Ga naar inhoud

jarnokevh

Members
 • Aantal items

  93
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

  Nooit

Community reputatie

0 Neutraal
 1. jarnokevh

  php inlog probleem

  Nog altijd het zelfde, echt lastig als je niet kunt zien wat je fout doet
 2. jarnokevh

  php inlog probleem

  Ik zit op een shared hosting, dus ik kan geen php instellingen veranderen. En nee ik heb geen .htaccess bestand.
 3. jarnokevh

  php inlog probleem

  Gek genoeg komt er nog steeds een http 500 error, ik heb dat error_reporting(E_ALL); ook al geprobeerd, nog altijd het zelfde.
 4. jarnokevh

  php inlog probleem

  Hij geeft nog altijd de zelfde error. Ik heb mijn code al meerdere malen gecontroleerd op typfouten enz.
 5. jarnokevh

  php inlog probleem

  Ja idd sorry ik heb me password perongeluk neergezet, maar ik ken pdo niet, kan het niet gewoon zoals ik het doe met mysql_connect en num rows enz.?
 6. jarnokevh

  php inlog probleem

  Hallo, Ik heb een probleempje. Jullie weten dat ik een loginscript aan het maken ben hé. Dat was eerst zonder mysql. Maar nu om het gebruikersvriendelijker te maken wil ik met mysql gaan werken. Ik heb alleen één probleem: Mijn hoster (gratiswebhosting.nl) heeft blijkbaar errorreporting uitgezet waardoor ik niet weet wat er fout is. Mijn browser zegt alleen maar dat de website of verkeerd geprogrammeerd is of dat er onderhoud bezig is. Ik ben zeker dat het het eerste is. Ik hoop dat jullie me kunnen helpen, ik zet even de code neer: <?php mysql_connect("localhost", "freehost_244", "rapper"); mysql_select_db("freehost_244_1"); $tabel = "users"; $user = $_POST[user]; $pass = $_POST[pass]; $sql = "SELECT * FROM $tabel WHERE user = ".$user." AND pass = ".$pass.""; $query = mysql_query($sql); if (mysql_num_rows($query) == 0) { Echo "Je usernaam en password komen niet voor in de database"; } else { session_start(); $_SESSION[ingelogd] = true; header("location:index.php"); } ?> user en pass zijn dus de velden in de database, maar een ervaren PHPER snapt dit wel. Met vriendelijke groet, Jarno
 7. jarnokevh

  Zelf gemaakt loginscript te koop

  Nu maakt het niet veel meer uit of md5 nu te decoderen is of niet: het is aangepast. Bedankt voor de hulp. En ik weet dat het niet veel waard is daarom vraag ik maar 0,1 (of minder als je wil). Dit "waardeloze" script wordt ook nog uitgebreidt hé, een licentie houdt in alle updates van het script. toevoeging op 19 oktober 2013, 20:17:36: p.s: ik verkoop hier niets dat ik zomaar even heel snel gemaakt heb, ik heb er wel een tijdje over gedaan, maar dat komt omdat ik nog geen gevorderde php programmeur ben volgens mij. toevoeging op 19 oktober 2013, 22:26:56: Het script is nog steeds te koop toevoeging op 19 oktober 2013, 22:47:30: Hey, Ik zou graag nog even jullie commentaar willen bij de style van het script. Welke kleur past het best? Ik heb namelijk een oogafwijking, en ik werk met spraaksoftware die mijn php code en output voorleest, maar omdat ik css output namelijk niet kan zien zou ik willen vragen of jullie me daarmee willen helpen. toevoeging op 20 oktober 2013, 13:38:59: Ik bied nu ook resellerrechten op het script. Dit wil dus zeggen dat je het mag doorverkopen (onbeperkt). Prijs voor doorverkooprecht is 0,3. Je krijgt de indexpage, het connectscript en uiteraard het loginscript. toevoeging op 20 oktober 2013, 19:05:56: Script is nog steeds te koop, veiling eindigd 24 uur na het laatste bot
 8. jarnokevh

  Zelf gemaakt loginscript te koop

  Helaas niet, sorry, het is mijn eerste php script hé, later als ik een nieuwe versie uitbreng komt dat er zeker bij.
 9. jarnokevh

  Gezocht programmeur!

  Kun je nog meer info geven plz? Wat moet r geprogrammeerd worden? loginsysteem? En werkt je site met mysql of met includes of met nog wat anders?
 10. jarnokevh

  Zelf gemaakt loginscript te koop

  Hey, Lennard heeft denk ik een knip gegeven in het paswoord, het is: rapper Daarmee kun je de demo uitproberen. De username is Jarno De veiling eindigd drie uur na het laatste bot. Bied zelf maar (de buynow is 01).
 11. jarnokevh

  Zelf gemaakt loginscript te koop

  Dank je, ik zal eens kijken.
 12. jarnokevh

  Zelf gemaakt loginscript te koop

  Thanks voor de tip, ik het zo snel mogelijk veranderen. toevoeging op 18 oktober 2013, 22:19:06: De codeermethode is aangepast, nog geïnteresseerden?
 13. jarnokevh

  Zelf gemaakt loginscript te koop

  Dank je voor de tip. Is base64 dan beter, of rot13? Ik codeerde ze gwn met md5 omdat die niet te decoderen zijn las ik al is
 14. jarnokevh

  Zelf gemaakt loginscript te koop

  Hallo, Ik verkoop een loginscript dat ik zelf heb gemaakt. Info: Prijs: 0,2 demo: http://kidsz4ever.gratiswebhosting.nl (index.php is dus beveiligd) gebruiker: jarno password: x Dit is de info voor de demo. Wat krijg je? Een gebruikerslicentie. Ik codeer de wachtwoorden met md5. Sugesties? Meld ze hier.
 15. jarnokevh

  kidsz4ever.nl te winnen

  Vrijdag eindigt de prijsvraag.
×