Ga naar inhoud

bremdecoolste

Members
 • Aantal items

  1783
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

  Nooit

Community reputatie

0 Neutraal
 1. bremdecoolste

  download site template?

  ja.
 2. bremdecoolste

  download site template?

  Oh, ik dacht dat de header boven aan de pagina is omdat er van s staan.
 3. bremdecoolste

  download site template?

  Klopt, maar momenteel voegt hij alleen maar een getal toe aan de teller. Zal wel erg dom zijn maar ik weet niet waar ik de directory moet aanwijzen van het bestand dat gedownload moet worden en hoe. Het bestand heet mflat.apk. toevoeging op 30 januari 2016, 21:24:43: http://bram.computation.nl/ Zo ziet hij er momenteel uit. Nog even een laatste ding aan de apk afmaken en nog even die download knop fixen en dan kan ik hem aankondigen Weet iemand wat ik in download.php moet zetten om een download te starten en www.bram.computation.com/download.php direct af te sluiten, terug sturend naar index.php? ontzettend bedankt tot nu toe iig!
 4. bremdecoolste

  download site template?

  Dankjewel Robin! toevoeging op 30 januari 2016, 18:10:24: Hoe zorg ik dat het downloaden en het tellen tegelijkertijd van start gaat? Is er een manier om in download.php direct the linken naar een bestand en dat automatisch download?
 5. bremdecoolste

  download site template?

  Ik kreeg het niet gevonden dus ik dacht dat als een van jullie het misschien zou kunnen vinden, en dan gaf ik die 0,01 punt als bedankje
 6. bremdecoolste

  download site template?

  Ik bedoel eigenlijk inclusief de dingen als <head> <body> etc. erbij, en graag een download counter (die telt hoeveel mensen het hebben gedownload) als dat niet teveel moeite is.
 7. bremdecoolste

  download site template?

  Hey, heeft iemand toevallig nog een heel klein tutorialtje en een voorbeeld code liggen waarmee ik een bestand op mijn website kan hosten en dat iemand dat gewoon op het knopje drukt en het bestand download? zal wel niks zijn maar ik geef er 0,01 pt voor mag overigens best een gratis ding zijn van internet. Ik wil hem gewoon kunnen drag & droppen op mijn webserver en misschien even de download knop link opzetten maar verder niks meer aan hoeven te doen. Wat nog mooier zou zijn zou een downloader counter zijn. en iets waardoor ik er makkelijk een beschrijving bij kan zetten Ik heb dit nodig omdat ik een APK heb gemaakt maar aangezien hij toch gratis is heb ik geen behoefte aan een google play dev subscription, dus host ik hem op een webserver die ik nog heb staan. mvg, bram
 8. bremdecoolste

  Alleen we?

  Hey, Mag het hier alleen over web coding gaan? Ik ben nu Lua (en GLua) aan het leren en heb wel een paar vraagjes, alleen weet ik niet of ik ze mag stellen hier.
 9. bremdecoolste

  Word hier nog iets gezegd?

  Waarom is dat volgens jou? Leef jij van one2xs? Bestaat er een kans dat dit failliet gaat? Ik herinner me nog dat het hoogste postaantal rond de 5000 lag, dat is wel flink gestegen zeg.
 10. bremdecoolste

  Word hier nog iets gezegd?

  Hey, lang geleden dat ik hier voor het laatst kwam. word dit forum nog actief gebruikt? Er zijn maar iets van 4 leden online, vroegen waren dat er volgens mij steeds rond de 25? mvg, Bram
 11. bremdecoolste

  Java probleem

  Nog een vraagje: Hoe zou ik het beste /tpa aan kunnen pakken?
 12. bremdecoolste

  Java probleem

  Dankjewel nielsie, lijn verwijderd en op een andere plek, IN de if van heal terug geplaatst
 13. bremdecoolste

  Java probleem

  Oke, die null is fixed: getName() Echter, /heal werkt niet, maar /heal [someone else] wel, hetzelfde geld voor feed... Hier de errors, en hier mijn code: unhandled exception executting command "feed" unhandled exception executting command "heal"
 14. bremdecoolste

  [TK]Domeinnamen en webhost!

  BUMP
 15. bremdecoolste

  [TK]Domeinnamen en webhost!

  Ik verkoop 2 domeinnamen. Ik verkoop ook 1 webhost op heliohost. Ik heb hem van iemand gekregen, die me alleen de inloggegevens en de link heeft gestuurd, waardoor ik dus geen screenshot kan laten zien. Hij heeft 20GB bandbreedte p/m en 1GB opslag. Hij is nog ongeveer 1 jaar en 4 maanden geldig Ik doe dit alles weg voor 8 punten (is dit redelijk?) Als je iets los wilt bied je maar! Mvg, Bram
×