Ga naar inhoud

tom

Members
 • Aantal items

  3868
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Community reputatie

0 Neutraal
 1. tom

  Het einde op One2XS

  Bij deze neem ik afscheid van One2XS, het was vroeger een leuke community maar nu is niemand meer actief en de hele originele site is weg. Bedankt voor de leuke tijd.
 2. Als ik mij niet vergis, is dat samengevoegd met het bestaand adverteerderssaldo in je huidige saldo Waar kan ik mijn huidige saldo dan voor gebruiken? Ik had trouwens geen punten, ik ben gewoon nieuwsgierig. De nieuwe site zit er trouwens goed uit. Thanks voor je compliment! Je adverteersaldo en je puntensaldo zijn beiden opgeteld en vormen één saldo dat je kunt inzetten om producten mee te betalen. Als je geen saldo hebt dan zie je verder ook niets van die mogelijkheid. Bedankt voor de informatie.
 3. Als ik mij niet vergis, is dat samengevoegd met het bestaand adverteerderssaldo in je huidige saldo Waar kan ik mijn huidige saldo dan voor gebruiken? Ik had trouwens geen punten, ik ben gewoon nieuwsgierig. De nieuwe site zit er trouwens goed uit.
 4. Als je punten had, krijg je dan een vergoeding hiervoor?
 5. tom

  virusscanner op pc doen

  Windows Security Essentials.
 6. Hoe moet ik een array sorteren met een multidemensional key van een XML file? Here is mijn code: http://pastebin.com/camxeEju Het XML bestand: http://pastebin.com/zyGM5zqx Code met usort erin dat niet werkt: http://pastebin.com/kvwG21ef Ik wil dat de categoriën alphabetisch worden gesorteerd.
 7. tom

  [REVIEW] HackBin.net

  Interessant, ik wist niet dat jij ook op One2xs zat. mothh van HF hier.
 8. Waarom is het forum zo inactief geworden? Een paar jaar terug was er altijd wel iemand online, nu nog maar zelden.
 9. tom

  .htaccess vraag

  Opzich zou http://ayy.pw/p/login mogen, maar voor http://ayy.pw/s/blabla mag absoluut niet.
 10. tom

  .htaccess vraag

  p zijn handgemaakte paginas terwijl s niet echte bestanden zijn maar codes in de database. Voorbeeld: http://ayy.pw/?p=login http://ayy.pw/?s=10o7nc Maar voor ?s= werkt dit al: http://ayy.pw/10o7nc
 11. tom

  .htaccess vraag

  Hallo, Ik wil het volgende: Als ik op mijn website naar ?s=blabla ga, dat die dan gewoon /blabla doet, dit werkt al met deze code: Nu wil ik dat het zelfde gebeurd met ?p=, in theorie zou ik dan deze lijn moeten toevegen: Wat er gebeurd als ik dat doe is dat alles breekt. Hoe kan ik dit doen zonder dat alles breekt?
×
×
 • Nieuwe aanmaken...