Jump to content

aarclay

Members
 • Content count

  10,298
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal
 1. aarclay

  Wat heb jij vandaag geprogrammeerd? 2.0

  Ik leef nog steeds 😛 Inmiddels ben ik bezig om een nieuwe layout (repsonsive en veel gaver!!) voor Treinenweb in mijn framework te steken. Lang leve Smarty als templateparser. Ik denk dat 75% nu wel gedaan is. Vandaag één van de laatste bugjes uit het uploadsysteem voor afbeeldingen verdelgt. Als je een afbeelding upload, of uit het archief toevoegt, dan wordt de eerste direct toegevoegd als 'Featured' afbeelding in de itemlijsten. Altijd handig..... Verder kunnen beheerders ook gezellig foto's taggen om ze makkelijker te vinden enzo.
 2. aarclay

  Ctrl+v

  😁
 3. aarclay

  Nieuwe website budget € 300

  Kan je zoiets niet met Wordpress in elkaar zetten? Een pagina is zo aangemaakt, en een contactformulier is zo gemaakt met een add-on.
 4. aarclay

  Offtopic Topic 75 - Wintereditie

  Ik ben er 😛
 5. aarclay

  CD's branden

  Probeer het toch even uit? ZO duur is een CD-R ook weer niet 😛
 6. aarclay

  Kleine Vragen Topic #4

  Goeie naam heb je!
 7. aarclay

  Kleine Vragen Topic #4

  Moeten ze maar niet cheaten 😛 Verder ga ik er ook geen rankboard aan vasthangen, want die is dan toch in no-time vervuild. Ik denk hoogstens om een highscore voor je eigen te maken, of voor een groep ofzo. 😉 Als ze dan nog cheaten 😈
 8. aarclay

  NodeJS opent geen webserver?

  Allereerst ben ik geen held met NodeJS, maar ik heb dit al met wat trial and error bij elkaar kunnen klussen: var http = require('http'); var zlib = require("zlib"); var zmq = require('zmq') , socket = zmq.socket('sub') , endpoint = 'tcp://pubsub.besteffort.ndovloket.nl:7664'; // create webserver http.createServer(function (req, res) { // Add the event handler before we connect socket.on('message', function () { msg = Array.prototype.slice.call(arguments) address = msg[0].toString() console.log(address) var contents = Buffer.concat(msg.slice(1)); console.log(msg) console.log(msg.slice(1)) console.log(contents) // msg[1] i.p.v contents werkt wel zlib.gunzip(contents, (err, buffer) => { if (err) { console.error(err); return; } console.log(buffer.toString()); }); }); socket.connect(endpoint); // subscribe to all of the messages socket.subscribe('/RIG/NStreinpositiesInterface5'); //socket.setsockopt(zmq.ZMQ_SUBSCRIBE, new Buffer('')); }).listen(8082); Maar, wat mij opvalt? Hij maakt geen webserver aan met alle data binnenstroomt? Mis ik iets? Zie ik iets over het hoofd? (PS: Doe geen moeite om het uit te testen, want de hostname van de aanbieder heeft een white-list 😉 ) Edit: Ik miste dus res.end(buffer.toString()) in de zlib.gunzip { } Misschien dat iemand nog idëeen heeft om dit beter te kunnen?
 9. aarclay

  Kleine Vragen Topic #4

  Eigenlijk best simpel! Ik ga er eens mee spelen! 🙂
 10. aarclay

  Kleine Vragen Topic #4

  @stef Juist ja! Maar dat is een automatische snelste-paden-zoeker. Ik zou er graag een game van willen maken zodat ze gebruiker zelf een snelle route kan zoeken, door Wikipedia door te bladeren, en te onthouden waar je op klikt. Door het door de computer te laten doen is niet echt een sport. Wel is het grappig om te zien hoe je van Adolf Hitler naar Sperma kan gaan 😄
 11. aarclay

  PHP versie

  7.2 natuurlijk!
 12. aarclay

  Kleine Vragen Topic #4

  Een jaartje of 12 geleden kwam ik op een website een tegen waarbij je van een site twee titels van Wikipedia-pagina's te zien kreeg, en daarbij de opdracht om in een soort frame eronder een zo kort mogelijke route te maken van de ene naar de andere pagina door alleen maar verwijzende linkjes aan te klikken. Inmiddels is de website offline, en wou ik (als het nog eenvoudig te doen is) dit opnieuw nabouwen. Hoe zou ik dit kunnen doen dan?
 13. aarclay

  PHP versie

  PHP 7 natuurlijk!
 14. aarclay

  Certificaat

  Ja, dit gaat automatisch, als Danny alles goed heeft ingesteld.
 15. aarclay

  Ctrl+v

  _ R E O S O O T ( 8 ) ;w : N D L K P A B G Galgje spel wat ik speel :')
×