Ga naar inhoud

jelle

Members
 • Aantal items

  16479
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door jelle

 1. @Jelle doet toch 3d dingen? Yas! Inmiddels al gefixed
 2. Er kunnen nog gewoon meets plaatsvinden hoor, het is niet alsof dat niet meer kan als one2xs een andere eigenaar heeft. Ik ben ook wel te porren voor een meet, maar dan ergens in juli of augustus als de overname enigszins is afgerond. Ja ik wil je weer zien <3 @Jelle moet meekomen Joe, gezellig!
 3. jelle

  Bitcoins & altcoins

  Altijd al gelooft in mn lieve dogecoins :3 die zijn ook best wel heel veel gestegen de afgelopen tijd (en ik vraag me af waarom).
 4. jelle

  Bitcoins & altcoins

  Ik koop meestal via bl3p.eu, kost wel wat meer werk om een account te krijgen maar vaak een betere prijs dan via Bitonic.
 5. Wat is het praktisch nut van een dergelijke functie? Behalve extra inkomsten voor de fabrikant dan. Ja dat vroeg ik mezelf ook al af...
 6. Had ik net wat onderdelen vervangen van mijn 3D printer, was ik hem aan het kalibreren en ineens doet hij niks meer. Blijkbaar heb ik iets aangezet wat neer komt op zelfvernietiging, dan gaat hij zichzelf zo ver mogelijk verwarmen.... Nu heb ik volgens mij weer de zelfde schade als voor de reparatie en is het weer tijd voor een hoop nieuwe onderdelen.
 7. Air, ik heb het gemist, waar ging het over?
 8. Sinds Arriva hier in Limburg het stokje heeft overgenomen ben ik nog letterlijk 0x gecontroleerd Ligt aan het stuk waar je rijdt, ik word er best wel vaak gecontroleerd.
 9. Misschien een impuls aankoop omdat er maar 100 van verkocht worden maaaar een pas zodat ik een jaar lang onbeperkt naar alle concerten in Merleyn kan.
 10. jelle

  Plaats je bureau topic

  Volgens mij is zijn hele setup vervangen. Jelle heeft een PC gebouwd als ik het mij nog goed herinner. Ooh inderdaad dat was volgens mij Jelle! Het scherm ziet er mooi uit op de foto Jup, eerst gebruikte ik thuis altijd mijn laptop maar nu ben ik overgestapt naar een zelf gebouwde pc met een prachtig 4K scherm Heb je de pc op de grond staan? Jup, hij is te groot om op mijn bureau te zetten.
 11. Prijzig schermpje, en dan vervolgens een goedkooop geluidssetje ernaast Ja klopt, die geluidsset was even snel een impuls aankoop hier in het dorp omdat ik anders geen geluid had. Maar ik ben best wel tevreden over de kwaliteit van het geluid.
 12. jelle

  Plaats je bureau topic

  Volgens mij is zijn hele setup vervangen. Jelle heeft een PC gebouwd als ik het mij nog goed herinner. Ooh inderdaad dat was volgens mij Jelle! Het scherm ziet er mooi uit op de foto Jup, eerst gebruikte ik thuis altijd mijn laptop maar nu ben ik overgestapt naar een zelf gebouwde pc met een prachtig 4K scherm
 13. Zonder beeld en geluid heb ik natuurlijk nog niks aan mijn nieuwe pc Dit scherm is echt geweldig mooi
 14. Een custom pc laten bouwen door een bedrijf in Nijmegen GTX 1060 6GB Intel Core i7 7700 @ 3x6GHz 16GB DDR4 250GB M.2 SSD 1TB HDD Asus 1151 H270M-PLUS PRIME En dan nog de standaard dingen zoals behuizing etc
 15. Volgende keer zit ik wel 6 uur in de trein voor jou Yeay, thanks
 16. Ja was echt gezellig lekker 6 uur lang in de trein gezeten voor Caner
 17. jelle

  Bitcoins & altcoins

  Ik heb zelf nog 55k dogecoins, nooit willen verkopen omdat ik ze al een paar jaar heb maar ik geloof niet dat ze nog veel waard gaan worden. Dus nu heb ik ze nog voor de herinneringen.
 18. jelle

  Bitcoins & altcoins

  Ether gaat nu ook weer lekker
 19. Dit is zo mooi om naar te kijken
 20. jelle

  Bitcoins & altcoins

  Mooi moment om binnenkort weer nieuwe te kopen. Helaas is de waarde van wat ik allemaal heb nu ongeveer gehalveerd.
 21. jelle

  Bitcoins & altcoins

  Inderdaad Wat heb jij nog voor coins? Ik heb ETH en BTC. Bij BTC zijn er veel nadelen die ETH niet heeft. Zit er aan te denken om 50% van mn ETH in te wisselen voor Waves (ook veel positieve punten tov BTC), maar dan stap ik wel echt op de piek in en dat lijkt me ook niet handig. Dogecoins van twee jaar terug, BTC en ETH. En alle drie doen ze het wel lekker. Waar kijk jij vooral naar bij het kiezen van nieuwe coins? Stijging leek me juist een wat minder goed punt omdat hij dan vaak al veel is gestegen.
 22. jelle

  Bitcoins & altcoins

  BUMP!! Wat gaat alles ineens mega snel omhoog zeg, eerst was ik nog sad dat ik bijna niks meer had maar dat is inmiddels ook weer veel waard.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...