Ga naar inhoud

tyler

Members
 • Aantal items

  443
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

  Nooit

Community reputatie

0 Neutraal
 1. tyler

  website form

  Het zou dus moeten worden:
 2. tyler

  [Check] Free-dream.eu

  mmh, dat zou hij al moeten doen als het goed is. Thanks voor het melden.
 3. tyler

  [Check] Free-dream.eu

  Hi all, Ben van plan open-source projecten te gaan leveren onder de naam Free Dream projects, Zojuist de website afgemaakt, en zou graag wat meningen willen horen! *Ik ben op de hoogte van het muis probleem dat zich voordoet als je een dialog verplaatst terwijl de side-menu open staat. Mochten jullie nog op en/of aanmerkingen hebben, let me know. Bij voorbaat dank. Link: http://www.free-dream.eu
 4. tyler

  Simpel uploadscript vanaf 0,5 punten

  Bug: Niks erin zetten en op uploaden drukken geeft "het is gelukt!" i.p.v een foutmelding.
 5. tyler

  [Logo] Free-Dream projects

  Bij deze report voor het bericht, dit is offtopic en moet nog worden uitgesproken.
 6. tyler

  [Logo] Free-Dream projects

  Beste leden, sinds kort ben ik open-source projecten gaan ontwikkelen, de projecten worden zo gemaakt dat er een werkende basis online wordt gezet die elke nitwit met de kleinste vorm van basis kennis van web-talen kan gebruiken. Maar ook meer ervaren developers hun inspiratie erop los kunnen laten. Echter ik heb nog geen logo voor de alias van al onze projecten. Mijn budget: 8p, deadline na aanname v/h project: 24uur (kan verlengt worden via PM), Je minimaal 2 eerder gemaakte grafische producten kunnen tonen op verzoek, ik behoud mij het recht om het gemaakte product af te wijzen indien ik het niks vind. Info voor het logo * Website: free-dream.eu, * We bouwen open-source werkende basis projecten waarop andere veder kunnen bouwen, * Logo graag afstemmen op het "dream" gedeelte, maar hou het duidelijk dat wij developers zijn, * Kleuren graag over het geheel zacht houden. Bij voorbaat dank!
 7. tyler

  Website opstarten / bouwen

  Laat tenminste een klein soort portfolio achter met wat je al hebt gemaakt e.d. Dan zien we ook direct wat je allemaal kan e.d. Veder ben ik het eens met wat sam zei, een klein plan met wat je ongeveer wil is handig. Hoeft niet in detail, maar een soort richtlijn.
 8. tyler

  runescape acc cb 141

  voor 2.5 m,ag je hem hebben 2.5p bij deze
 9. tyler

  Simpele layout te koop

  wauw
 10. tyler

  Website beoordeling

  en wie copyright dat dan? denk dat je de bedrijfsnaam bent vergeten. Bedankt voor de info, Werk.php staat wel op de ftp server maar hij pakt hem op 1 of andere manier niet. Hoe kan ik mijn contact script beveiligen? Heb jij eventueel tips? En het crossbrowser probleem hoe kan ik dit oplossen? Misschien is het zonder hoofdletter in de php file? check je naam even goed. & Captcha, eigen captcha bouwen of send-delay erop zetten. En vergeet ook geen header-injection beveiliging erop te gooien. & Als je nou alle px omzet in em (font-size) en % (div afmetingen e.d.) dan heb je waarschijnlijk je cross-browser al weggeholpen en het is dan direct ook goed weer te geven op schermen met verschillende formaten.
 11. tyler

  Website beoordeling

  * Crossbrowser is niet goed, enkel chrome laat hem "normaal" zien. * Je contact formulier is niet beveiligd. * Werk.php bestaat niet? * Quote: © Copyright 2013 | Alle rechten voorbehouden | en wie copyright dat dan? denk dat je de bedrijfsnaam bent vergeten. * Je logo staat niet op elke pagina het zelfde uitgelijnd.
 12. tyler

  Ik maak layouts voor u.

  Hij weigert opdrachten omdat hij ze niet begrijpt, vraagt ook geen verdere verduidelijking en na dat je toch uitleg stuurt word er niet meer gereageerd. Afrader dus.
 13. tyler

  Ik maak layouts voor u.

  je hebt PM.
 14. tyler

  Death Island :3

  Heb hem op release gekocht, zeker geen miskoop. Heb hem ondertussen al een keer of 4 uitgespeeld. Je moet heel die zombies niet aanraken met je geweren, enkel met knuppels e.d. Mensen alleen killen met je geweren.
 15. tyler

  Een inlogsysteem

  Ik kan er wel een maken voor je. Is niet zoveel werk, voor een kleine 0.5p doe ik het voor je.
×