Ga naar inhoud

publitime

Members
 • Aantal items

  1031
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

  Nooit

Community reputatie

0 Neutraal
 1. publitime

  [GEZOCHT] Dutchleaders voor 0,45 punten!

  Hoeveel dutchleaderpunten bieden jullie op 0,45 one2xs-punten?
 2. publitime

  Google Maps Humor

  Deze grap is al zo oud? Ik wist dat ze in Nederland laat waren.. maar zo laat!
 3. publitime

  Dutchleaders

  Hoeveel dutchleaders bieden jullie voor 0,37 punten? -NIET BIEDEN VIA PM-
 4. publitime

  België

  België Brussel
 5. publitime

  [GEZ] Reclamevrij nieuwssysteem

  Heeft niemand dit of kan iemand dit maken?
 6. publitime

  [GEZ] Poll-script

  Ik ben op zoek naar een eenvoudig maar zeer goed poll-script. Uiteraard zonder reclame en zeker niet van zulke website http://poll.dezeserver.nl/ Beloning is bespreekbaar. Uiteraard vind je er op google maar deze werken vaak niet goed.
 7. publitime

  [GEZ] Script?

  Bedankt! Mijn vraag is opgelost, Erik.
 8. publitime

  [GEZ] Script?

  Ik zoek een script waarbij je telkens wanneer je op refresh/vernieuwen/f5 klikt een andere tekst verschijnt op de website. Bijvoorbeeld: One2xs is tof refresh Bezoek zeker eens one2xs! enz. enz.
 9. publitime

  [GEZ] Reclamevrij nieuwssysteem

  Ik ben niet echt overtuigd.. toch bedankt voor je opzoekwerk
 10. publitime

  [GEZ] Reclamevrij nieuwssysteem

  Neen, cutenews is echt niet goed genoeg.. Ik gebruik het momenteel al. Maar op men vernieuwde website wil ik dit absoluut niet
 11. publitime

  [GEZ] Reclamevrij nieuwssysteem

  Ik ben op zoek naar een heus nieuwssysteem. Het moet heel veel mogelijkheden bevatten. 1) Je moet bijvoorbeeld nieuws al op voorhand kunnen invoeren. Dan moet hij op een bepaald moment automatisch op de website verschijnen. VB: Ik maak woensdag 22 september een artikel en zet het in het systeem. Op donderdag 30 september publiceert hij het bepaald artikel. 2) De bezoekers moeten kunnen reageren op het artikel. 3) Op de homepage moet automatisch een deel van het artikel gepubliceerd worden met een kleine foto. Een beloning is uiteraard van toepassing!
 12. publitime

  Wat moet een fansite hebben?

  Bedankt Marjolein. Een officiële status heb ik nog niet, maar de medewerkers helpen mij wel met nieuwe informatie en dergelijke. Ook de persdienst van de zender geeft mij de nodige informatie.
 13. publitime

  Wat moet een fansite hebben?

  Dag one2xs-leden, Ik heb een fansite over een Vlaams-televisieprogramma met name FC De Kampioenen. Het programma loopt al reeds 20 jaar en heeft ongeveer 1 miljoen kijkers per aflevering en is daarmee de succesvolste reeks op de Vlaamse televisie. Nu komt mijn vraag: wat moet een fansite allemaal hebben? Mijn website heeft ongeveer 500 à 1000 unieke bezoekers per dag maar is spijtig genoeg ouderwets omdat ik ermee begon toen ik helemaal niets van websites wist Alvast bedankt voor jullie hulp!
 14. publitime

  Dutchleaders gezocht!

  Ik zoek dutchleaders en geef je daarvoor natuurlijk one2xs-punten. Zeg me het aantal dutchleaders dat je hebt + hoeveel one2xs je ervoor vraagt. Als ik akkoord ben laat ik dit weten via een pm.
 15. publitime

  Waarvoor tolerantieniveau omhoog

  Belachelijk en totaal overbodig. Je krijgt een pm en dat is al goed genoeg, als je het na een bepaalde tijd echt niet meer weet, zoek het dan nog eens op.
×