Ga naar inhoud

jurgen

Members
 • Aantal items

  15303
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Community reputatie

1 Neutraal
 1. "zwarte lijn = auto en slaat linksaf" maar je pijl gaat naar rechts? Wooops, bedoel naar rechts Ik zou zeggen de auto, die komt van rechts. Toch? Maar wat betekenen die 2 lijnen? Klik om afbeelding tonen Ik denk dat daarmee wordt aangegeven dat je een andere snelheidszone ofzo binnenrijdt, je ziet ze wel vaker. Maar daar weet @Jurgen alles van. Dank haha! Die dubbele lijn is inderdaad ter ondersteuning/verduidelijking van de zone, maar heeft verder geen betekenis. Is hetzelfde als een blauwe lijn bij een parkeerzone (met schijf). Het verschil tussen een verkeersbord met zone-aanduiding en zonder zone-aanduiding, is dat die eerste geldt in het gehele gebied, totdat je een einde-zonebord ziet. Dit in tegenstelling tot de normale verkeersborden, die slechts gelden tot aan het eerstvolgende kruispunt. Die dubbele streep markeert het begin en einde van een zone zodat je deze goed waarneemt, want in theorie hoeft er maar één begin- en eindbord te staan en zou je deze dus snel over het hoofd kunnen zien. Terugkomend op je voorrangsvraag: rechts heeft voorrang binnen de zone, de zwarte pijl dus. Een zone is iets anders dan een erf. Wanneer je een uitrit of erf verlaat dien je alle verkeer voorrang te verlenen (ook voetgangers dus). In een 30 km/h zone geldt dit alleen bij een uitritconstructie (een verhoogde uitrit). In jouw geval is er geen uitritconstructie, maar de voorrang is hier geregeld met bord B6 en haaientanden.
 2. Je hebt je eigen Albert Heijn filiaal?
 3. Kyllä, puhun vähän suomalaista. No no, jij kon dat bericht van Hanna ook niet ontcijferen. Hanna
 4. Kyllä, puhun vähän suomalaista.
 5. Vandaag een vismagneet gekocht. Laat die eeuwenoude schatten maar komen.
 6. 220 op de dash mang Kut fin Finnen
 7. Jij hebt voorrang (de dikke pijl).
 8. Ik zou wel 4 dezelfde banden op je auto gooien, je zegt namelijk dat je 2 zomerbanden hebt gekocht En @Jordy die 4 winterbanden zijn hetzelfde en laat ik er eind oktober onder zetten. Ik heb nu 2 nieuwe (zomer) achterbanden gekocht omdat die bijna ten einde zijn, de voorbanden zijn al eerder vervangen en dus nog zo goed als nieuw.
 9. Een nieuw setje lichtmetaal voor de winter, 4 winterbanden en 2 zomerbanden. Voorlopig weer veilig rollen.
 10. Zijn de pillen alweer een beetje uitgewerkt?
 11. jurgen

  Welke auto heb jij?

  Als ie goed is onderhouden kan je daar zo 5 ton mee rijden. Die 5-cilinder diesels van Volvo zijn oer en oersterk Klopt, deze motor is nog de enige eigen Volvo motor en staat als zeer betrouwbaar te boek. Heb hem maandag opgehaald en is voorzien van een nieuwe APK en grote beurt. Er is daarnaast een nieuwe accu in gezet, de automaatbak is gespoeld, de auto is uitgelijnd en er is een nieuwe aandrijfas gemonteerd (was nodig voor de APK). Kan er weer even tegenaan.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...