Ga naar inhoud

perry

Members
 • Aantal items

  3113
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Community reputatie

0 Neutraal
 1. Yep, is voor een eventueel nabestaandenpensioen
 2. perry

  Kleine Vragen Topic #4

  Je kunt zelf je Auth routes aanmaken en eventueel koppelen aan je eigen LoginController. Deze laat je dan je 2FA afhandelen en daarna laat je de échte login afhandelen door Laravels LoginController.
 3. Daar is niets mis mee? De code van @Christum werkt niet omdat $data[modules][description] niet bestaat, maar $data[modules][0][description]`
 4. perry

  Reeks genereren

  alleen stopt ie bij ZZY, ook als ik de < door <= vervang. Nooit geweten dat je letters ook kon optellen Zo gaat hij wel tot ZZZ.
 5. perry

  Kleine Vragen Topic #4

  De tabel uitbreiden met een kolom totaal lijkt mij niet heel efficiënt en dynamisch werken. Waarom niet in je query het totaal berekenen? Het kan best zijn dat optie a het minst belastend is, omdat je bij het opvragen niets hoeft te berekenen, maar in mijn ogen wil je niet elke keer als prijs of aantal verandert een nieuw totaal uitrekenen.
 6. perry

  Reeks genereren

  Waarom niet in Webwereld?
 7. Wow Tof gemaakt -- Hij staat trouwens op #1 nu
 8. perry

  Raspberry - pi

  Case is niet per se nodig. Anders zelf 4 stukjes hout op elkaar lijmen. SD kaart is inderdaad nodig Power Supply is standaard micro-usb, dus elke telefoon oplader voldoet waarschijnlijk prima. een RPI moet niet meer dan 25-50 euro kosten met alles erop en eraan. "elke telefoon oplader?" Apple heeft geen micro-usb, maar lightning. En Android heeft USB-C, welke raspberry ook (nog) niet aan kunnen. Welke telefoon komt er met micro usb dan? Want Apple is ook het grootste gedeelte van de smartphonemarkt :) En dat ze zelf nou zo kut moeten doen met een niet-standaard oplader is niet mijn zorg. De meeste toestellen op android, tot misschien afgelopen jaar, maken nog gebruik van micro-usb. Dat jij niet snapt wat ik met "elke telefoon oplader" bedoel is ook niet mijn zorg, een beetje inzicht gebruiken en dan had je zelf ook wel kunnen bedenken wat ik bedoelde. Quote: Daarnaast, een rpi zelf kost al meer dan meeste van 25-50. Dus inclusief shit erbij ga je niet tussen de 25-50 zitten. Grappig dat ik dan "rpi met shit" voor <50 euro heb kunnen kopen: Klik om afbeelding tonen Dat is dus RPI, USB oplader, Case én sd kaartje. Grappig, Ik ook Klik om afbeelding tonen De bedragen zijn 0 omdat het een totaal pakket was. Die 6 euro bij de sd kaart is een meerwaarde omdat ik perse 32 gb wilde. Is het normaal dat een bedrijf BTW berekent over de verzendkosten? Jazeker, anders gaan bedrijven de prijs symbolisch op €0,01 zetten en de verzendkosten op €100. Dan zou je alleen over die €0,01 omzetbelasting betalen
 9. perry

  1 euro per post

  Leen je volle bak bij ofzo dan? Ja, ik bewaar het wel allemaal netjes dus kan het ook direct aflossen als het moet. Maar met die rente van 0,01%, kost het mij ook niets. En wie weet dat het geld ooit nog van pas komt voor een eigen bedrijf of master in het buitenland. In dat geval heb ik toch nog 30 jaar om het af te lossen naar de draagkracht van mijn inkomen. Let wel op de vermogensbelasting bij >25k. Wilde dit zelf ook doen maar voor mij niet interessant (tenminste, eventjes maar). Er staat een schuld tegenover bij DUO zodat je het weg kunt strepen, toch? Je vermogen is dan wellicht 40k of weet ik wat, maar je hebt dan ook 40k schuld dus onder de streep alsnog 0, maar wel een bult geld waarover je kunt beschikken. toevoeging op dinsdag 6 december 2016, 23:50:51: Je kunt vast nog wel ergens terecht dan. Een studie schuld word bij bijvoorbeeld je hypotheek niet meegerekend. Geen idee hoe dat bij de belastingdienst zit. Maar het word niet altijd als schuld gezien. Het klopt inderdaad dat je studieschuld niet wordt meegerekend bij het BKR, maar bij het aanvragen van een hypotheek dien je ook je studieschuld gewoon netjes aan te geven. Ook bij de Belastingdienst mag je de gemaakte studieschulden gewoon aftrekken in box 3.
 10. perry

  Kleine Vragen Topic #4

  In je C:xamppapacheconfssl.crt folder staat een server.crt. Deze kun je installeren als root cert. Daarna ook toevoegen in Chrome e.d. is hoe ik het werkend heb gekregen (slotje wordt wel niet groen omdat er nog SHA1 wordt gebruikt, maar de verbinding werkt wel). Hoe moet ik die server.crt installeren als root-cert? Moet ik iets tofs doen met deze (zwaar gedateerde) tutorial? En kan dat niet met SHA256? Yay. Je kunt in XAMPP (apache > makecert.bat) een certificaat aanmaken. Moet ik niet iets ergens een domein invoeren, waarop deze moet gelden? Die kun je invoeren bij makecert: zie https://www.adam.co.za/setup-https-in-xampp/ stap 8.
 11. perry

  Kleine Vragen Topic #4

  In je C:xamppapacheconfssl.crt folder staat een server.crt. Deze kun je installeren als root cert. Daarna ook toevoegen in Chrome e.d. is hoe ik het werkend heb gekregen (slotje wordt wel niet groen omdat er nog SHA1 wordt gebruikt, maar de verbinding werkt wel). Hoe moet ik die server.crt installeren als root-cert? Moet ik iets tofs doen met deze (zwaar gedateerde) tutorial? En kan dat niet met SHA256? Yay. Je kunt in XAMPP (apache > makecert.bat) een certificaat aanmaken. Met deze post kun je hem vervolgens accepteren in Chrome. Heb ook maar meteen HTTP/2 geïnstalleerd.
 12. perry

  Betaalkosten

  Kevin heeft het ook over de transactiekosten. Bij iDeal betaal je geen transactiekosten en bij de rest wel/ Quote: Wist je dat… …wij de transactiekosten betalen bij betalingen via iDEAL met een subtotaal boven de € 7,50?
 13. perry

  Het oude one2xs

  Gefeliciteerd, je hebt zojuist Google ontdekt!
×
×
 • Nieuwe aanmaken...