Ga naar inhoud

videotube

Members
 • Aantal items

  3039
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

  Nooit

Community reputatie

0 Neutraal
 1. Hoe kunnen we nu onze producten beheren? Als ik op Mijn producten of Klantenpaneel druk moet ik opnieuw inloggen maar dat werkt niet, wachtwoord vergeten werkt ook niet
 2. Bedoel je subscript? Als je die s selecteert en control + = indrukt staat die in subscript.
 3. videotube

  Bitcoins & altcoins

  Op welke site is het mogelijk bitcoins met ideal te kopen (en later weer te verkopen/storten op je rekening) zonder al te veel transactiekosten? Ik gebruikte voorheen bitonic.nl maar de transactiekosten zijn belachelijk hoog..
 4. Meestal heb je ook nog garantie op de reparatie zelf en de vervangen onderdelen, ik heb alleen geen idee hoelang die periode is. Misschien dat je je daarop kan beroepen?
 5. Nee, ook niet. Ik heb inmiddels een ticket aangemaakt.
 6. Mijn webhost verloopt vandaag, ik wil m verlengen maar als ik op verlengen druk gaat die weer terug naar mijn producten. Lijkt me niet dat dit hoort toch?
 7. Welke router heb je op dit moment? Misschien kan je daar OpenWRT/DD-WRT opzetten en daarmee verbinding met de VPN maken.
 8. videotube

  Raspberry - pi

  Voor een project wil ik dat als er een input is (bijv. knop wordt ingedrukt) een balletje/knikker wordt afgeschoten/geduwd. Hoe kan ik dit het beste doen? Ik zat te denken aan mijn RPi maar kan nergens een schiet of duw mechanisme vinden op het internet.
 9. Jij hebt voorrang (de dikke pijl). Okay thanks
 10. Heb je als autobestuurder die rechtdoor gaat hier voorrang van links of moet je juist voorrang aan links geven?
 11. videotube

  Bitcoins & altcoins

  Ik ben een ICO tegengekomen die een bounty programma heeft waarbij je gratis ATS tokens krijgt. Voor het aanmelden van de nieuwsbrief krijg je 75 ATS tokens (minimale waarde van $10), het aanmelden is een kwestie van je naam, je email en je ETH adres invullen waar je de tokens wil hebben gestort. Makkelijk $10 verdiend dus. Verder kan je ook nog 10 extra ATS tokens ($1.50) verdienen door te liken op Facebook en iets te plaatsen op Twitter. Verder hebben ze ook een referral programma waarbij je 75 ATS verdient per persoon die zich door jou aanmeldt, die personen die ze aanmelden krijgen óók weer 75 ATS tokens. Dit is mijn referrallink, als je me dankbaar bent en me wil helpen zou ik het erg waarderen als je dit linkje gebruikt: https://goo.gl/fdxSV4 Linkje zonder referral: klik! LET OP: bevestig na het aanmelden je email en gebruik een ETH wallet die compatibel is met de ERC20 token standard (o.a. myetherwallet.com) anders ontvang je je tokens niet!!
 12. videotube

  Bitcoins & altcoins

  huh maar hoezo staat er dan 814706,00 BTC??
 13. Terwijl er 100Mbit (of zelfs 200Mbit met bonding) op ons adres haalbaar moet zijn..
 14. belangrijkste of belangrijksten?
×
×
 • Nieuwe aanmaken...