie weet valt er nog wat over te discussiëren hier 3x gelezen maar snap der nog geen zak van Doe dan ook gewoon geen uitspraak Ik vraag me alleen af waarom je ja zou stemmen Oekraine gunnen en niet gierig zijn, zou een van de redenen kunnen zijn, waarom nee stemmen als je ook ja kan stemmen en er veranderd niks voor jou en je toekomst.. Waarom zou Nederland een verdrag willen met een land dat radarbeelden achterhoud van een vliegramp waar ongeveer 200 Nederlanders zijn gestorven? Omdat rutte zo onnozel is
 5. desire

  simpele site

  Ik kan enkel het design leveren.
 6. Ik doe enkel nog aan designing, coderen doe ik niet meer. Dat zou ik eventueel kunnen doen. Maar dat ligt aan het design Graag een eigen topic hiervoor aanmaken.
 7. Ben je 1 jaar tot anderhalf afwezig van de designer wereld. Kom je terug op sitedeals, is die afgestorven -.- weet iemand toevallig een alternatief?
 8. En ook ik ben weer even online na een lange tijd
 9. desire

  Habbolayout

  Ik kan 1 voor je maken. Prijsklasse ligt rond de 15 - 20 punten. Stuur maar een berichtje voor me portfolio.
 10. Ik heb er wel last van, dus je bent niet de enigste.
 11. Ze kunnen op zijn minst de zinnen verstaanbaar maken, dat doen ze ook niet.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...