Ga naar inhoud

kevinnln

Members
 • Aantal items

  11
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

  Nooit

Community reputatie

0 Neutraal
 1. kevinnln

  vesteging sharedhostings

  Hallo daar aan de andere kant van het internet lijntje. Ik had even een vraagje. Waar staan de Sharedhosting servers gevestigd ? Staan deze in Nederland alleen of ook in het buitenland? Ik hoop snel van jullie te kunnen horen Vriendelijk Groet Kevin.
 2. kevinnln

  Hosting te koop !

  Hi, Ik heb een Hosting ooit van iemand gekregen en ik wil deze graag voor 2,00 punten verkopen. Wie er geïnteresseerd in is. Graag even een PM sturen naar mij. Je krijgt na de betalen van je punten natuurlijk gelijk de gegevens. ( Kan misschien langer duren i.v.m internet snelheid ). Om even te kijken welke host het is; http://xxevi.s2.one2xs.com Hopelijk wilt iemand deze overnemen voor de 2 punten.
 3. kevinnln

  ISPConfig Vraag (VPS)

  Hi, Ik had ff een vraagje, Wat kan ik met een ISPConfig. Hoe moet ik er hostings op zetten ofzo. Zodat mensen met FTP aan de gang kunnen gaan ? Iemand die mij kan helpen ?
 4. kevinnln

  PM cooldown

  Achja.... ik heb hier eerst ook last mee gehad. Maar bij mij is de site sinds één of andere update veel sneller gaan draaien.
 5. kevinnln

  Minecraft 1 wordt overgezet

  Ik had laatst een probleem met men server. Maar die is nu al weer weg, kwam door een java.error ding ofzo
 6. kevinnln

  Reclamevrij

  Iemand een koekje ?
 7. kevinnln

  WebServer 2 bug ?

  Ik heb nogal een probleem met mijn website.. Ik kan helemaal niks. Ik draai op WebServer 2, en ik was nog niet helemaal klaar met mijn site. Ik heb daar mijn radio gebeuren opstaan omdat ik radio dj wil worden. Ik hoop dat iemand een oplossing heeft voor mijn probleem. Greetz.
 8. kevinnln

  Windows

  Ik draai gwn legaal, tot 2112
 9. kevinnln

  Minecraft-servertopic #2

  Zou het misschien mogelijk zijn om rechten te krijgen in de on2xs server om mooie dingen te gaan bouwen ?
 10. kevinnln

  MineCraft Bug

  Ey gasten, Ik heb een probleem met mijn minecraft server. De server bugt zo erg dat geen commands werken en je kan niet praten zowat en helemaal niet: Elkaar zien. wat is het probleem ? Mijn server verloopt op : 7-5-2013 ligt het daar aan ?
 11. kevinnln

  Minecraft server reclame

  Hallo Beste One2xs medewerker. Ik kevin heb een minecraft server voor 1 maand aangeschaft en vindt dit een prima hosting. Ik wil graag een voorstel doen. Als u mijn minecraft server door laat gaan zonder betaling. Zet ik u op onze website als linkpartner en zet ik in de automessenger dat ze op one2xs de beste hostings hebben. Ik hoor graag van u terug.
×