Ga naar inhoud

remcoboy

Members
 • Aantal items

  4749
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Community reputatie

0 Neutraal
 1. remcoboy

  Show hier je nieuwste aankopen #2

  Hele review Jup Had m al geschreven, waarom dan ook niet?
 2. remcoboy

  Show hier je nieuwste aankopen #2

  Een tijdje terug kwamen er op Tweakers een paar BUBM cases voorbij. Ik kreeg, vanwege een MVP Lucky Draw order, als refund een gift card bij Dealextreme. Omdat ik niets nodig had, heb ik op 22 november deze case maar besteld voor $12,50. Vandaag kwam de postbode met een welbekende gele envelop, waaruit de hoes tevoorschijn kwam Klik om de spoiler te openen Het eerste wat opvalt aan de verpakking is de Engelse tekst, hoewel de website standaard in het Chinees staat is de verpakking duidelijk op de internationale koper gericht. Rechtsboven is ook een kraslaag te vinden, waarmee de echtheid te verifiëren is. Mijn code is juist, er staat echter niet bij hoe vaak de code gecheckt is, zoals Xiaomi dat doet. Dealextreme heeft meer dan 50 BUBM producten in het assortiment. Deze organizer bag leek mij daarvan het handigste voor wat kabeltjes en een harde schijf of XPB. De naden zijn netjes afgewerkt en de ritsen lopen goed. Het plastic waarvan de hoes gemaakt is voelt ook dergelijk aan. Een dunne schuimlaag tussen de buiten en binnenkant biedt een beetje bescherming voor de inhoud. Het BUBM logo staat maarliefst 5 keer op de case: bungelend aan de drie ritsen, als stiksel aan de binnenkant en een plasticje op de achterkant. Voor $12,50 is dit een dergelijke hoes, handig voor de IT-er onderweg of op vakantie. Een 2.5" harddisk of XPB past goed in het afsluitbare vakje en tussen de bandjes in de overige vakken kan je bijvoorbeeld kabels, usb-sticks, sd-kaartjes kwijt. Het is nog wel wat gedoe om sommige kabels tussen de banden te krijgen, helemaal ideaal is de hoes dus niet. Op de homepage van de BUBM site wordt een andere organiser bag afgebeeld met twee afsluitbare vakjes. Deze hoes lijkt mij wat handiger zodat je een XPB en hdd met een lading kabels en sticks meenemen kan. Voordelen: - Veel plek voor kabels, sd-kaartjes, sticks e.d. - Afsluitbaar vak voor een XPB/hdd of andere spulletjes - Goede afwerking - In leuke kleurtjes te koop Nadelen: - Maar één afsluitbaar vak - Overmatig gebruik van het logo
 3. remcoboy

  Date interval PHP

  Ik zou niet weten hoe. Zou je het concreet willen uitwerken?
 4. remcoboy

  Date interval PHP

  Nu wordt er alleen gecheckt op het aantal minuten van het uur, dus als ik als $config[email_time_limit] 15 heb, en het is 15:32, $config[email_last_sent] op 11:30, gaat dit niet goed. Hoe zet je dit zo om dat er gekeken wordt naar dagen en uren (zodat er dus niet alleen naar %i (minuten) gekeken wordt? Opgelost.
 5. remcoboy

  Enquete invullen voor profielwerkstuk

  Bedankt voor het invullen! Over een maand of 3 komt er een tweede ronde, om het verschil in de reacties te zien.
 6. remcoboy

  Enquete invullen voor profielwerkstuk

  Bedankt allemaal!
 7. remcoboy

  Enquete invullen voor profielwerkstuk

  Bumpje, indien nog niet ingevuld is dat zeker welkom!
 8. remcoboy

  Enquete invullen voor profielwerkstuk

  Bedankt allemaal voor het invullen! Heb Lennard even gevraagd of hij iets weet van deze meldingen.
 9. remcoboy

  Enquete invullen voor profielwerkstuk

  Voor mijn profielwerkstuk zou ik graag een aantal vragen willen stellen over geld. Als je meedoet maak je ook kans op een bol.com bon van €15! Het is belangrijk dat je alles naar waarheid invult. Doe mee! Alvast bedankt!
 10. remcoboy

  Duchleaders of adverteermensen

  Zie PM. toevoeging op 17 december 2013, 10:33:59: Is niets geworden, volgende graag!
 11. remcoboy

  Offtopic topic #54 - Feestend het jaar uit!

  Heeft iemand nog Dutchleaders? Koop ze graag, DM maar!!
 12. remcoboy

  Duchleaders of adverteermensen

  Ik ben op zoek naar goedkope dutchleaders of mensen die snel veel unieke kliks kunnen leveren. Stuur maar een PM met je idee.
 13. remcoboy

  Bitcoins

  +1
 14. remcoboy

  Kleine Vragen Topic #2

  Javascript. EDIT: == 0 moest > -1 zijn. Bedankt!!
 15. remcoboy

  Kleine Vragen Topic #2

  Helaas niet. Gaat dus echt om de referrerpagina.
×