Ga naar inhoud

yassineke

Members
 • Aantal items

  193
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

  Nooit

Community reputatie

0 Neutraal
 1. yassineke

  Designer gezocht!!

  Dag allemaal, ik zoek een designer voor mijn evenement. Voor wie geintresseerd is kan mij altijd een bericht sturen. Beloning 45 a 50 punten
 2. yassineke

  Tribalwars premium punten

  beste, ik zoek premium punten voor het spel tribal wars, mijn budget is 5 punten,
 3. yassineke

  SQUAD Apparel [KLEDING]

  70 punten!
 4. yassineke

  SQUAD Apparel [KLEDING]

  15 punten
 5. yassineke

  Geld verdienen met je smartphone

  Geld verdienen met je Android/Ios device Met deze apps kan je gratis geld verdienen door enquêtes in te vullen, video’s te bekijken enz.. Jullie mogen mijn referral code invullen dit is niet verplicht. Stap 1: Ga naar de Play store/ App store en zoek Tapporo & Installeer deze app. Stap 2: Meld je aan met Facebook of met een mailaccount. (Slechts 1 account per device) Stap 3: Vul deze code in: “TAPYA22271” NIET verplicht. Stap 4: Begin met verdienen door apps te downloaden, video’s te bekijken enz… Stap 5: Betaal uit bij het icoontje store en kies je cadeau. Deze app is een soort van Tapporo, hier kan je op Paypal uitbetaald worden, een Itunes gift card is ook mogelijk. Referral code: “QPJGG6” Ook een soort van Taporro, maar met meer keuze voor enquêtes in te vullen, Verdien al 200 punten door mijn referral code in tevullen: “1206002” Verdien al 400 Nana’s elke dag dat je terug komt (er staat ook een limiet op) Referral code: “y254603” Ik hoop dat jullie hier veel plezier mee gaan hebben, nog een fijne dag verder.
 6. yassineke

  reseller script gezocht

  Incl layout?
 7. yassineke

  reseller script gezocht

  Hallo, Ik zoek een script dat hosting verkoopt via paypal, en dat op one2xs aangeroepen word voor de server voor de klant, een api,iets gelijkaardigs zoals minecraft*serverbestellen. Maar dan met hosting, en minecraft. En hoeveel zou dit circa kosten?
 8. yassineke

  ps3 gameshares gezocht

  Denk het niet, ben niet zeker
 9. yassineke

  ps3 gameshares gezocht

  Hallo, ik zoek namelijk gameshares voor punten, Welke games zoek ik: -minecraft -cod ghosts -gta 5 -battlefield 4 -the last of us stuur me een pm met de prijs we handelen verder via skype. punten worden pas aangekocht als ik iemand heb.
 10. yassineke

  Pudding op Antons wijze

  Dat eitje en dat vanillestokje maakt het alleen maar duurder
 11. yassineke

  Designer aangeboden

  Dag, wij zijn vision art, wij maken redelijk simpele afbeeldingen daarom zijn onze prijzen (redelijk) goedkoop niet goed geld terug! Prijzen kunnen besproken worden bij pm. Enkele voorbeelden: Klik om de spoiler te openen Klik om de spoiler te openen Klik om de spoiler te openen Klik om de spoiler te openen Klik om de spoiler te openen Klik om de spoiler te openen Klik om de spoiler te openen
 12. yassineke

  Habbo staven gezocht!

  Heb er 4 liggen.
 13. yassineke

  Domein

  Dutchsurvivors.nl tot juli Kidsz4ever.nl tot maart
 14. yassineke

  Show hier je nieuwste aankopen

  Near Field Communication of NFC is een contactloze communicatiemethode die gebruikmaakt van de ISM-frequentieband op 13,56 MHz.
×