Ga naar inhoud

jordyvc

Members
 • Aantal items

  6037
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

  Nooit

Community reputatie

0 Neutraal
 1. File > Settings > Name Die naam komt als "auteur" van het Word bestand te staan. Ah bedankt!
 2. jordyvc

  Auto chiptunen

  Mijn vader heeft zijn Ford Mondeo 2.2 CDTI laten chippen naar 190PK, en die 35PK extra voel je wel goed hoor. Met mijn eigen auto (Polo 6R 1.6 TDI) wil ik dit ook laten doen, gaat dan ongeveer van 90PK naar 140 - 145PK. Voor de Mondeo was het 500 euro, zal voor de Polo hetzelfde kosten. Dus ik denk wel dat rond de 300 euro een zeer goede prijs is!
 3. Vraagje, hoe kunnen leerkrachten zien of je een Word document van iemand anders hebt gekregen?
 4. Randstad FTW toevoeging op 17 april 2015, 12:55:55: Ik dinsdag nog een rijles bij de rijschool en dan heb ik mijn voorlopig rijbewijs 18 maanden. (ik mag dan rijden zonder begeleider). Huh? Hoe krijg je een voorlopig rijbewijs van 18 maanden dan? En wat gebeurd er daarna? En rijden zonder begeleider, ben je dan al 18 of niet? Ik ben 18 jaar nu geworden, ik heb hiervoor twee weken rijschool in totaal 20 uur gevolgd, dit is niet verplicht natuurlijk. Maar na de 20 uur rijlessen krijg je een voorlopig rijbewijs dat 18 maanden geldig is, en dan mag je rond rijden zonder begeleider, dus zoals een normaal rijbewijs. Als je dat niet doet, en na je theorie gewoon leert rijden met bv. je vader, dan kan dit natuurlijk niet. Je hebt altijd 20 lessen nodig. En in die 18 maanden moet ik wel mijn examen gaan doen, maar omdat ik 20 uur rijschool heb genomen, en ook het echte examen met de rijschool ga doen, dan ben ik er bij voor 90% door. België is een raar land hoor.. toevoeging op 14 april 2015, 21:46:09: Is wel gemakkelijk hoor, niemand die je moet lastigvallen om mee te rijden als begeleider, je kan eigenlijk doen wat je wilt,.. Je moet alleen genoeg geld betalen voor die rijlessen. (Een rijschool verdient goed als je weet hoeveel 20 lessen kosten.) Oh.. België.. Vind het best een stomme regels, iedereen die dus een paar lessen heeft gevolgd mag zelfstandig de weg op. Zonder examen te doen en zonder toezicht. Blij dat dit in NL niet is Paar lessen zijn dat niet, hoor, en maar 10% van de mensen doet zoals mij, de rest vind dit te duur. 20 lessen kosten 1300 euro, en dan mag je maar wat rond bollen zonder begeleider. toevoeging op 15 april 2015, 16:09:50: Wij kunnen er niets aan doen dat wij zon goede chauffeurs hebben in België he, wij leren rijden op wegen die slechter zijn dan in Afrika. toevoeging op 15 april 2015, 16:10:31: Als je echt alles zonder rijschool in België doet en theorie en praktijk in 1 keer erdoor bent, betaal je maar 60 euro. Goede chauffeurs in België? Laat me niet lachen, jullie zijn echt een ramp op de weg (en ik kan het weten want ik woon 1 minuut van de Belgische grens) Als alle Belgische chauffeurs slecht zijn, en jij bent de enigste goede,.. dan zal er wel iets mis zijn met jouw rijstijl ofzo.. enige* En hoezo zou het aan zijn rijstijl liggen dat ze in België niet kunnen rijden? Milan woont zelf niet eens in België dus wtf? toevoeging op 17 april 2015, 12:57:39: "Wij kunnen er niets aan doen dat wij zon goede chauffeurs hebben in België he, wij leren rijden op wegen die slechter zijn dan in Afrika. " Dus... Omdat jullie slechte wegen hebben kunnen jullie beter rijden / zijn jullie goede chauffeurs? Jullie hebben in België toch ook stemrecht? Stem dan voor een partij die de wegen verbeterd Rustig jongen, rustig, kalm blijven..
 5. Ik dinsdag nog een rijles bij de rijschool en dan heb ik mijn voorlopig rijbewijs 18 maanden. (ik mag dan rijden zonder begeleider). Huh? Hoe krijg je een voorlopig rijbewijs van 18 maanden dan? En wat gebeurd er daarna? En rijden zonder begeleider, ben je dan al 18 of niet? Ik ben 18 jaar nu geworden, ik heb hiervoor twee weken rijschool in totaal 20 uur gevolgd, dit is niet verplicht natuurlijk. Maar na de 20 uur rijlessen krijg je een voorlopig rijbewijs dat 18 maanden geldig is, en dan mag je rond rijden zonder begeleider, dus zoals een normaal rijbewijs. Als je dat niet doet, en na je theorie gewoon leert rijden met bv. je vader, dan kan dit natuurlijk niet. Je hebt altijd 20 lessen nodig. En in die 18 maanden moet ik wel mijn examen gaan doen, maar omdat ik 20 uur rijschool heb genomen, en ook het echte examen met de rijschool ga doen, dan ben ik er bij voor 90% door. België is een raar land hoor.. toevoeging op 14 april 2015, 21:46:09: Is wel gemakkelijk hoor, niemand die je moet lastigvallen om mee te rijden als begeleider, je kan eigenlijk doen wat je wilt,.. Je moet alleen genoeg geld betalen voor die rijlessen. (Een rijschool verdient goed als je weet hoeveel 20 lessen kosten.) Oh.. België.. Vind het best een stomme regels, iedereen die dus een paar lessen heeft gevolgd mag zelfstandig de weg op. Zonder examen te doen en zonder toezicht. Blij dat dit in NL niet is Paar lessen zijn dat niet, hoor, en maar 10% van de mensen doet zoals mij, de rest vind dit te duur. 20 lessen kosten 1300 euro, en dan mag je maar wat rond bollen zonder begeleider. toevoeging op 15 april 2015, 16:09:50: Wij kunnen er niets aan doen dat wij zon goede chauffeurs hebben in België he, wij leren rijden op wegen die slechter zijn dan in Afrika. toevoeging op 15 april 2015, 16:10:31: Als je echt alles zonder rijschool in België doet en theorie en praktijk in 1 keer erdoor bent, betaal je maar 60 euro. Goede chauffeurs in België? Laat me niet lachen, jullie zijn echt een ramp op de weg (en ik kan het weten want ik woon 1 minuut van de Belgische grens) Als alle Belgische chauffeurs slecht zijn, en jij bent de enigste goede,.. dan zal er wel iets mis zijn met jouw rijstijl ofzo..
 6. Ik dinsdag nog een rijles bij de rijschool en dan heb ik mijn voorlopig rijbewijs 18 maanden. (ik mag dan rijden zonder begeleider). Huh? Hoe krijg je een voorlopig rijbewijs van 18 maanden dan? En wat gebeurd er daarna? En rijden zonder begeleider, ben je dan al 18 of niet? Ik ben 18 jaar nu geworden, ik heb hiervoor twee weken rijschool in totaal 20 uur gevolgd, dit is niet verplicht natuurlijk. Maar na de 20 uur rijlessen krijg je een voorlopig rijbewijs dat 18 maanden geldig is, en dan mag je rond rijden zonder begeleider, dus zoals een normaal rijbewijs. Als je dat niet doet, en na je theorie gewoon leert rijden met bv. je vader, dan kan dit natuurlijk niet. Je hebt altijd 20 lessen nodig. En in die 18 maanden moet ik wel mijn examen gaan doen, maar omdat ik 20 uur rijschool heb genomen, en ook het echte examen met de rijschool ga doen, dan ben ik er bij voor 90% door. België is een raar land hoor.. toevoeging op 14 april 2015, 21:46:09: Is wel gemakkelijk hoor, niemand die je moet lastigvallen om mee te rijden als begeleider, je kan eigenlijk doen wat je wilt,.. Je moet alleen genoeg geld betalen voor die rijlessen. (Een rijschool verdient goed als je weet hoeveel 20 lessen kosten.) Oh.. België.. Vind het best een stomme regels, iedereen die dus een paar lessen heeft gevolgd mag zelfstandig de weg op. Zonder examen te doen en zonder toezicht. Blij dat dit in NL niet is Paar lessen zijn dat niet, hoor, en maar 10% van de mensen doet zoals mij, de rest vind dit te duur. 20 lessen kosten 1300 euro, en dan mag je maar wat rond bollen zonder begeleider. toevoeging op 15 april 2015, 16:09:50: Wij kunnen er niets aan doen dat wij zon goede chauffeurs hebben in België he, wij leren rijden op wegen die slechter zijn dan in Afrika. toevoeging op 15 april 2015, 16:10:31: Als je echt alles zonder rijschool in België doet en theorie en praktijk in 1 keer erdoor bent, betaal je maar 60 euro.
 7. Ik dinsdag nog een rijles bij de rijschool en dan heb ik mijn voorlopig rijbewijs 18 maanden. (ik mag dan rijden zonder begeleider). Huh? Hoe krijg je een voorlopig rijbewijs van 18 maanden dan? En wat gebeurd er daarna? En rijden zonder begeleider, ben je dan al 18 of niet? Ik ben 18 jaar nu geworden, ik heb hiervoor twee weken rijschool in totaal 20 uur gevolgd, dit is niet verplicht natuurlijk. Maar na de 20 uur rijlessen krijg je een voorlopig rijbewijs dat 18 maanden geldig is, en dan mag je rond rijden zonder begeleider, dus zoals een normaal rijbewijs. Als je dat niet doet, en na je theorie gewoon leert rijden met bv. je vader, dan kan dit natuurlijk niet. Je hebt altijd 20 lessen nodig. En in die 18 maanden moet ik wel mijn examen gaan doen, maar omdat ik 20 uur rijschool heb genomen, en ook het echte examen met de rijschool ga doen, dan ben ik er bij voor 90% door. België is een raar land hoor.. toevoeging op 14 april 2015, 21:46:09: Is wel gemakkelijk hoor, niemand die je moet lastigvallen om mee te rijden als begeleider, je kan eigenlijk doen wat je wilt,.. Je moet alleen genoeg geld betalen voor die rijlessen. (Een rijschool verdient goed als je weet hoeveel 20 lessen kosten.)
 8. Ik dinsdag nog een rijles bij de rijschool en dan heb ik mijn voorlopig rijbewijs 18 maanden. (ik mag dan rijden zonder begeleider).
 9. Weet er iemand of morgen de winkels in Eindhoven open zijn? (paasmaandag)
 10. jordyvc

  Kleine Vragen Topic #4

  Ik heb nog een domein liggen custombuildserver.com, hoeveel zou dit waard kunnen zijn? (in euro)
 11. Heb ik ook paar jaar gehad, gewoon zodat ik informatica kon gaan doen in het 5e.
 12. Ik was eens benieuwd hoeveel het kost om een auto te huren in Amerika voor twee maanden... 2000 EUR + voor een simpele auto + wat verzekering. Als je hier je vliegticket en overnachtingen moet bijtellen ben je meer dan 4000 - 5000 euro kwijt voor twee maanden.
 13. U heeft geen locatiegeschiedenis van 16 januari 2015 tot 14 februari 2015 Heb jij geluk Nja, ze hebbn t vast stiekem wel toevoeging op 14 februari 2015, 22:26:58: Klik om eerdere quotes te tonen U heeft geen locatiegeschiedenis van 16 januari 2015 tot 14 februari 2015 Bij mij zijn er alleen maar locaties in mijn huis Moet je WiFi/GPS wel eens aan hebben staan uiteraard. Sowieso. En het boeit mij oprecht geen ene fuck. Wat willen ze doen? Mijn huis leeghalen. Ja want Google heeft nog niet genoeg geld. Meh het bevalt me niet hoeveel ze over me weten ect. Ik zou schrikken als ik een lijst krijg met alle info die ze over me hebben. Stel we staan 10 jaar verder, wat gaat er met die gegevens gebeuren? Stel ze verkopen het/worden gehackt/... Computer buiten gooien en op een onbewoond eiland gaan wonen zonder enige vorm van communicatie.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...