Ga naar inhoud

tom

Members
 • Aantal items

  3868
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Community reputatie

0 Neutraal

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers blok is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. tom

  Het einde op One2XS

  Bij deze neem ik afscheid van One2XS, het was vroeger een leuke community maar nu is niemand meer actief en de hele originele site is weg. Bedankt voor de leuke tijd.
 2. tom

  Bitcoins & altcoins

  Bij Coinbase kan dit dacht ik, maximaal €15K per dag Zo ver ik weet kan het bij Coinbase alleen via een SEPA-storting (via je bank) die ongeveer een werkdag duurt. Je kan ook iDeal gebruiken denk ik. https://blog.coinbase.com/buy-bitcoin-with-ideal-on-coinbase-dcd9593639d1 Die optie heeft er bij mij persoonlijk nooit gestaan, zojuist nog even gecheckt. Misschien wel bij anderen. Dan zouden ze het wel hebben weggehaald, het artikel was van 2015.
 3. tom

  Bitcoins & altcoins

  Bij Coinbase kan dit dacht ik, maximaal €15K per dag Zo ver ik weet kan het bij Coinbase alleen via een SEPA-storting (via je bank) die ongeveer een werkdag duurt. Je kan ook iDeal gebruiken denk ik. https://blog.coinbase.com/buy-bitcoin-with-ideal-on-coinbase-dcd9593639d1
 4. tom

  Bitcoins & altcoins

  Coinbase is heel erg duur, je kan beter je geld storten op Coinbase dan transferen naar GDAX de exchange van Coinbase. Is wel heel erg overzichtelijk vind ik waardoor t voor mij duidelijker is :’) Je betaalt veel meer voor het gene dat je koopt.
 5. tom

  Bitcoins & altcoins

  Coinbase is heel erg duur, je kan beter je geld storten op Coinbase dan transferen naar GDAX de exchange van Coinbase.
 6. tom

  Bitcoins & altcoins

  Waar heb je ze gekocht? Litebit Waarom koop je niet gewoon Bitcoins via een exchange zoals http://bl3p.eu/ of http://gdax.com/ en dan transfer je die naar een exchange zoals Poloniex om daar altcoins te kopen? Ik vertrouw die websites niet met mijn coins. Waarom niet? Je kan ze gewoon laten uitkeren naar je wallet. Ik raad http://electrum.org/ aan.
 7. tom

  Bitcoins & altcoins

  Waar heb je ze gekocht? Litebit Waarom koop je niet gewoon Bitcoins via een exchange zoals http://bl3p.eu/ of http://gdax.com/ en dan transfer je die naar een exchange zoals Poloniex om daar altcoins te kopen?
 8. tom

  Bitcoins & altcoins

  Grappig dat deze thread nog steeds actief is. Ik wou dat ik meer Bitcoins in 2013 had gekocht. Welke exchange gebruiken jullie? Ik gebruik http://bl3p.eu/
 9. Als ik mij niet vergis, is dat samengevoegd met het bestaand adverteerderssaldo in je huidige saldo Waar kan ik mijn huidige saldo dan voor gebruiken? Ik had trouwens geen punten, ik ben gewoon nieuwsgierig. De nieuwe site zit er trouwens goed uit. Thanks voor je compliment! Je adverteersaldo en je puntensaldo zijn beiden opgeteld en vormen één saldo dat je kunt inzetten om producten mee te betalen. Als je geen saldo hebt dan zie je verder ook niets van die mogelijkheid. Bedankt voor de informatie.
 10. Als ik mij niet vergis, is dat samengevoegd met het bestaand adverteerderssaldo in je huidige saldo Waar kan ik mijn huidige saldo dan voor gebruiken? Ik had trouwens geen punten, ik ben gewoon nieuwsgierig. De nieuwe site zit er trouwens goed uit.
 11. Als je punten had, krijg je dan een vergoeding hiervoor?
 12. tom

  virusscanner op pc doen

  Windows Security Essentials.
 13. Hoe moet ik een array sorteren met een multidemensional key van een XML file? Here is mijn code: http://pastebin.com/camxeEju Het XML bestand: http://pastebin.com/zyGM5zqx Code met usort erin dat niet werkt: http://pastebin.com/kvwG21ef Ik wil dat de categoriën alphabetisch worden gesorteerd.
 14. tom

  [show] Je adminpanel

  Een leuk feitje, als je een opleiding voor programmeur hebt gedaan dan moet het ook een hobby zijn, anders heb je lang niet zo veel kennis als een hobbyist.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...