Jump to content

aarclay

Members
 • Content count

  10,288
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal
 1. aarclay

  Kleine Vragen Topic #4

  Goeie naam heb je!
 2. aarclay

  Kleine Vragen Topic #4

  Moeten ze maar niet cheaten πŸ˜› Verder ga ik er ook geen rankboard aan vasthangen, want die is dan toch in no-time vervuild. Ik denk hoogstens om een highscore voor je eigen te maken, of voor een groep ofzo. πŸ˜‰ Als ze dan nog cheaten 😈
 3. aarclay

  NodeJS opent geen webserver?

  Allereerst ben ik geen held met NodeJS, maar ik heb dit al met wat trial and error bij elkaar kunnen klussen: var http = require('http'); var zlib = require("zlib"); var zmq = require('zmq') , socket = zmq.socket('sub') , endpoint = 'tcp://pubsub.besteffort.ndovloket.nl:7664'; // create webserver http.createServer(function (req, res) { // Add the event handler before we connect socket.on('message', function () { msg = Array.prototype.slice.call(arguments) address = msg[0].toString() console.log(address) var contents = Buffer.concat(msg.slice(1)); console.log(msg) console.log(msg.slice(1)) console.log(contents) // msg[1] i.p.v contents werkt wel zlib.gunzip(contents, (err, buffer) => { if (err) { console.error(err); return; } console.log(buffer.toString()); }); }); socket.connect(endpoint); // subscribe to all of the messages socket.subscribe('/RIG/NStreinpositiesInterface5'); //socket.setsockopt(zmq.ZMQ_SUBSCRIBE, new Buffer('')); }).listen(8082); Maar, wat mij opvalt? Hij maakt geen webserver aan met alle data binnenstroomt? Mis ik iets? Zie ik iets over het hoofd? (PS: Doe geen moeite om het uit te testen, want de hostname van de aanbieder heeft een white-list πŸ˜‰ ) Edit: Ik miste dus res.end(buffer.toString()) in de zlib.gunzip { } Misschien dat iemand nog idΓ«een heeft om dit beter te kunnen?
 4. aarclay

  Kleine Vragen Topic #4

  Eigenlijk best simpel! Ik ga er eens mee spelen! πŸ™‚
 5. aarclay

  Kleine Vragen Topic #4

  @stef Juist ja! Maar dat is een automatische snelste-paden-zoeker. Ik zou er graag een game van willen maken zodat ze gebruiker zelf een snelle route kan zoeken, door Wikipedia door te bladeren, en te onthouden waar je op klikt. Door het door de computer te laten doen is niet echt een sport. Wel is het grappig om te zien hoe je van Adolf Hitler naar Sperma kan gaan πŸ˜„
 6. aarclay

  PHP versie

  7.2 natuurlijk!
 7. aarclay

  Kleine Vragen Topic #4

  Een jaartje of 12 geleden kwam ik op een website een tegen waarbij je van een site twee titels van Wikipedia-pagina's te zien kreeg, en daarbij de opdracht om in een soort frame eronder een zo kort mogelijke route te maken van de ene naar de andere pagina door alleen maar verwijzende linkjes aan te klikken. Inmiddels is de website offline, en wou ik (als het nog eenvoudig te doen is) dit opnieuw nabouwen. Hoe zou ik dit kunnen doen dan?
 8. aarclay

  PHP versie

  PHP 7 natuurlijk!
 9. aarclay

  Certificaat

  Ja, dit gaat automatisch, als Danny alles goed heeft ingesteld.
 10. aarclay

  Ctrl+v

  _ R E O S O O T ( 8 ) ;w : N D L K P A B G Galgje spel wat ik speel :')
 11. aarclay

  Simpel contactformulier

  Wat moet er zo responsive zijn aan een contactformulier? Opsich neemt het zelf niet te veel breedtte in.
 12. aarclay

  Vragen m.b.t. de GDPR

  Same here, ook in de spambox! Tijd voor een goed SPF'je.
 13. aarclay

  camo

  Hopelijk wordt het snel gefixt πŸ˜‰
 14. aarclay

  camo

  Camo cached niet. Als je de key weet, kan je de URL zo achterhalen, en aan de forum-proxy voeren. Kwestie van een re-parsing.
 15. aarclay

  camo

  Volgens mij heeft deze forumsoftware al een image-proxy ingebouwd ;)?
×