Ga naar inhoud

bartv

Members
 • Aantal items

  4453
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Community reputatie

0 Neutraal

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers blok is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Welkom in de dev wereld @Stef Het kan nog erger.... Trust me... Je kan een JO en een SH hebben. ^^ Dat dus Als je daar mee te maken krijgt, dan word je gelijk doorgstuurd voor een gesprekje met PiDM... Nou daar word je pas vrolijk van Ja dat heb ik van @fixert meegekregen, dat hij met Pidm moest praten. En dat hij zo boos was dat hij de deur achter zich dicht sloeg, waardoor glas trilde. Mja, Josh Pidm. Altijd raak. (Mijn Slack naam ook ) Jaa klopt, want wij zaten ineens in een meeting terwijl de sprint retrospective gepland stond. Maar dat vond JO niet zo belangrijk.... Je had het echt ff moeten zien haha lol. Ik wil eigenlijk weer eens een weekje terug. Gewoon om JOSH te fucken. We hebben nu 1x in de maand een borrel.... Kom ook gewoon Oja was dat niet dat "waarom niet eens" oid? Mwah. We kunnen beter een avondje weer reuniten. Gaan we naar Loetje ofzo. Kunnen @Smiegles @Bartv en @dylanh ook gelijk mee toevoeging op maandag 26 februari 2018, 15:08:17: @Dylan? Idk wat zn username is toevoeging op maandag 26 februari 2018, 15:08:25: @Dylan dus LOETJE @Smiegles Wel rdam dan tho. Kut voor Ollie maar who the hell cares Rotterdam Wel gewoon Amsterdam
 2. Welkom in de dev wereld @Stef Het kan nog erger.... Trust me... Je kan een JO en een SH hebben. ^^ Dat dus Als je daar mee te maken krijgt, dan word je gelijk doorgstuurd voor een gesprekje met PiDM... Nou daar word je pas vrolijk van Ja dat heb ik van @fixert meegekregen, dat hij met Pidm moest praten. En dat hij zo boos was dat hij de deur achter zich dicht sloeg, waardoor glas trilde. Mja, Josh Pidm. Altijd raak. (Mijn Slack naam ook ) Jaa klopt, want wij zaten ineens in een meeting terwijl de sprint retrospective gepland stond. Maar dat vond JO niet zo belangrijk.... Je had het echt ff moeten zien haha lol. Ik wil eigenlijk weer eens een weekje terug. Gewoon om JOSH te fucken. We hebben nu 1x in de maand een borrel.... Kom ook gewoon Oja was dat niet dat "waarom niet eens" oid? Mwah. We kunnen beter een avondje weer reuniten. Gaan we naar Loetje ofzo. Kunnen @Smiegles @Bartv en @dylanh ook gelijk mee toevoeging op maandag 26 februari 2018, 15:08:17: @Dylan? Idk wat zn username is toevoeging op maandag 26 februari 2018, 15:08:25: @Dylan dus LOETJE @Smiegles
 3. Ah joh, die gast rijdt waarschijnlijk gewoon in een Aygo toevoeging op woensdag 7 februari 2018, 22:51:15: Oh, fixert heeft al een ban gehad Nieuwste aankoop: kabelsetje om mijn subwoofer aan te sluiten in mijn nieuwe bak http://www.mediamarkt.nl/nl/product/_caliber-cpk15d-1142588.html Maar fair enough, waarschijnlijk is het ook zon type dat nog een Volvo v50 (toch?) heeft, want betaald geen bijtelling Niks mis met een v50 Klopt toevoeging op donderdag 8 februari 2018, 12:56:14: Maar dan liever een v60 denk ik. Die hybrid zijn wel tof Hybride is nogal hypocriet. Lekker 300 kilo aan accu meeslepen die eigenlijk niet een denderend effect heeft op de uitstoot. Gaat mij dan ook niet om de uitstoot. Meer om het directe koppel wat vrij komt met een elektromotor. Met mijn oude turbobrick heb ik ook vrijwel direct veel koppel dus disagree Ja, maar dan moet je er een relatief dikke motor in zetten volgens mij. Als ik bij mijn huidige 1.0 TSI een elektromotor zet (Welke VAG heeft, GTE) dan heeft hij direct wat meer pit / koppel Sure, met een verbrandingsmotor (benzine) en eventueel turbo erbij kan je ook veel koppel snel hebben. Maar dan moet je je motor ook flink upgraden. En dan verbruik je nog meer liters de kilometer en dus duurder. Is er een nieuw model van de v50 btw? Zie alleen maar oude fotos En als je zoekt op v50 2018 krijg je de v60 Dr is al jaren geen nieuw model van de V50. En wat betreft de hybrides is het zeker hypocriet. Verbruik ligt vele malen hoger dan wat in het boekje staat (uiteraard), en wanneer de accus leeg zijn, heb je gewoon een kofferbak vol met zware spullen mee te nemen (lees: accus). De directe koppel en het elektrisch rijden is alleen heerlijk, en wanneer je ergens naartoe moet er gewoon benzine/diesel erin kunnen gooien is het fijne er aan. Met turbos heb je pas koppel wanneer deze warm zijn, anders blaas je ze op. Ook schakelen ze pas in bij +- 3000 toeren, dus zo direct is het niet. Of je moet een supercharger hebben, dan uiteraard wel Dat is afhankelijk van het model: LPT zit bij de 2300 a 2500 tot de 3500 en HPT 3000 tot 5000 iirc. Althans zo zat het bij de 940 modellen van Volvo. Sowieso een koude motor de toeren in jagen is niet super slim en dom als je een turbo hebt. Het in de toeren jagen van koude motoren is gewoon het stomste wat je kunt doen ja, zeker met turbo Maar ik maakte even de vergelijking tussen de elektrische motor en de verbrandingsmotor, waarbij de elektrische motor geen problemen heeft met directe koppel en een "koude" motor, en de verbrandingsmotor wel degelijk. En met dat model heb ik geen ervaring, alleen wij hebben de XC90 T8 gehad en die was zogenaamd "supercharged" (Oftewel de elektrische motor) en turbo-charged. In het boekje 2,1l/100km, wie dat gelooft is sowieso al maf. Maar dan uiteindelijk 1 op 8 rijden . Was opzich een fijne auto, 7 maanden plezier aan beleefd totdat deze afbrandde, love hybride.
 4. Ah joh, die gast rijdt waarschijnlijk gewoon in een Aygo toevoeging op woensdag 7 februari 2018, 22:51:15: Oh, fixert heeft al een ban gehad Nieuwste aankoop: kabelsetje om mijn subwoofer aan te sluiten in mijn nieuwe bak http://www.mediamarkt.nl/nl/product/_caliber-cpk15d-1142588.html Maar fair enough, waarschijnlijk is het ook zon type dat nog een Volvo v50 (toch?) heeft, want betaald geen bijtelling Niks mis met een v50 Klopt toevoeging op donderdag 8 februari 2018, 12:56:14: Maar dan liever een v60 denk ik. Die hybrid zijn wel tof Hybride is nogal hypocriet. Lekker 300 kilo aan accu meeslepen die eigenlijk niet een denderend effect heeft op de uitstoot. Gaat mij dan ook niet om de uitstoot. Meer om het directe koppel wat vrij komt met een elektromotor. Met mijn oude turbobrick heb ik ook vrijwel direct veel koppel dus disagree Ja, maar dan moet je er een relatief dikke motor in zetten volgens mij. Als ik bij mijn huidige 1.0 TSI een elektromotor zet (Welke VAG heeft, GTE) dan heeft hij direct wat meer pit / koppel Sure, met een verbrandingsmotor (benzine) en eventueel turbo erbij kan je ook veel koppel snel hebben. Maar dan moet je je motor ook flink upgraden. En dan verbruik je nog meer liters de kilometer en dus duurder. Is er een nieuw model van de v50 btw? Zie alleen maar oude fotos En als je zoekt op v50 2018 krijg je de v60 Dr is al jaren geen nieuw model van de V50. En wat betreft de hybrides is het zeker hypocriet. Verbruik ligt vele malen hoger dan wat in het boekje staat (uiteraard), en wanneer de accus leeg zijn, heb je gewoon een kofferbak vol met zware spullen mee te nemen (lees: accus). De directe koppel en het elektrisch rijden is alleen heerlijk, en wanneer je ergens naartoe moet er gewoon benzine/diesel erin kunnen gooien is het fijne er aan. Met turbos heb je pas koppel wanneer deze warm zijn, anders blaas je ze op. Ook schakelen ze pas in bij +- 3000 toeren, dus zo direct is het niet. Of je moet een supercharger hebben, dan uiteraard wel
 5. bartv

  Raspberry - pi

  Wat wil je besturen aan je pi? Er bijvoorbeeld Apache op knallen en hem op een .nl draaien is niet lastig. Als je dit zonder port forwarding wilt doen, of geen directe communicatie naar de Pi open wilt zetten, kun je ook een socket op een server starten en de Pi verbinden met die socket. En vanuit daar verder werken.
 6. bartv

  FTP-account

  Als je macOS hebt dan is Coda ook echt een aanrader! Atom met Remote-FTP vind ik fantastisch werken. Coda vind ik soms wat sloom en oud-dated de laatste tijd.
 7. bartv

  Kleine Vragen Topic #4

  Hoe krijg ik hier bijvoorbeeld, van de ouders op een volgende rij? Bij voorbaat dank Houd er wel rekening mee dat wanneer de tekst uit een user input kan komen (dus bijv de ouders hun naam kunnen wijzigen oid), dat dit een XSS risico met zich meebrengt.
 8. bartv

  Horloge

  Ik heb nu sinds een jaartje deze:
 9. Ik ben oprecht beledigd dat er niks in nederland gedaan wordt. Waarom zijn die aanslagen altijd savonds, overdag heb je betere belichting op de video Ik snap dat die aanslagen erg zijn, maar eigenlijk moeten we er niet zoveel aandacht aan besteden. Want juist door die aandacht gaan ze er steeds meer plegen... Je kan het lastig links laten liggen en wachten op de volgende en die ook weer links laten liggen. Het is verschrikkelijk en idioot dat het gebeurt, maar er geen aandacht aan besteden is ook geen optie. Hoewel ik het wel met je eens ben, maar het is niet mogelijk. Afwachten is (naar mijn mening) ook geen optie. Ik kan wel zeggen: Hop, die kant op gaan, bommen erop en klaar, maar dat is erg naïef. De beste reactie zou ik niet weten, maar gelukkig zijn er mensen gespecialiseerd op dit soort gebieden.
 10. bartv

  Kleine Vragen Topic #4

  Lijkt mij gewoon een kwestie van wanneer het responsive moet zijn, maar ook een gedeelte een fixed-width/height er naast/op/onder moet zitten. Kan begrijpen dat die calc(100%-100px) gebruikt wordt wanneer er een top-menu/footer van 100px hoog is, en je niet wilt dat de tekst "onder" deze footer bv terecht komt.
 11. bartv

  Macbook Pro 13"

  Als dit klopt zou ik inderdaad voor de grote versie gaan, hoewel ik de Macbooks sowieso veel te veel geld vind kosten (Voor die prijs kun je een mooie laptop en desktop halen). De discussie dat Apple te duur is, is denk ik hier nu niet van belang. Zijn namelijk verschillende factoren waarom ze zo duur zijn, zowel het kosten aspect als het persoonlijke aspect van de klant. Maar ontopic: Het klopt wel degelijk. En als tip, studentenkorting (als je nog student bent) scheelt via Apple 6/8%. Als je het via surfpoint oid doet, krijg je meer korting (8/10%). Grootte van de MacBook is inderdaad niet van belang. Moet er gewoon goed en snel op kunnen werken. Heb dus totaal geen verstand van processors etc... Maar jij zegt dus dat omdat ik anders de 13"toch met 16GB ram zou pakken, ik voor de 15"(waar ik dan plusminus 250euro meer voor betaal) betere specs krijg en dus inderdaad ook groter scherm en externe videokaart dat de 13" niet heeft? Geen student meer maar ik trek het bedrijfsmatig af Je krijgt een quad-core ipv dual-core (dus dubbel zoveel cores) en hyper-threading. Ook die 16GB, een groter scherm, en een externe videokaart voor in feite 215eu meer (260/1,21). En die videokaart werkt alleen wanneer je hem nodig hebt, wat inhoudt dat je batterij onder normale omstandigheden prima meegaat. Ik gebruik mijn macbook sinds de release (15"), en ik gebruik hem iedere dag voor werk. Op stage gebruik ik hem ook 8 uur lang, en ik hoef hem heel af en toe op te laden tussendoor. Dus qua batterij is de 15" ook zeker prima.
 12. bartv

  Macbook Pro 13"

  Als dit klopt zou ik inderdaad voor de grote versie gaan, hoewel ik de Macbooks sowieso veel te veel geld vind kosten (Voor die prijs kun je een mooie laptop en desktop halen). De discussie dat Apple te duur is, is denk ik hier nu niet van belang. Zijn namelijk verschillende factoren waarom ze zo duur zijn, zowel het kosten aspect als het persoonlijke aspect van de klant. Maar ontopic: Het klopt wel degelijk. En als tip, studentenkorting (als je nog student bent) scheelt via Apple 6/8%. Als je het via surfpoint oid doet, krijg je meer korting (8/10%).
 13. bartv

  Macbook Pro 13"

  Ik ben voor de 15" gegaan, omdat ik het verschil qua hardware zo groot vond voor die prijs. Als het goed is, is de RAM gesoldeerd op t mobo, dus moet je die afweging wel maken. Ik zou zelf voor 16GB gaan, MacOS staat er wel bekend om dat het bijzonder goed met RAM om kan gaan. Kom je wel uit op een bedrag van 2439€ (Macbook Pro 13" met 16GB RAM en jouw specs, 2199+240). Scheelt "maar" 260eu met een 15". Die heeft een i7 quad-core, 16GB RAM standaard, en een externe videokaart on-demand (2GB Radeon Pro 450). Als de grootte van belang is, zou ik de 13" nemen, maar hierdoor vond ik de 15" een betere keuze. Ik zou namelijk ook 16GB RAM nemen in de 13". En de processorkracht zal je inderdaad niet per se nodig hebben, maargoed, een dual-core i5 of een quad-core i7 voor dat prijsverschil van 260eu (nog niet eens gelet op t grotere beeldscherm en de externe videokaart), is toch de moeite imho.
 14. Op naam van een ander? Nog maandje wacht dan liever dan al het werk om over te zetten. 80 euro per maand voor een telefoon? Vind ik wel heel veel geld... 35 Voor internet bellen en sms 31 Voor toestel 13.95 voor verzekering 680 Stufie per maand zonder terug betalen 80 euro per maand voor een telefoon? Vind ik wel heel veel geld... Moet je ook niet willen. BKR registratie tegenwoordig en zelfs minder hypotheek . Gewoon lekker los kopen. Als je m niet kan betalen dan is de telefoon gewoon niet voor je weggelegd. Ik snap heel BRK Registratie probleem niet, als je gewoon netjes betaald is er niks aan de hand, dan is het juist positief voor verdere leningen / contracten? of heb ik iets gemist 35 euro voor een abonnement vind ik ook veel geld En of je nu netjes betaald of niet, je krijgt alsnog die BKR Wat is BKR nou dan, gewoon een registratie voor kredieten toch? of kan je daardoor later geen lening meer krijgen ofzo Bij een S8 en iPhone gaat je maximale hypotheek met ongeveer 10k omlaag. Je krijgt toch vanaf een bepaald bedrag een BKR registratie? In dit geval wanneer het totaal van je maandelijkse kosten meer dan 250,- bedraagt. Dus bij 10eu per maand 2 jaar lang nog niet (240eu), maar bij 11eu per maand (264eu) wel. Een BKR-registratie is alleen geen probleem en is juist goed dat het gebeurd. Zo heeft iedere instantie waar je geld wilt lenen inzicht in wat voor schulden je nog meer hebt. Zeker na de economische crisis een goede maatregel. En de BKR-registratie (mits iedere geldverstrekker dit goed onderhoud) is geen probleem, alleen wanneer je een wanbetaler bent, staat dit 5 jaar vast in het BKR, maar dit komt dan ook doordat je zelf niet betaald.
 15. bartv

  Kleine Vragen Topic #4

  Het is inderdaad het beperken van registraties, en Tweakers doet dat overigens ook. Waarom zou een Nederlands iemand uit Polen zich opeens willen aanmelden op onze website? Laat ze dan gewoon een VPN gebruiken, en ik denk dat velen ge-emigreerden/lange vakantiegangers dat ook wel zullen doen. Even wat anders: waarop ik vastloop. Ik wil de reviews op mijn site gaan splitten in losse paginas. Daarbij wil ik de content splitten over meerdere pagina met behulp van een [page] tag: En het overzicht: Maar nu zou ik graag titels plaatsen in de page-tag. Zoals [page="Geschiedenis"] waarbij in het overzicht ook daadwerkelijk Geschiedenis als titel is te zien. Hoe valt dit aan te pakken? Ben zelf geen koning in reg-exes, en loop even vast hoe ik dit kan implementeren. Ik snap je precieze probleem niet. Wat wil je precies bereiken met de code?
×
×
 • Nieuwe aanmaken...