Ga naar inhoud

jelle

Members
 • Aantal items

  16479
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Community reputatie

0 Neutraal
 1. @Jelle doet toch 3d dingen? Yas! Inmiddels al gefixed
 2. Er kunnen nog gewoon meets plaatsvinden hoor, het is niet alsof dat niet meer kan als one2xs een andere eigenaar heeft. Ik ben ook wel te porren voor een meet, maar dan ergens in juli of augustus als de overname enigszins is afgerond. Ja ik wil je weer zien <3 @Jelle moet meekomen Joe, gezellig!
 3. jelle

  Bitcoins & altcoins

  Altijd al gelooft in mn lieve dogecoins :3 die zijn ook best wel heel veel gestegen de afgelopen tijd (en ik vraag me af waarom).
 4. jelle

  Bitcoins & altcoins

  Ik koop meestal via bl3p.eu, kost wel wat meer werk om een account te krijgen maar vaak een betere prijs dan via Bitonic.
 5. Wat is het praktisch nut van een dergelijke functie? Behalve extra inkomsten voor de fabrikant dan. Ja dat vroeg ik mezelf ook al af...
 6. Had ik net wat onderdelen vervangen van mijn 3D printer, was ik hem aan het kalibreren en ineens doet hij niks meer. Blijkbaar heb ik iets aangezet wat neer komt op zelfvernietiging, dan gaat hij zichzelf zo ver mogelijk verwarmen.... Nu heb ik volgens mij weer de zelfde schade als voor de reparatie en is het weer tijd voor een hoop nieuwe onderdelen.
 7. Air, ik heb het gemist, waar ging het over?
 8. Sinds Arriva hier in Limburg het stokje heeft overgenomen ben ik nog letterlijk 0x gecontroleerd Ligt aan het stuk waar je rijdt, ik word er best wel vaak gecontroleerd.
 9. Misschien een impuls aankoop omdat er maar 100 van verkocht worden maaaar een pas zodat ik een jaar lang onbeperkt naar alle concerten in Merleyn kan.
 10. Prijzig schermpje, en dan vervolgens een goedkooop geluidssetje ernaast Ja klopt, die geluidsset was even snel een impuls aankoop hier in het dorp omdat ik anders geen geluid had. Maar ik ben best wel tevreden over de kwaliteit van het geluid.
 11. Zonder beeld en geluid heb ik natuurlijk nog niks aan mijn nieuwe pc Dit scherm is echt geweldig mooi
 12. Een custom pc laten bouwen door een bedrijf in Nijmegen GTX 1060 6GB Intel Core i7 7700 @ 3x6GHz 16GB DDR4 250GB M.2 SSD 1TB HDD Asus 1151 H270M-PLUS PRIME En dan nog de standaard dingen zoals behuizing etc
 13. Volgende keer zit ik wel 6 uur in de trein voor jou Yeay, thanks
 14. Ja was echt gezellig lekker 6 uur lang in de trein gezeten voor Caner
×
×
 • Nieuwe aanmaken...