Ga naar inhoud

Jeffreyy

Members
 • Aantal items

  6145
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Community reputatie

0 Neutraal

Over Jeffreyy

 • Titel
  Jeffrey
 1. @ Hierboven, even Google afbeeldingen met dat kenteken en dan op de chauffeur letten Edit: Pagina hiervoor dan, ook goed..
 2. heb het nu al de heltijd Dit is ook geen probleem van One2xs, maar van jou. Er zit een fout in je systeem. Zoals @Lennard aangeeft wordt er "ereg" gebruikt, welke al sinds PHP 5.3 verouderd is, en op PHP7 verwijderd is. Dus je hebt 2 opties: - PHP downgraden naar 5.2 - Je script fixen (<- aanbevolen)
 3. Zijn de pillen alweer een beetje uitgewerkt? Dinsdagdip in 3, 2, 1....
 4. Jeffreyy

  FTP-account

  Transmit voor mac
 5. Jeffreyy

  Kleine Vragen Topic #4

  Wat lukt je precies niet?
 6. Jeffreyy

  Mobiel abonnement

  iPhone 7 bij Vodafone, €52 p/m met onbeperkt bellen, onbeperkt SMS-en en 10GB internet.
 7. Jeffreyy

  Pokemon Go

  Toevallig al mee kunnen doen aan een Raid? Ben wel benieuwd hoe dat gaat, maar kreeg een melding dat mijn level te laag was (25). Ja! Was leuk, het regende een beetje zaterdag dus ben met de auto naar een raid gereden. Daar waren leeftijdsgenoten (ik ben 27), maar heb ook kinderen van 12 gezien en volwassen mannen van een jaar of 50-60 (ja, echt waar!). Met een mannetje of 8, waarvan een paar spoofers waarschijnlijk, was de Venusaur redelijk te doen, we hadden wel bijna de volledige tijd nodig Helaas niet kunnen vangen met de premier balls. Ik lees overigens op reddit/tweakers veel problemen met de raids, lag, errors, etc. maar hier heb ik zelf niets van ondervonden. De gymbadges en het nieuwe gymsysteem is leuker geworden voor de lagere levels. Het is nu makkelijker om muntjes te verdienen als je lager level bent, en er is een sneller verloop van gyms Al met al een stuk actiever geworden dus! Overigens zijn er hier en daar nog wel wat dingen die Niantic kan verbeteren, maar ik heb al gemerkt dat ze actief meelezen op Reddit en ze zullen echt nog niet klaar zijn met het tweaken van de nieuwe features. Ik ben van plan om er vanmiddag een mee te doen met een collega. Is een geel ei dus gaat waarschijnlijk toch alleen niet lukken. Zorg dat je even goed om je heen kijkt als je er bent zodat je zeker bent dat er meerdere personen zijn. Als jullie maar met 2 personen zijn en het is een lvl4 raid kan je wel eens in moeilijkheden komen Gisteren 2 gedaan, Magmar (lvl 2) en Muk (lvl 2) te pakken gekregen. Uiteindelijk samen met die collega nog een Blastoise (lvl 4) geprobeerd en dat was echt compleet kansloos. Vanochtend nog een Gengar (lvl 3) geprobeerd met ze 2en, maar die hebben we net niet gehaald binnen de tijd.
 8. Jeffreyy

  Pokemon Go

  Toevallig al mee kunnen doen aan een Raid? Ben wel benieuwd hoe dat gaat, maar kreeg een melding dat mijn level te laag was (25). Ja! Was leuk, het regende een beetje zaterdag dus ben met de auto naar een raid gereden. Daar waren leeftijdsgenoten (ik ben 27), maar heb ook kinderen van 12 gezien en volwassen mannen van een jaar of 50-60 (ja, echt waar!). Met een mannetje of 8, waarvan een paar spoofers waarschijnlijk, was de Venusaur redelijk te doen, we hadden wel bijna de volledige tijd nodig Helaas niet kunnen vangen met de premier balls. Ik lees overigens op reddit/tweakers veel problemen met de raids, lag, errors, etc. maar hier heb ik zelf niets van ondervonden. De gymbadges en het nieuwe gymsysteem is leuker geworden voor de lagere levels. Het is nu makkelijker om muntjes te verdienen als je lager level bent, en er is een sneller verloop van gyms Al met al een stuk actiever geworden dus! Overigens zijn er hier en daar nog wel wat dingen die Niantic kan verbeteren, maar ik heb al gemerkt dat ze actief meelezen op Reddit en ze zullen echt nog niet klaar zijn met het tweaken van de nieuwe features. Ik ben van plan om er vanmiddag een mee te doen met een collega. Is een geel ei dus gaat waarschijnlijk toch alleen niet lukken.
 9. Jeffreyy

  Pokemon Go

  Toevallig al mee kunnen doen aan een Raid? Ben wel benieuwd hoe dat gaat, maar kreeg een melding dat mijn level te laag was (25).
 10. Jeffreyy

  Welke auto heb jij?

  Ik rij diesel, dus sowieso een stuk duurder in wegenbelasting. Fiat Punto MY2012 uit 2012. Wel de meeste luxe uitvoering, met panoramadak, sier-uitlaakstuk, spoiler, sideskirts e.d.
 11. Jeffreyy

  Ctrl+v

  v=spf1 include:mailgun.org ~all
 12. Jeffreyy

  Pokemon Go

  Wat krijg je eigenlijk met die 7 day streak?
 13. Mocht het nog nodig zijn hoor ik ook graag meer.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...