Ga naar inhoud

idaan

Members
 • Aantal items

  252
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

  Nooit

Community reputatie

0 Neutraal
 1. idaan

  SC tekst

  Ik heb het best hard nodig...
 2. idaan

  [GEZOCHT] ROMAN boekverslag

  Lol Best een mooie deal, alleen zit in SE week dus helaas geen tijd voor ;(
 3. idaan

  SC tekst

  Zou iemand voor mij een tekst kunnen maken met ongeveer de letters van SimCity De binnenkant moet gewoon wit zijn en het liefst een donkerblauwe buitenrand. Voorbeeld: De tekst moet zijn: United Castles Het is een klein werkje, dat weet ik, maar ik kan momenteel niet op mijn pc waar mijn bewerkingsprogrammas opstaan. toevoeging op 20 januari 2014, 07:52:31: Niemand?
 4. idaan

  Minecraft bouwers gezocht

  Hoezo betalen als er een Nederlands minecraft forum bestaat waar ze staan te springen om te bouwen en te helpen? ;D
 5. idaan

  Avatar gezocht!

  Het plaatje is inderdaad wat .. lastig, daar geef ik je echt gelijk in. Ik denk dat het effect toch wat te druk word voor de site, maar de toegevoegde sneeuwvlokjes/stipjes zijn wel heel mooi! Het liefst zie ik dus de onderste zonder het effect, maar met de witte vlokjes erbij. Indien mogelijk! En alvast heel erg bedankt!
 6. idaan

  Avatar gezocht!

  Beste Designers, Ik ben opzoek naar iemand die tegen een kleine vergoeding een avatar voor mij kan maken. De avatar moet gemaakt zijn uit de volgende afbeeldingen: De avatar moet de volgende grootte hebben: 175 pixels breedte & de hoogte 250 pixels. Verder zou ik graag ook willen dat (indien het mooi staat) er onderaan de afbeelding ook de naam Seth komt te staan. Met vriendelijke groet, Daan
 7. idaan

  Minecraft - Project NL

  Hard nodig!!!
 8. idaan

  Forum Signature

  Hallo, ik zoek een signature voor een forum, het zal fijn zijn dat er 1 van deze 3 plaatjes erin zit. - http://resource.pokemon-project.com/Pikachu/FLASH%20-%20Pikachu%20Sentado.png - http://images2.wikia.nocookie.net/__cb20130701024612/trollpasta/images/b/b3/PIKACHU-pikachu-29274386-861-927_(1).jpg - http://images2.wikia.nocookie.net/__cb20130313231411/scratchpad/images/3/32/Pikachu2.png PM me de prijs (Als je hem af hebt) Wat je er voor wilt.
 9. idaan

  Minecraft - Project NL

  Minecraft - Project NL Op het Nederlandse Minecraft forum is door een tweetal (als ik het goed heb) een Project gestart. Hierbij gaan we met meerdere personen verschillende dorpen/steden maken. Het is wat uitgebreider dan dat ik jullie nu vermeld, maar het gaat om het volgende: Het leek mij leuk om hier een bijpassende banner bij te maken, die mensen in het onderschrift kunnen plaatsen als ze meedoen. Al eerder heeft dit tweetal (?) een Projectje gedaan in Nederland met deze banner: Deze kleuren zouden wel het fijnste zijn om te gebruiken, maar ditmaal ook een plaatje van een Villager erbij: http://i41.tinypic.com/11wg5tg.png En de tekst: NMCF Project #2 En: IK DOE MEE! Iemand die dit graag zou willen doen zeer bedankt, er staat helaas een kleine vergoeding tegenover, maarja. Uit een goed hart! toevoeging op 28 september 2013, 20:53:02: Zeer hard nodig!
 10. idaan

  Avatar

  Wie kan in het lichtgekleurde balkje met leuke krulletters Jailynn zetten? Je krijgt er uiteraard een vergoeding voor!
 11. idaan

  pixalart boerderij

  In Habbostijl?
 12. idaan

  Banner maken

  Op de afbeelding hieronder wil ik wat tekst hebben staan. Bovenin wil ik in een beetje magische krulletters hebben staan: Wizarding Crimes En daaronder (onder de M) in een minder opvallend lettertype: Zijn laatste wens... Verder heb ik er niet echt veel over te zeggen, ik weet dat de afbeelding niet zeer mooi is, maar dit is zeg maar alles wat ik ermee kon. En iemand vragen om er een te maken gaat denk ik niet werken want ik heb maar 0,12 punten. Hopelijk doet iemand daarvoor wel de letters.
 13. idaan

  [CONTEST] Rpg Naam

  Nicopara heeft gewonnen, de punten worden naar je opgestuurd!
 14. idaan

  [CONTEST] Rpg Naam

  Wat Jellesch zegt (bedankt daarvoor ), maar toch bedankt voor je inzending!
 15. idaan

  [CONTEST] Rpg Naam

  Dat zei ik ja? En nu ontopic.
×