Ga naar inhoud

jelle

Members
 • Aantal items

  16479
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Community reputatie

0 Neutraal
 1. @Jelle doet toch 3d dingen? Yas! Inmiddels al gefixed
 2. Er kunnen nog gewoon meets plaatsvinden hoor, het is niet alsof dat niet meer kan als one2xs een andere eigenaar heeft. Ik ben ook wel te porren voor een meet, maar dan ergens in juli of augustus als de overname enigszins is afgerond. Ja ik wil je weer zien <3 @Jelle moet meekomen Joe, gezellig!
 3. jelle

  Bitcoins & altcoins

  Altijd al gelooft in mn lieve dogecoins :3 die zijn ook best wel heel veel gestegen de afgelopen tijd (en ik vraag me af waarom).
 4. jelle

  Bitcoins & altcoins

  Ik koop meestal via bl3p.eu, kost wel wat meer werk om een account te krijgen maar vaak een betere prijs dan via Bitonic.
 5. Wat is het praktisch nut van een dergelijke functie? Behalve extra inkomsten voor de fabrikant dan. Ja dat vroeg ik mezelf ook al af...
 6. Had ik net wat onderdelen vervangen van mijn 3D printer, was ik hem aan het kalibreren en ineens doet hij niks meer. Blijkbaar heb ik iets aangezet wat neer komt op zelfvernietiging, dan gaat hij zichzelf zo ver mogelijk verwarmen.... Nu heb ik volgens mij weer de zelfde schade als voor de reparatie en is het weer tijd voor een hoop nieuwe onderdelen.
 7. Air, ik heb het gemist, waar ging het over?
 8. Sinds Arriva hier in Limburg het stokje heeft overgenomen ben ik nog letterlijk 0x gecontroleerd Ligt aan het stuk waar je rijdt, ik word er best wel vaak gecontroleerd.
 9. Misschien een impuls aankoop omdat er maar 100 van verkocht worden maaaar een pas zodat ik een jaar lang onbeperkt naar alle concerten in Merleyn kan.
 10. jelle

  Plaats je bureau topic

  Volgens mij is zijn hele setup vervangen. Jelle heeft een PC gebouwd als ik het mij nog goed herinner. Ooh inderdaad dat was volgens mij Jelle! Het scherm ziet er mooi uit op de foto Jup, eerst gebruikte ik thuis altijd mijn laptop maar nu ben ik overgestapt naar een zelf gebouwde pc met een prachtig 4K scherm Heb je de pc op de grond staan? Jup, hij is te groot om op mijn bureau te zetten.
 11. Prijzig schermpje, en dan vervolgens een goedkooop geluidssetje ernaast Ja klopt, die geluidsset was even snel een impuls aankoop hier in het dorp omdat ik anders geen geluid had. Maar ik ben best wel tevreden over de kwaliteit van het geluid.
 12. jelle

  Plaats je bureau topic

  Volgens mij is zijn hele setup vervangen. Jelle heeft een PC gebouwd als ik het mij nog goed herinner. Ooh inderdaad dat was volgens mij Jelle! Het scherm ziet er mooi uit op de foto Jup, eerst gebruikte ik thuis altijd mijn laptop maar nu ben ik overgestapt naar een zelf gebouwde pc met een prachtig 4K scherm
 13. Zonder beeld en geluid heb ik natuurlijk nog niks aan mijn nieuwe pc Dit scherm is echt geweldig mooi
×
×
 • Nieuwe aanmaken...