Ga naar inhoud

nielsjojo

Members
 • Aantal items

  1871
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

  Nooit

Community reputatie

0 Neutraal
 1. Domain Pointer aanmaken op het desbetreffende (sub-)domein en dan gwn de nameservers van S3 invoeren bij Versio. FAQ: Webserver 3 (5.2.65.132): ns5.one2xs.com (5.2.65.132) ns6.one2xs.com (46.249.59.5)
 2. Het kan aan mij liggen, maar op Online.nl zie ik bij Internet ook het pakket Extra (tot 30Mb/s). Ze zeggen daar dus dat dat de maximale snelheid is en niet dat je sowieso een dergelijke snelheid behaald. Mijn oom heeft zo bijvoorbeeld ook 30Mb/s maar haalt slechts 10-15Mbps omdat hij gewoonweg een stuk verder van de wijkcentrale ligt. Dat is dus waarschijnlijk ook bij jou het probleem.
 3. nielsjojo

  Server of iets?

  Misschien een FTP servertje opzetten en die FTP server dan mounten als HDD?
 4. nielsjojo

  Website beginne?

  Daar draaien ze volgensmij gewoon op WordPress & WooCommerce met deze template. Het enigste wat je dan dus nodig hebt is, een domeinnaam, hosting met WordPress/WooCommerce en FIFA coins of whatever je gaat verkopen.
 5. nielsjojo

  Server of iets?

  Heb hier op een oud servertje OwnCloud geinstalleerd gehad. Gezien onze NAS thuis niet 24/7 aan staat en ik het toch wel prettig vind om altijd (bijv. op school) bij mijn bestanden te kunnen, was dit een uitstekende (en goedkope, ik betaal stroom niet ) oplossing.
 6. nielsjojo

  JSON-decode

  Is het inmiddels al gelukt?
 7. Wij hebben hier ook Online, wel af en toe dat de verbinding wegvalt, maar dat komt denk ik doordat Wi-Fi instellingen niet optimaal zijn. Daarnaast, wij hebben een max. Download van 30 Mbps, en via Wi-Fi haal ik hier gwn 27,xx Mbps (via kabel 29,xx), dus dat vind ik heel netjes. Ookal komt dat waarschijnlijk omdat wij relatief dicht bij de wijkcentrale wonen (kleine 200-300m). Dus ik denk niet dat Online hier zoveel over te zeggen heeft. Wat je overigens zou kunnen proberen wanneer je Wi-Fi gebruikt, is WiFi analyzer gebruiken om het optimale kanaal te vinden voor jouw Wi-Fi netwerk met zo min mogelijk overlap met netwerken van buren, ookal ontkom je hier bjna niet meer aan.
 8. Beetje laat, maar kun je hier wat mee? https://www.digitalocean.com/community/tutorials/how-to-setup-and-configure-an-openvpn-server-on-centos-6 Door DO zelf gemaakt volgensmij, dus zal wel kloppen. (Correct me if im wrong.)
 9. nielsjojo

  Bitcoin Webshop

  Is dit wat? https://bitpay.com/bitcoin-payment-gateway-api Zoek anders eens op "Bitcoin Payment Gateway"
 10. Misschien een idee om ook te posten welke van de 2 tips geholpen heeft?
 11. + Installeer als je Android hebt eventjes Wifi Analyzer, kan je het perfecte channel vinden.
 12. Wat wij hier dan nog wel eens willen proberen is router terug zetten naar fabrieksinstellingen.
 13. nielsjojo

  Icecast hosting

  Waar host je de stream?
 14. nielsjojo

  Versio cloudbox

  Iemand hoger dan Jespar?
×
×
 • Nieuwe aanmaken...