Ga naar inhoud

julian

Members
 • Aantal items

  354
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

  Nooit

Community reputatie

0 Neutraal
 1. Uit ervaring kan ik spreken dat de grotere ketens, bijvoorbeeld Zara en de McDonalds, gewoon een creditcard accepteren. Voor winkelketens zitten er hogere transactiekosten aan wanneer iemand afrekent met een creditcard, maar sommige accepteren het wel. Vraag het daarom altijd even van tevoren en meestal staat het aan de buitenkant van de winkel wel aangegeven.
 2. OnePlus! Naar mijn mening is het design ook wat mooier en heb m in handen gehad en is echt retesnel! Krijg m morgenmiddag binnen en ben erg benieuwd! Als je nog korting wilt krijgen op accesoires (20 euries) kan je mij even een PM sturen Vooral na langer gebruik en na een jaar zul je het verschil gaan merken door het hoge aantal RAM, dat nu overkill is maar met 4K video streaming ed wat veel meer gaat komen de komende tijd veel toekomstbestendiger gaat zijn
 3. julian

  Plaats je bureau topic

  Welke schermen van Dell zijn dat?
 4. Hoe vaak laad jij per dag je telefoon wel miet op?
 5. Kwam jij in Gmail via Sam! ! Ja? Wees blij dat je je werk email gewoon via g-mail kan bereiken naja, op het moment is het al een paar weken dit als ik m open Klik om afbeelding tonen hij staat alleen nog ingelogd op mn computer maar anders kan ik hem niet openen Kan je niet gewoon inloggen via gmail.com? nope, moet 2 step login geactiveerd hebben en dat kan alleen via werk nu want daar werkt het wel Ben je een tl of gewoon een vuller? TL Verklaard een boel haha, ik ben aankomend TL Cool, wanneer heb je gesprek, en waar zit je? toevoeging op maandag 13 maart 2017, 12:21:46: Je kunt trouwens wel in Google via Actieworpen, maar Gmail werkt dan niet. Nog niet haha. Wel gesprek gehad met SM, zit nog een beetje in de beginfase. Ken je Hoofddorp toevallig?
 6. Kwam jij in Gmail via Sam! ! Ja? Wees blij dat je je werk email gewoon via g-mail kan bereiken naja, op het moment is het al een paar weken dit als ik m open Klik om afbeelding tonen hij staat alleen nog ingelogd op mn computer maar anders kan ik hem niet openen Kan je niet gewoon inloggen via gmail.com? nope, moet 2 step login geactiveerd hebben en dat kan alleen via werk nu want daar werkt het wel Ben je een tl of gewoon een vuller? TL Verklaard een boel haha, ik ben aankomend TL
 7. Kwam jij in Gmail via Sam! ! Ja? Klik om eerdere quotes te tonen Wees blij dat je je werk email gewoon via g-mail kan bereiken naja, op het moment is het al een paar weken dit als ik m open Klik om afbeelding tonen hij staat alleen nog ingelogd op mn computer maar anders kan ik hem niet openen Kan je niet gewoon inloggen via gmail.com? nope, moet 2 step login geactiveerd hebben en dat kan alleen via werk nu want daar werkt het wel Ben je een tl of gewoon een vuller?
 8. Ja, dat kan gewoon. Tegenwoordig is wel steeds meer een cat6 kabel aanbevolen, maar voor de snelheden die jij thuis hebt is een cat5e meer dan voldoende en zou dan ook gewoon goed moeten werken. Sterker nog: Bij de Action liggen deze kabels echt voor 1/3e van de prijs, dus zou daar maar eerst even langs gaan.
 9. Ze scheren heel fijn en naar mijn idee worden ze niet heel snel bot. Ik heb er eigenlijk nog geen bot gehad, meestal gooi ik ze na 3 weken oid weg omdat ik anders nooit door mijn voorraad heen kom . En heb je meteen de startersset aangeschaft of de proefkit? Ik heb namelijk best veel last van ingegroeide haren en ben benieuwd of het bij Boldking minder is, maar om meteen 15 euro aan ze te geven terwijl ik niet weet of het wat is..
 10. Er waren hier toch mensen die scheermessen van Boldking hadden? Hoe bevalt dat en worden de mesjes nou snel bot of niet?
 11. julian

  Kleine Vragen Topic #4

  Als ik een forum wil starten (kleine doelgroep), kan ik dan het beste MyBB gebruiken, of raden jullie iets anders aan?
 12. Je hebt toch van die aircos met waterkoeling? Edit: Je zoekt een ventilator nvm
 13. julian

  Pokemon Go

  Voor 2 uur spelen was ik 25MB kwijt, is maar wat je veel noemt...
×
×
 • Nieuwe aanmaken...