Ga naar inhoud

maartenf

Members
 • Aantal items

  1684
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

  Nooit

Community reputatie

0 Neutraal
 1. maartenf

  Bitcoins & altcoins

  Hoe hebben jullie dit geleerd? Of is er niets aan te leren? Ik zou graag wat meer willen leren en dan mss starten met een laag bedrag (10 euro). Is dat mogelijk? Kennen jullie mss een guide ofzo?
 2. maartenf

  Offtopic topic #73 - Lennard Editie

  Ik heb het iets aangepast: Afbeelding toevoeging op 1 augustus 2016, 16:57:54: Ik heb de zin weggehaald, achteraf vond ik het een beetje te nadelig. Komt erop neer alsof er veel logos niet goed zijn Ik vind persoonlijk dat je veel kleuren bij elkaar voegt die niet helemaal passen. Ik zou het eventueel beperker naar twee? Dat blauw vak zou ik veranderen naar dezelfde kleur (iets donker of lichter wel) als het vak eronder. Ook zou ik ipv groen en paars eens blauw of oranje proberen? Voor de rest ziet het er echt goed uit!
 3. maartenf

  Offtopic topic #73 - Lennard Editie

  Een advertentie op Sitedeals zetten. Voor 1 euro per dag plaats je hem in de spotlight. Zelf doe ik dat op dezelfde manier. Af en toe als je onderaan staat even omhoog gooien voor weer een euro. Kost mij totaal ongeveer 3 euro per dag. Ik krijg 3 of 4 opdrachten per dag, behalve in het weekend, en zit nu over de 1400x bekeken met mijn topic in ~ 20 dagen. Lijkt me wel een goed idee. Bedankt voor de tip! Ik doe wel enkel web design en ik vrees dat hier minder vraag voor is. Ik ga het toch eens proberen binnenkort.
 4. maartenf

  Offtopic topic #73 - Lennard Editie

  Weet iemand een goede manier om als beginnend freelancer een paar aanvragen te krijgen? In mijn geval voor web design.
 5. maartenf

  Tekstschrijver gezocht!

  Ik ben op zoek naar een tekstschrijver voor een aantal artikelen. De teksten moeten voldoen aan volgende eisen: - Geen of bijna geen spelfouten - Geschreven door iemand die Nederlands als moedertaal spreekt - 100% zelf geschreven en niet gekopieerd - Kennis van SEO is een pluspunt - Het is de bedoeling dat de teksten vlot leesbaar zijn - De teksten moeten inhoudelijk correct zijn Ik ben op zoek naar teksten met een hoge kwaliteit. De prijs kunnen we samen bespreken.
 6. maartenf

  Het wat heb jij vandaag ontworpen-topique

  Ik verveelde me en wou wat oefenen dus heb de rest afgemaakt. Ik wil niet zeggen dat ik het beter kan ofzo, maar ik heb het gewoon puur voor de lol gemaakt.
 7. maartenf

  Het wat heb jij vandaag ontworpen-topique

  Ik zou zoiets doen.
 8. maartenf

  Het wat heb jij vandaag ontworpen-topique

  Ik vind het een erg mooi design maar ik vind persoonlijk dat het Mac-scherm een beetje overused is wat betreft websites Waar zie je een Mac-scherm? toevoeging op 30 juni 2015, 14:53:29: waarom ben jij zn goede designer en ik niet: ( Omdat veel veel oefenen. Jij bent wel stukken beter in back-end. Buiten Java en een heel klein beetje PHP weet ik daar niets van. Is niet alleen oefenen. Je hebt ook een gevoel nodig voor designen, dat heb ik niet dus ga ook niets met design doen (of front-end design) (css) Dat is waar, maar er zijn nog altijd bepaalde dingen die je altijd kan gebruiken en leren, zoals contrast enzovoort. Mijn eerste designs waren echt lelijk trouwens. Of een iMac, whatever (http://i.imgur.com/zQErq33.jpg) Ah ok. Je keek naar de oudere designs. We hebben het over deze. En je hebt idd gelijk, maar ik gebruik ze niet veel. http://www.literatuurwijzer.be/wp-content/uploads/2015/06/Version1.png http://www.literatuurwijzer.be/wp-content/uploads/2015/06/eFashionStarter01.png http://www.literatuurwijzer.be/wp-content/uploads/2015/06/Printing_10.jpg
 9. maartenf

  Het wat heb jij vandaag ontworpen-topique

  Ik vind het een erg mooi design maar ik vind persoonlijk dat het Mac-scherm een beetje overused is wat betreft websites Waar zie je een Mac-scherm? toevoeging op 30 juni 2015, 14:53:29: waarom ben jij zn goede designer en ik niet: ( Omdat veel veel oefenen. Jij bent wel stukken beter in back-end. Buiten Java en een heel klein beetje PHP weet ik daar niets van. Is niet alleen oefenen. Je hebt ook een gevoel nodig voor designen, dat heb ik niet dus ga ook niets met design doen (of front-end design) (css) Dat is waar, maar er zijn nog altijd bepaalde dingen die je altijd kan gebruiken en leren, zoals contrast enzovoort. Mijn eerste designs waren echt lelijk trouwens.
 10. maartenf

  Het wat heb jij vandaag ontworpen-topique

  waarom ben jij zn goede designer en ik niet: ( Omdat veel veel oefenen. Jij bent wel stukken beter in back-end. Buiten Java en een heel klein beetje PHP weet ik daar niets van.
 11. maartenf

  Het wat heb jij vandaag ontworpen-topique

  Afgelopen tijd nog een paar designs gemaakt.
 12. maartenf

  Offtopic topic #70 - Bier editie

  wtf? Gelukkig is dat niet in nl zo Heb je ook gewoon in Nederland maar dan heet het toetsweek. Nee, want dat zijn gewoon repetities en geen examens? Of heet het in belgië gewoon zo? ;p In toetsweken maak je ook gewoon SEs. Maar het komt op hetzelfde neer, in België zijn de examens ook niet landelijk geregeld. En je hebt ook geen centraal examen. toetsweken zijn toch ook niet landelijk geregeld? Nee maar eindexamens wel. In België is alles inderdaad anders. Het feit dat er geen algemeen eindexamen is, zorgt ervoor dat er enorme verschillen in moeilijkheid zijn, terwijl je toch hetzelfde niveau en diploma hebt. Als je dan in het buitenland wil studeren en een bepaald percentage moet hebben, heb je problemen. In de ene school is 80% namelijk 60% waard en omgekeerd.
 13. maartenf

  Offtopic topic #70 - Bier editie

  Ach, zo is het leven. zelden breekt sereniteit pas als eeuwigheid weer lange vingers krijgt wordt onrust geboren geen inbreuk op de tijd het aardse is begrensd door haar vergankelijkheid pijlsnel kiest een ziel zijn mogelijkheid om in aards stof vorm te nemen een nieuwe mens betreedt het heden net nog zonder verleden nu al potentiële werkelijkheid Poëzie Poëzie Ik heb er maandag examen van. Cool wat moet je zo ongeveer weten dan? hier nog een cool jaren 20 leermuziekje YouTube-filmpje Vooral stromingen (vijftigers, tachtigers, vitalisme, realisme...) en dan de kenmerken van de poëzie. We moeten dan gedichten mondeling kunnen bespreken enzo. Dat kan best moeilijk zijn. Dit jaar hebben we bijna enkel literatuur gezien, en dat ligt me niet helemaal. Welke opleiding doe je dan? Ik vond ckv al onzin. ASO, maar is in België he. Dat is algemeen onderwijs en wat je ook kiest, het is allemaal hetzelfde.
 14. maartenf

  Offtopic topic #70 - Bier editie

  Ach, zo is het leven. zelden breekt sereniteit pas als eeuwigheid weer lange vingers krijgt wordt onrust geboren geen inbreuk op de tijd het aardse is begrensd door haar vergankelijkheid pijlsnel kiest een ziel zijn mogelijkheid om in aards stof vorm te nemen een nieuwe mens betreedt het heden net nog zonder verleden nu al potentiële werkelijkheid Poëzie Poëzie Ik heb er maandag examen van. Cool wat moet je zo ongeveer weten dan? hier nog een cool jaren 20 leermuziekje YouTube-filmpje Vooral stromingen (vijftigers, tachtigers, vitalisme, realisme...) en dan de kenmerken van de poëzie. We moeten dan gedichten mondeling kunnen bespreken enzo. Dat kan best moeilijk zijn. Dit jaar hebben we bijna enkel literatuur gezien, en dat ligt me niet helemaal.
 15. maartenf

  Offtopic topic #70 - Bier editie

  Ach, zo is het leven. zelden breekt sereniteit pas als eeuwigheid weer lange vingers krijgt wordt onrust geboren geen inbreuk op de tijd het aardse is begrensd door haar vergankelijkheid pijlsnel kiest een ziel zijn mogelijkheid om in aards stof vorm te nemen een nieuwe mens betreedt het heden net nog zonder verleden nu al potentiële werkelijkheid Poëzie Poëzie Ik heb er maandag examen van.
×