Ga naar inhoud

aarclay

Members
 • Aantal items

  10352
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  3

Alles dat geplaatst werd door aarclay

 1. aarclay

  Het reclame is .... op one2xs forum

  Tweakers ๐Ÿ™‚
 2. aarclay

  Het show je eten topic

  unless you post a photo! ๐Ÿ˜‰
 3. aarclay

  Het grote Ducttape-topic

  Oh ja, pas nog het zadel van mijn oude fiets met tape gefixxed. Die begon te scheuren, en als het regent neemt die zooi in dat zadel een hoop vocht op, waarna het als pus van een puist eruit komt zetten. Kleverige rotzooi... ๐Ÿ˜ž Dus: Tape erover heen, echte rrolt die tape steeds op, dat ik beter maar een nieuw zadel moet kopen.... ๐Ÿ˜•
 4. aarclay

  hulp gezocht php

  Het zou fijn zijn als je voortaan bij cross-posting over meerdere fora ook even refereert naar het andere forum. Straks probeert iemand hier een oplossing te geven, terwijl het probleem al op het andere forum is opgelost. https://www.phphulp.nl/php/forum/topic/php-hulp-gezocht-get-mothode/102972/last/
 5. aarclay

  habbo credits gezocht

  Nope, ik niet in ieder geval!
 6. aarclay

  Ctrl+v

  _ _ _ P _ _ _ _ _ H _ _ D _ _ _ _ _ (18) Niet: T W B
 7. aarclay

  Contact formulier

  Plus dat je een beveiliging moet inbouwen tegen spambotjes. Hier helpt Re-Captcha al goed tegen.
 8. aarclay

  Ledensysteem

  Waarom geen Wordpress? PHPMenno is al behoorlijk antiek!
 9. aarclay

  Bol.com kaart te koop

  Iemand die het nodig heeft kan net zo goed naar de winkel gaan, en niet 2 dagen wachten op de post wachten? Plus dat er een kans is dat er in gescamd kan worden..... (en ik zeg niet dat ik je niet vertrouw)
 10. aarclay

  Bol.com kaart te koop

  Geef het aan een vriend(in) die jarig is! Je gaat toch niet via internet in zo iets goedkoops handelen? ๐Ÿ˜›
 11. aarclay

  Gezocht: Iemand die een website kan bouwen

  Ik heb geen tijd om dit te bouwen. Maar als het 'simpel' moet, waarom neem je dan geen WordPress?
 12. aarclay

  Offtopic Topic 75 - Wintereditie

  Second post of 2019! (toch wel vreemd dat we 'tweede' in het Engels second noemen. Een seconde is bijna ons weer รฉรฉn (tel). Logisch dat Great Brittain een eiland is ๐Ÿ˜‚)
 13. aarclay

  Toegang op database

  Bestaat de user august wel? En heeft die ook SELECT rechten? Wat doe je precies dan? of zie je dit direct na het inloggen?
 14. aarclay

  Why is dit forum in both Engels and Nederlands?

  Dan zie ik ook graag een naamswijziging naar Pepijnisstoer!
 15. aarclay

  Why is dit forum in both Engels and Nederlands?

  Moet alles zou in het Nederlands? Als quote citeer wordt, pleit ik er wel voor dat we ook consequent [citaat] gaan gebruiken i.p.v. [ quote]
 16. aarclay

  $this werkt niet in method?

  Kan iemand mij uitleggen waarom die $this-> opeens niet kan in createFilename(). Ik krijg steeds: Fatal error: Using $this when not in object context in /home/***/UploadConverter.class.php on line 63 Ik wil de bestandsnaam daarvan oproepen in getUploadData(). public function getUploadHash($hash) { $this->uploadhash = $hash; return $this->uploadhash; } /* Create Filename, which not exists*/ private static function createFilename($filename) { while (true) { $timecreated = time(); $file = pathinfo($filename); $prefix = uniqid(); $filename_new = $timecreated.'_'.$prefix; if (!file_exists($filename_new)) break; } $this->filename = $filename_new; return $filename_new; } public function getUploadData() { $filedata['Name'] = $this->filename; $filedata['Type'] = ''; $filedata['UploadID'] = $this->uploadID; $filedata['Author'] = ''; return $filedata; } Opmerkelijk is dat als voorbeeld die $this->uploadhash = $hash; wel weer mag? Waar gaat het mis?
 17. aarclay

  Instagram account 18,4k te koop! Goeie naam!

  Wat voor content is het? Als het prive is, wordt het lastig om te beoordelen. Wat voor foto's vind jij lijp? En hoe zit het met auteursrechten?
 18. aarclay

  Gezocht: Habbo Staven/Supers

  Lol, is Habbo nog steeds in? ๐Ÿ˜‰
 19. aarclay

  Offtopic statistieken

  grappig om te zien ๐Ÿ™‚
 20. aarclay

  $this werkt niet in method?

  Die werking van static i.p.c. $this was ik even vergeten. Dankjewel voor het herinneren eraan ๐Ÿ˜›
 21. aarclay

  Hoe filteren op array in een array?

  Was gewoon een simpele in_array()
 22. aarclay

  Hoe filteren op array in een array?

  Ik heb momenteel deze code: <?php header('Content-Type: application/json'); $content = '[{"DateGPS":"n\/a","DateReceived":"n\/a","Longitude":6.0418997,"Latitude":51.42666,"Speed":0,"DOP":"n\/a","DOP_status":"n\/a","VehicleNumber":[9585,9581],"VehicleType":"Onbekend","TrainNumber":3575,"Source":"OBIS","Status":"n\/a"}, {"DateGPS":"n\/a","DateReceived":"n\/a","Longitude":5.281358,"Latitude":52.208084,"Speed":0,"DOP":"n\/a","DOP_status":"n\/a","VehicleNumber":[2425],"VehicleType":"NS SLT vier-delig","TrainNumber":5578,"Source":"OBIS","Status":"n\/a"}, {"DateGPS":"n\/a","DateReceived":"n\/a","Longitude":5.2100635,"Latitude":52.13158,"Speed":102,"DOP":"n\/a","DOP_status":"n\/a","VehicleNumber":[4232],"VehicleType":"NS ICMm vier-delig","TrainNumber":11781,"Source":"OBIS","Status":"n\/a"}, {"DateGPS":"n\/a","DateReceived":"n\/a","Longitude":4.467521,"Latitude":51.924637,"Speed":8,"DOP":"n\/a","DOP_status":"n\/a","VehicleNumber":[9571],"VehicleType":"Onbekend","TrainNumber":2272,"Source":"OBIS","Status":"n\/a"}, {"DateGPS":"n\/a","DateReceived":"n\/a","Longitude":6.098261,"Latitude":52.50184,"Speed":0,"DOP":"n\/a","DOP_status":"n\/a","VehicleNumber":[1757,7334],"VehicleType":"NS E-LOC 1700","TrainNumber":5657,"Source":"OBIS","Status":"n\/a"}]'; $array = json_decode($content, true); $resulted_array = array_values(array_filter($array,function($v){ return ($v['TrainNumber'] == '2272');})); if (count($resulted_array) == 1) // Als hij niet 1 is is het item niet gevonden... $resulted_array = $resulted_array[0]; echo json_encode($resulted_array); Dit werkt perfect, en ik kan hiermee dus filteren op het element waarin TrainNumber gelijk is aan 2272. Echter wil ik graag filteren op รฉรฉn van de nummers die in de array VehicleNumber[] voorkomt. Hoe kan ik dat doen?
 23. aarclay

  Op het toilet je mobiel gebruiken

  Ja, je moet toch wรกt doen in de baas zijn tijd, of als je gewoon even heerlijk op je keramieken troon wilt zitten.
 24. aarclay

  Problemen met mail (SSL certificaat)

  Ik zie het tweede bolletje kiezen, en dan daarachter kiezen voor de derde Let's Encrypt functie. Het is vaak onnodig om het algemene servercertificaat te gebruiken. Let er wel op dat je SSL voor je domein aanzet. Blijkbaar (althans, ik kreeg het net voor elkaar) kan je dus een certificaat aanmaken zonder SSL op je domein. Echter blijft die dan niet geactiveerd tot je uiteindelijk de boel eens aanzet ๐Ÿ˜›
×