Ga naar inhoud

jeroenw

Members
 • Aantal items

  94
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

  Nooit

Community reputatie

0 Neutraal
 1. jeroenw

  [Competitie] Gratis VPS!

  [knip, dit is een concurrerende dienst]
 2. jeroenw

  [knip]

  [knip]
 3. jeroenw

  LPS Systeem! (Habbo Systeem)

  Waarom gooi je dit gelijk openbaar. Dat slaat nergens op. Om mensen te waarschuwen dat dit systeem enkel via Lamos verkregen mag worden, en anders heb je een groot probleem, zoals al meerdere keren eerder vermeld is. Er is hier maar 1 iemand fout en dat is de topic starter, een ban is niet meer dan op zijn plaats denk. toevoeging op 16 september 2012, 14:49:51: Ik heb het over de databasen gegevens, het is niet normaal op dat gelijk openbaar temaken De database is eerst gewist voordat de gegevens gepubliceerd werden
 4. jeroenw

  LPS Systeem! (Habbo Systeem)

  Dit systeem behoort inderdaad toe aan Lamos en indien je dit systeem gebruikt zonder een geldige licentie heeft hij de mogelijkheid je complete site offline te halen, dit is al meerdere keren gebeurt.
 5. jeroenw

  VPS (Windows)

  ///
 6. jeroenw

  [knip]

  ///
 7. jeroenw

  Htaccess

  ///
 8. jeroenw

  [PHPMenno] Include probleem

  ///
 9. jeroenw

  B*aspro*ductions.nl

  Wat is er zo raar aan? We bevelen aan de PC te scannen als er iets is gedownload, ondanks dat alles is gescand. Nee, je lult gewoon bullshit. Scannen doe je pas als je in de gaten hebt dat er iets niet in orde is. Of je doet het om een bepaalde periode. Weetje wel hoelang ik bezig ben om 1 keer mijn pc te laten scannen? Minstens een paar uur. -.- Dat is dan weer totaal niet waar het om gaat... Het gaat er om dat het gewoon heel onprofessioneel is, zoiets vraag je niet aan je bezoekers. Daarnaast mag ik er dan toch wel vanuit gaan dat ik virusvrij van je site kan downloaden hoop ik. Btw ook echt rampzalig, die youtube videos tussen je portfolio. Die videos van je zusje (?) slaan werkelijk nergens op, en de videos waar je wat bewerkt hebt hebben continu hetzelfde effect.
 10. jeroenw

  [PHPMenno] Include probleem

  ///
 11. jeroenw

  Vps verbinden lukt niet

  ///
×