Ga naar inhoud

imsosmrt

Members
 • Aantal items

  607
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

  Nooit

Community reputatie

0 Neutraal
 1. Ik weet niet of ik hier mag reageren of juist niet maar ik heb deze method uitgeprobeerd. Helaas heb ik mijn account gebanned gekregen voor "massive following". Dus als je hiermee door wilt gaan raad ik je echt aan niet meteen 100-300 te gaan followen eerste paar dagen. Ik heb de zelfde method gedaan maar dan met 20-30 followers per dag en dat is dus ongeveer 100 followers per week en dat ziet Twitter niet als "massive following". Maar toch bedankt voor je method, heb er wel iets uit kunnen krijgen. Succes!
 2. imsosmrt

  Paypal

  Ik heb 1 dollar te koop op Paypal. Bied maar. Start bod: 0.70 Buy-now: 2 punten
 3. So what, moet hij maar niet schelden. Wat mij betreft mag heel de wereld weten dat hij scheld ipv tussen ons
 4. Dn laat ik mensen zien hoe hij is
 5. Ik wil gewoon even laten zien dat niet echt iemand is om mee te handelen.
 6. imsosmrt

  Netflix Accounts

  Kunnen jullie er niet tegen dat ik ze verkoop? Alright slotje dan
 7. imsosmrt

  Twitter Account

  Er staat suspicious or empty en ik denk dat het meer bij suspicious is. Je kunt tweets rustig een voor een bekijken, of zal ik een tweet plaatsen waarbij je zelf kunt zien dat er retweets komen?
 8. imsosmrt

  Twitter Account

  Hallo allemaal, Ik heb @L*veDefine (* = o) voor de verkoop, alle volgers zijn ECHT en retweets ook. - Ik mag elke bod afwijzen. Succes.
 9. Sharecash betaald uit maar ze bannen inderdaad snel.
 10. imsosmrt

  Netflix Accounts

  Quote: Zoals ik al zei; er zijn maar twee manieren waarop de TS aan accounts kan komen. De manier waarop ik het net heb uitgelegd of accounts kopen onder dezelfde familienaam en rekening (wat hier niet het geval is). Als je mijn vorige replies ziet zal je deze antwoord automatisch tegenkomen. Quote: En Netflix geeft NOOIT accounts weg. Je moet altijd zelf een account aanmaken en een rekeningnummer opgeven. Inderdaad die geven ze niet maar heb je ergens gezien dat ik zei dat ik ze van Netflix krijg? Quote: Kortom; het is een scam. De accounts werken wel, maar na een maand wordt er geld afgehaald van de rekening die is gebruikt en dan ben je strafbaar bezig. Hoe weet jij dat het een scam is? Ik denk dat jij er gewoon niet tegen kunt dat ik mijn shop hier aan het werk krijg. Na een maand is je account verlopen simpel hij word NIET verlengd. Quote: Maarja, jullie moeten het zelf maar weten. Inderdaad laat zij het maar weten want die weten VEEL beter dan jou.
 11. Waarom bied je dingen aan die gratis zijn? Clipconverter doet precies hetzelfde.
 12. imsosmrt

  Netflix Accounts

  Zo je weet al meer dan ik weet over mezelf. Alles waar jij dus een minuut of vijf aan hebt getypt is dus bullshit. Ten eerste: Een random rekening nummer gaat via een code die je PER SMS krijgt. Ten Tweede: Politie voor je deur? Serieus? Het is geen inbraak of holding information. Ten derde: Destroy jou eigen threads en vervuil iemand anders thread. Buiten dat, je mag replyen hoor maar ik maak al behoorlijk wat punten door een bepaalde members hier die het kopen. Im enjoying my points while you are trying to destroy this thread. Ik wens je een HELE fijne dag verder.
 13. Punten overgemaakt, nice system
×
×
 • Nieuwe aanmaken...