Jump to content

aarclay

Members
 • Content Count

  10,315
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

aarclay last won the day on October 31

aarclay had the most liked content!

Community Reputation

2 Neutraal

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. aarclay

  Gezocht: Habbo Staven/Supers

  Lol, is Habbo nog steeds in? 😉
 2. aarclay

  Offtopic statistieken

  grappig om te zien 🙂
 3. aarclay

  $this werkt niet in method?

  Die werking van static i.p.c. $this was ik even vergeten. Dankjewel voor het herinneren eraan 😛
 4. aarclay

  $this werkt niet in method?

  Kan iemand mij uitleggen waarom die $this-> opeens niet kan in createFilename(). Ik krijg steeds: Fatal error: Using $this when not in object context in /home/***/UploadConverter.class.php on line 63 Ik wil de bestandsnaam daarvan oproepen in getUploadData(). public function getUploadHash($hash) { $this->uploadhash = $hash; return $this->uploadhash; } /* Create Filename, which not exists*/ private static function createFilename($filename) { while (true) { $timecreated = time(); $file = pathinfo($filename); $prefix = uniqid(); $filename_new = $timecreated.'_'.$prefix; if (!file_exists($filename_new)) break; } $this->filename = $filename_new; return $filename_new; } public function getUploadData() { $filedata['Name'] = $this->filename; $filedata['Type'] = ''; $filedata['UploadID'] = $this->uploadID; $filedata['Author'] = ''; return $filedata; } Opmerkelijk is dat als voorbeeld die $this->uploadhash = $hash; wel weer mag? Waar gaat het mis?
 5. aarclay

  Hoe filteren op array in een array?

  Was gewoon een simpele in_array()
 6. Ik heb momenteel deze code: <?php header('Content-Type: application/json'); $content = '[{"DateGPS":"n\/a","DateReceived":"n\/a","Longitude":6.0418997,"Latitude":51.42666,"Speed":0,"DOP":"n\/a","DOP_status":"n\/a","VehicleNumber":[9585,9581],"VehicleType":"Onbekend","TrainNumber":3575,"Source":"OBIS","Status":"n\/a"}, {"DateGPS":"n\/a","DateReceived":"n\/a","Longitude":5.281358,"Latitude":52.208084,"Speed":0,"DOP":"n\/a","DOP_status":"n\/a","VehicleNumber":[2425],"VehicleType":"NS SLT vier-delig","TrainNumber":5578,"Source":"OBIS","Status":"n\/a"}, {"DateGPS":"n\/a","DateReceived":"n\/a","Longitude":5.2100635,"Latitude":52.13158,"Speed":102,"DOP":"n\/a","DOP_status":"n\/a","VehicleNumber":[4232],"VehicleType":"NS ICMm vier-delig","TrainNumber":11781,"Source":"OBIS","Status":"n\/a"}, {"DateGPS":"n\/a","DateReceived":"n\/a","Longitude":4.467521,"Latitude":51.924637,"Speed":8,"DOP":"n\/a","DOP_status":"n\/a","VehicleNumber":[9571],"VehicleType":"Onbekend","TrainNumber":2272,"Source":"OBIS","Status":"n\/a"}, {"DateGPS":"n\/a","DateReceived":"n\/a","Longitude":6.098261,"Latitude":52.50184,"Speed":0,"DOP":"n\/a","DOP_status":"n\/a","VehicleNumber":[1757,7334],"VehicleType":"NS E-LOC 1700","TrainNumber":5657,"Source":"OBIS","Status":"n\/a"}]'; $array = json_decode($content, true); $resulted_array = array_values(array_filter($array,function($v){ return ($v['TrainNumber'] == '2272');})); if (count($resulted_array) == 1) // Als hij niet 1 is is het item niet gevonden... $resulted_array = $resulted_array[0]; echo json_encode($resulted_array); Dit werkt perfect, en ik kan hiermee dus filteren op het element waarin TrainNumber gelijk is aan 2272. Echter wil ik graag filteren op één van de nummers die in de array VehicleNumber[] voorkomt. Hoe kan ik dat doen?
 7. aarclay

  Op het toilet je mobiel gebruiken

  Ja, je moet toch wát doen in de baas zijn tijd, of als je gewoon even heerlijk op je keramieken troon wilt zitten.
 8. aarclay

  Problemen met mail (SSL certificaat)

  Ik zie het tweede bolletje kiezen, en dan daarachter kiezen voor de derde Let's Encrypt functie. Het is vaak onnodig om het algemene servercertificaat te gebruiken. Let er wel op dat je SSL voor je domein aanzet. Blijkbaar (althans, ik kreeg het net voor elkaar) kan je dus een certificaat aanmaken zonder SSL op je domein. Echter blijft die dan niet geactiveerd tot je uiteindelijk de boel eens aanzet 😛
 9. aarclay

  Problemen met mail (SSL certificaat)

  Over welke drie heb je het nou? Ik zit niet bij Danny, dus laat de keuzes eens zien. Dan kunnen we beoordelen wat je nodig hebt en wat de verschillen zijn.
 10. aarclay

  Raspberry Pi meerdere website hosten

  Ik had al zo een soort vermoeden, maar echt bevestigd kon ik dit tot nu toe niet krijgen. 😉 Bedankt voor je mooie uitleg.
 11. aarclay

  Raspberry Pi meerdere website hosten

  @Wouterr Een prangende vraag die al een tijdje bij mij hangt. Hoe wordt in een datacenter bepaald welke IP-adres iemand moet gebruiken? Infeite kan hij omdat het niet achter NAT zit net zo goed het IP-adres van Google of een andere server zijn, met gevolgen van dien (als het zou kunnen). Of een ander vrij IP-adres. Hoe zit dit stukje techniek in elkaar?
 12. aarclay

  Raspberry Pi meerdere website hosten

  In een datacenter zit je niet achter een router, zoals bij een huis, tuin, keuken situatie. Elk IP-adres die je daar krijgt komt uit een range die je hosting bij een wederhandelaar of bij RIPE heeft ingekocht. Ik zou de RaspberryPI echt voor persoonlijk gebruik gebruiken, en ook niet voor vrienden. Je weet niet wat je vrienden uitspoken, en het is bovendien op jouw internetverbinding.
 13. aarclay

  Raspberry Pi meerdere website hosten

  Verder kan je DirectAdmin alleen runnen als je een extern IP-adres hebt, en geen Intern IP adres. Dan zou je dus niet achter een router moeten zitten. Ik durf te wedden dat een Virtual private Server (VPS) een stuk efficiënter is voor jouw doel, of anders een reseller-pakket. En goed gratis controlepaneel is VestaCP. Zorg wel dat je goede ervaring met Linux hebt, en dat je weet hoe de beveiliging in elkaar steekt, en dat je weet hoe en waarom je het doet.
 14. aarclay

  SEO sectie :)?

  Kan ook prima in Webwereld forum.
×