Ga naar inhoud

jordy

Members
 • Aantal items

  9464
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

  Nooit

Community reputatie

0 Neutraal

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers blok is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Bovenstaande en een intergratie met de website van Danteck? Zodat ook de klanten van Danteck meer betrokken worden bij het forum om zo de community uit te breiden?
 2. Ik bedoel: Danny heeft geen tijd om one2xs verder te gaan ontwikkelen, wel tijd om het klantenbestand over te nemen en de hosting te gaan verzorgen; hij heeft immers al een hostingbedrijf. Ik denk dat je niet bedoeld dat hij geen tijd heeft maar de tijd die hij in zijn onderneming gaat steken gaat hij commercieel afwegen? Het is geen liefdadigheidsinstelling, elke minuut tijd moet omgezet worden in geld. Dus ja, als het beheer en onderhoud van het forum veel tijd kost dan is het afwegen of dat het wel interessant is om daar tijd in te investeren. En ik denk dat het voor veel forum gebruikers wennen gaat worden, het zal nu eenmaal commercieel worden.
 3. Klinkt niet goed en zou eigenlijk niet moeten, toch even terug gaan naar de winkel/ webshop?
 4. Dat was vroeger al toen hij die facturen van Thahosting stuurde..
 5. Ik lees nu twee paginas terug wat ben ik blij dat ze die vent hebben opgepakt.. Volgens mij had hij hier op One2xs dezelfde naam als op Tweakers.
 6. Volgens mij maar dat weet ik niet zeker moet je ook extra betalen per transactie die je doet met je Creditcard. Pinnen kost daarmee geld uit me hoofd.. Tenminste als ik me goed herinner uit de uitleg van de ABN maar dat kan ook weer per bank verschillen.
 7. Je gesprekken gaan dan via je wifi verbinding voor betere kwaliteit mocht je geen 4G of 3G signaal hebben. Dit moet je provider wel ondersteunen en zodra je dit icoontje ziet doen ze dat ook
 8. Die snelle tijden zijn voorbij, voor nu. En die komen ook niet meer terug kan ik je vertellen.. Ondanks een nieuwe layout; wil niet gelijk zeggen dat je dan ook weer een community terug krijgt.
 9. @Lennard kan hier waarschijnlijk wel informatie over geven over deze case Maar is het niet zo dat je garantie krijgt op gereperaarde onderdelen? Dat maaktt toch niet uit waar je dat hebt laten doen want die man levert een dienst/product in Nederland? Dan valt zoiets toch ook onder de Nederlandse wetgeving? Ik weet niet of het een vergelijk is maar met een auto die gekocht is in Nederland en ik rij een boete in Frankrijk dan val ik toch ook onder de Franse wetgeving? Of ik laat een auto maken in Frankrijk en hij is gekocht in Nederland? Dan is dat onderdeel onder de Franse wetgeving vervangen lijkt me.
 10. Mijn naam is best decent op google. Eersta pagina: Linkedin Facebook Github Persoonlijke site Twitter MobyGames (site die o.a. credits in games laat zien waar ik bij 2 games in sta) Ja ik heb er een hoop meuk tussen staan dus die ben ik nu langzamerhand laten verwijderen. Er is ook al een hoop eruit maar wil het liefst dat er helemaal niks te vinden is over mij op internet, Facebook heb ik natuurlijk wel maar dat kan ik helemaal dichtzetten.
 11. Soms moet je toch eens een keer goed op je naam Googleen.. Ik was al voorzichtig met mijn naam op internet maar toch komen er nog dingen erop te staan die ik niet wist..
 12. Wat heb ik toch weer zin in december Altijd zon gezellige tijd
 13. Times New Roman Ik schrijf toch enkel juridische meuk, dus het enige belangrijke is dat het prettig wegleest. Duurde even voor ik er aan gewend was, maar wil nu niet anders meer. Ter illustratie: Klik om afbeelding tonen Overzichtelijk, helder, duidelijk. Cambria is mn tweede keuze trouwens, die lijkt er wel wat op. Inderdaad het duurt even voordat je eraan gewend bent maar ik moet wel zeggen dat ik het voor lange verslagen erg prettig vindt om te lezen.
 14. Juridisch gezien heb je een vordering op ze en mogen ze niet zomaar besluiten dat je credits niet meer mag inwisselen. Is dat zo? Je zal het ongetwijfeld beter weten dan ik maar mag een bedrijf niet zomaar zeggen dat een virtueel betaalmiddel stopgezet wordt? Dit hebben ze volgens mij al bijna een jaar geleden aangekondigd of maakt dat niet uit? Bij mijn weten niet. Aan die credits zelf heb je namelijk niets; je betaalt dus niet om die credits te hebben, maar je betaalt om een recht te hebben om een product te kunnen kopen. Het verjaart na 5 jaar of eerder als dat in de AV staat (maar niet eerder dan na één jaar). Wanneer je in feite niet hebt betaald maar gespaard (want dat is het concept) dan verandert dat weinig aan de zaak; het blijft een vordering uit overeenkomst. Dus ja, ze kunnen wel verlopen, maar alleen 5 jaar nadat je ze hebt verzameld. Zou ook wel mooi zijn anders; dan kun je acties houden om te zorgen dat mensen zoveel mogelijk tegoed gaan kopen en dan daarna ineens de credits afpakken, "haha, verlopen! thnx". edit; vergelijkbaar idee: https://blog.iusmentis.com/2014/09/05/hoe-lang-mogen-xbox-credits-geldig-zijn/ Zo heeft 50centveiling dit in zijn algemene voorwaarden staan: Klik om eerdere quotes te tonen Quote: 5.4 Bied-credits vervallen niet door verloop van tijd, doch hebben een onbeperkte geldigheidsduur zolang de website van 50centveiling.nl bestaat en de website wordt gedreven in de huidige vorm. en dat mag dus ook niet; zelfs nadat ze stoppen met de website (uitgezonderd faillissement dan) heb je nog recht op je credits. Omdat ze geen aparte verjaringstermijn hebben genoemd, kun je daar dus tot 5 jaar na aankoop van je credits de credits terugvorderen. bij centmail vind je ook zoiets: Klik om eerdere quotes te tonen Quote: Indien wij besluiten de Website te staken, komen alle opgespaarde Credits van minder dan € 12,50 te vervallen. maarja, zo staat het gros van de algemene voorwaarden vol met shit Ten slotte: de Nationale Vacaturebank doet het wel goed: Klik om eerdere quotes te tonen Quote: Credits zijn geldig tot de in de Opdrachtbevestiging vastgelegde uiterlijke gebruiksdatum. Indien geen uiterlijke gebruiksdatum is vastgelegd of anderszins is overeengekomen, geldt een gebruikstermijn van één (1) jaar na aanschaf van de Credits. Na afloop van deze gebruikstermijn komen eventueel resterende Credits automatisch te vervallen waardoor deze niet meer bruikbaar zijn voor de afname van Diensten. en dat had GHED dus ook in hun AV moeten zetten. In de praktijk doe je er niets tegen omdat ze dus tegenwoordig officieel op Belize zitten. Aha nu snap ik het! Wist ik helemaal niet dat het precies zo zat maar...
×
×
 • Nieuwe aanmaken...