Ga naar inhoud

daf

Members
 • Aantal items

  374
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

  Nooit

Community reputatie

0 Neutraal
 1. daf

  Dafs GP shop: Nu Mzuy!

  Shop gesloten IVM Account onveiligheid. Zie de shop van mzuy om je RSGP te kopen. (Zie 1e Post.)
 2. Lol, Ik heb 4 main accs. 3 gekocht tho/gekregen van klanten die 10tallen bills gekocht hebben - Movie120 - King Of Tao (speel ik het meest op, is 100% vrij van verkopen/kopen van gold en het misbruiken van bugs voor 10tallen mills per uur zeg maar mijn pure me op RS. 40M heb ik ) - Kingg Haag
 3. daf

  Dafs GP shop: Nu Mzuy!

  Toelichting: Mijn One2XS/E-mails/Verscheidenen RS-accounts/Hostings werd in het nauwe verleden meerdere malen gehackt, waar lennard vanaf weet(in clan-verband). De man die dit deed is inderdaad echt een psycho met die obsessie. Ik heb bewezen dat ik de eigenaar ben, maar de hacker blijft proberen om mijn Mails en dergelijke te hacken. Het kwam zover dat ik om LENNARD/Andere hulpmods kon bereiken een nieuw One2xs account nodig had wat niet mag, maar Lennard had volgens mij gezegt dat het toen gezien de ernst wel kon. Hij heeft dusdanig veel info van mij verzameld dat ik op de volgende stap ben ingegaan om alles overtezetten naar een safe account / toekomstig account. Dit betreft: -Mailing accounts -One2XS -Steam -Etc Etc. Hier heb ik Lennard soort van toestemming voor gevraagd. Door alle hacking ed is dit probleem dus ontstaan. Ik hoop dat jullie dit begrijpen, en als Lennard even wil posten cleart het wel op! Hopelijk lost dit de onduidelijkheid op. EDIT: Hoe ben ik dan gehacked? Via een Java Drive By heb ik vernomen, aangezien mijn virus scanner(AVG) aangaf dat het op CyberGates ging ofzo EN ik alleen gespeelt heb op een Private Server(waar je een Applet moet runnen van java).
 4. daf

  Dafs GP shop: Nu Mzuy!

  20M aan Epicrobzer verkocht. Nice trade! Vertrouwde mij in een keer 15.5 punten! Bedankt!
 5. daf

  Dafs GP shop: Nu Mzuy!

  Moet meer verkopen guys, punten needed. [email protected] Prijs: 0.75 Each Actueel. VANDAAG: EXTRAS BIJ AANKOPEN HOGER DAN 10m!! Torags Helm, Obby Shield, Dragon Boots, Cbrace, en nog meer stuff!
 6. daf

  Dafs GP shop: Nu Mzuy!

  Actueel, Klaasyntema, ik heb nog wel wat liggen denk ik waarvan ik erachter kom die ik helemaal niet gebruik! Add mij even: [email protected]
 7. daf

  Dafs GP shop: Nu Mzuy!

  Nieuwe Member? Jij bent hier niet veel langer dan mij, dont act like an idiot *COUGH*. Verder heb ik gewoon veel meer in stock en ben ik altijd te vertrouwen voor grote en kleine deals ALTIJD heb ik je rsgp zonder gemekker als reiskosten w/e bullshit. Ik ben de vriendelijkste voor mijn klanten. Dat is de enige reden dat ik op het forum ben. @Waar heb je ooit gesproken/en of beledigt? @EpicRobzer Nee ik Lure niet Ook geen hacking/scamming we is mijn methode.
 8. daf

  Dafs GP shop: Nu Mzuy!

  @ Epic Robzer, Jagex is niet zo onder de indruk van het ruilen van RSGP tegen dingen als echt geld, hosting/domeinen(dit). Daarom wek ik bij trades de indruk dat het een normale is en hoop daardoor niet optevallen. Thanks voor alle feedback guys.
 9. daf

  iTrader systeem

  Natuurlijk niet. Dit gaat ook niet om een dealtje of 10. Dit gaat dan om 50+ deals met hoge en kleine bedragen. Ook een duidelijke motivatie en dergelijke.
 10. daf

  Dafs GP shop: Nu Mzuy!

  Bedankt maatje, koop wat vaker van me! Add mij bij interesse op MSN guys! [email protected]
 11. daf

  iTrader systeem

  Nee. Ik verkoop wat aan jou, dus jij koopt wat van mij. Dan zou ik jou wel feedback kunnen geven met "daf betaalt snel!" maar dan kun jij mij niet meer feedbacken met "lennard is een goede verkoper"? Het kwam er gewoon op neer dat wij elke avond tig feedbacks konden uitpluizen en verwijderen en ruzies konden gaan oplossen tussen mensen die elkaar onterechte feedbacks hadden gegeven, en - afgezien van het feit dat we gewoon niet wisten wie de waarheid sprak - daar hadden we geen zin in. Ach daar heb je een punt, Lennard. Ik dacht dat het systeem wel goed kon werken doordat het op andere markets wel goed werkt. Wat dacht je om een Highly Trusted avatar te creeren voor mensen die erg veel verkopen en daarom geadviseerd worden om te gebruiken omdat ze zo vertrouwelijk zijn? Dat je dus op hun threads ziet zoals bijv mijn Gold Selling thread een opmerkelijk aantal kopers ziet.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...