Ga naar inhoud

jenner

Members
 • Aantal items

  1544
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Community reputatie

0 Neutraal
 1. jenner

  (DEV) Loginsysteem

  Zo doe ik dat... Dit komt toch op hetzelfde neer neem ik aan? Of is het meer dat == korter is?
 2. jenner

  Matrix scriptje

  Ik vat het praktisch nut van "PHPRandRandomizer" niet helemaal. Of is deze puur als voorbeeld van een Interface gebruik?
 3. Om uren te doen moet je het ingewikkelder aanpakken. Daar heb je omzet methodes voor. Je moet wat meer zelf doen maargoed. Dit is de functie die in mijn script staat die de uren array moet omzetten naar een multidimensionale array. Dus dat je per dag kan zien welke vakken je hebt.
 4. jenner

  Programmeer talen

  HTML5 CSS3 PHP 5.3 (Laten we het zo zeggen dat ik nog niet met 5.4 en 5.5 heb geprutst) Codeigniter FuelPHP Laravel 3/4 Javascript Coffeescript Node.JS SQL C C voor Arduino Python Ruby
 5. jenner

  [PHP]Tekst herkenner

  Hij is nogal oud ja en ik weet niet precies meer waar het voor was, maar volgens mij was het de bedoeling dat je zinnen kon herkennen en door middel van commandos in de vorm van zinnen acties uitvoeren zoals hij hier doet.
 6. jenner

  Paypal GEZOCHT!

  8 punten voor 6 euro?
 7. jenner

  Jenner online

  Nope, ik gebruik alleen de API
 8. True, dat eerste. Nu ik het me herinner. Zal ik even aanpassen in V2 Inspiratie kreeg ik idd van Brainfuck, maar dat is een nog eenvoudigere interpreter. Ik zal V2 op Github plaatsen Zal ergens morgen klaar zijn. Ik heb namelijk toch toetsweek en voer niet echt veel uit in zon toetsweek.
 9. Klopt, ik ben V2 aan het maken die die dingen opsplitst, (library (houdt de variabele bij en welke functies er zijn), compiler, functies) maar dit was een 2 uurs class en het ging meer om het idee. Het is meer voor de grap. Je moet niet verwachten dat je dit gaat gebruiken voor grote projecten of iets. Het was ook vooral voor mezelf om principe van compiling door te krijgen en gaf me weer nieuwe ideeën voor de toekomst
 10. Hallo, Ik had gister nacht niks te doen en daarom heb ik een nutteloos taaltje in elkaar geflanst. Ik hoop dat jullie het leuk vinden en misschien inspiratie geeft om een zelf nog nuttelozer taaltje te maken en missschien nog tips om dit taaltje iets functioneler te maken? De taal is hoofdletter ongevoelig, maar persoonlijk vind ik het hier mooier om met hoofdletters te werken. Het bevat de volgende functies: Voorbeelden: For: De class: Klik om de spoiler te openen
 11. jenner

  Jenner online

  Vreemd! Ik weet niet, maar toen was ik niet meer online dacht ik xD
 12. jenner

  Tweetadder Licentie

  Ik denk dat hij het hier over heeft: http://www.tweetadder.com/ Even voor de extra informatie.
 13. jenner

  Offtopic Topic #35

  Meuh Kan je mooie dingen mee maken Hele nacht beetje mee te prutsen. Nu met afstandbediening me computer besturen. toevoeging op 13 januari 2013, 02:24:37:
 14. jenner

  Offtopic Topic #35

  Miauw, mensen die prutsen met een Arduino?
 15. Je kunt gewoon Eloquent gebruiken, maar misschien moet je dat in auth.php (config) ook even aanpassen als je dat nog niet hebt gedaan.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...