Ga naar inhoud

rudie

Members
 • Aantal items

  528
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

  Nooit

Community reputatie

0 Neutraal
 1. rudie

  DDoS en spoedverhuizing webserver 1

  Als je het allemaal zo goed weet start dan zelf een hosting en domeinsite meneertje. niet zo gemeen doen Ik ben t ff beu gewoon. T zijn gewoon logische reacties van klanten, kan je niks aan doen. Net als de crew moeten wij gewoon geduld hebben en tsja sommigen hebben geen geduld. Het gaat me niet om die servers maar dat ik weer als pispaaltje wordt gebruikt Pispaaltje? Waar word je naam genoemd dan? Ik had het over het feit dat ik het beu was. Maar om dan op klanten af te reageren... Ik vind de reactie van Foodfm niet meer dan logisch, een regeltje sarcasme uit irritatie en vervolgens een dood normale vraag..
 2. rudie

  Load from mysql

  Bij je tweede stuk code zie ik bij je select sowieso geen debug. toevoeging op 5 februari 2014, 18:09:59: En waarom mysql en mysqli door elkaar gebruiken in een project?
 3. rudie

  Raspberry - pi

  Ik heb een 32GB kaartje geloof ik. Heb er momenteel Raspbmc op draaien als media PC.. Heb er via usb een 500 GB schijfje aan hangen. En hij staat ook gekoppeld aan mijn data server. Maar voor standaard shizzle is raspbian wel ok Heb ik ook een tijdje gedraaid. toevoeging op 5 februari 2014, 17:08:19: Voor 40$ heb je een losse rpi, dus om er 70$ voor te betalen, en dan krijg je er een 4GB SD kaartje bij wat niet heel veel is.. Als je persé een behuizing wil kan je voor die deal gaan.. En als 4GB te weinig is kan je altijd nog een SD kaart erbij kopen.
 4. rudie

  Code uitlijnen hoe?

  Een tab vind ik persoonlijk ook veel fijner, ik typ sneller op een tab dan 4x op de spatiebalk (al zijn er wel editors die tab als 4 keer spatie inserten) Maar als je met je pijltjes toetsen terug gaat in de lijn, dan gaat tab ook sneller dan 4x spatie, zijn per tab/4keerspatie weer 3 meer kliks op je toetsenbord (lazy programmers) Daar hebben ze de Ctrl toets voor. Al weet ik niet hoe dat met Mac werkt Ja oke, daar hebben de Mac gebruikers de alt toets voor (woord voor woord backspace) Maar vind ik toch wat minder prettig werken.. Het is ook zeker wat je gewend bent en hebt afgesproken met de andere devs in het team. Ik werk met tabs, en alleen met tabs. 4x spatie komt er bij mij niet uit. Enige wat ik soms doe is 2x spatie, bij Javascript (/node.js).. Maar dan ook niet verder dan de header Zodat dat mooi uitgelijnd is.. Verder in de code gebruik ik ook gewoon tabs.
 5. rudie

  Code uitlijnen hoe?

  Een tab vind ik persoonlijk ook veel fijner, ik typ sneller op een tab dan 4x op de spatiebalk (al zijn er wel editors die tab als 4 keer spatie inserten) Maar als je met je pijltjes toetsen terug gaat in de lijn, dan gaat tab ook sneller dan 4x spatie, zijn per tab/4keerspatie weer 3 meer kliks op je toetsenbord (lazy programmers)
 6. rudie

  21% btw, weg ermee!

  Bose is ook uitgesloten van de actie. Bose wil persé dat haar apparatuur niet aan dit soort acties meedoet. Ah, vandaar.. Zeker te duur voor meneer? Niks mis met Bose hoor.. Bose is inderdaad hartstikke prima.. Mooi setje staan en komt prima geluid uit, heerlijke bass.
 7. rudie

  NodeJS vraag

  mysql.query(SELECT COUNT(id) AS founds FROM users WHERE username = +username.value+ ORDER BY xx ASC/DESC LIMIT x, cb); toevoeging op 27 januari 2014, 13:09:48: founds = result[0].founds; toevoeging op 27 januari 2014, 13:10:58: mysql geeft een array terug, met daarin de return rows, dus als je de eerste row wilt hebben (vanzelf sprekend met limit 1) dan doe je result[0] om het eerste (en met limit 1 ook het enige) object te krijgen toevoeging op 27 januari 2014, 13:12:14: console.log(result); geeft geen { founds: 1} terug als het goed is maar [ { founds: 1 } ]
 8. rudie

  Betaalbare topdjs voor fuif

  Meeste artiesten die 1000 - 2000 euro kosten en uit Nederland/Belgie komen eisen geen hotelletje hoor. Die gaan gewoon weer door naar het volgende optreden. Is die 1000 - 2000 euro insclusief alle kosten ( Bumra stemra, gage etc. ) ? Ligt eraan, hij wil m als headliner (hoofd DJ) dus dat is meestal wel laat.. Niet in het begin, en om daarna nog naar ander feest te gaan, als hij daarna niets meer heeft dan gaat ie niet naar huis als dat ver weg is.
 9. rudie

  Betaalbare topdjs voor fuif

  "Die uit België of Nederland komen" "Om geen vlucht- en hotelkosten te hebben." Ook al komen ze uit NL of BE, hotelkosten blijf je waarschijnlijk toch hebben.. Een artiest heeft niet heel veel zin om midden in de nacht / smorgens vroeg nog thuis te komen.. Die eist gewoon een hotel hoor.. En voor nog geen 100 euro heb je prima hotelletje.
 10. rudie

  Het Wat heb jij vandaag geprogrammeerd? topic

  Ook de client runnen met nodejs?
 11. rudie

  Raspberry - pi

  Van alles.. Teveel om zomaar alles op te noemen. Kijk het topic een beetje door, kijk op de RPi site en zoek wat op Google.. "cool things to do with a Raspberry Pi" bijvoorbeeld.
 12. rudie

  [NodeJS->Jade] CSS werkt niet

  -> Je hebt ref ipv rel.
 13. rudie

  Projectpartner internetfaq*.nl

  Moet dat er echt bij gezegd worden? (PB verstuurd, etc) En wat is het unieke eraan? Bij beide concepten bestaan er al honderden websites.
 14. rudie

  Encryptie algoritme schrijven

  Ik gebruik mcrypt rijndael 256 / mcrypt_mode_ecb toevoeging op 7 januari 2014, 15:31:56: return mcrypt_encrypt(MCRYPT_RIJNDAEL_256, hash(md5,PASSWORD,TRUE), DATA, MCRYPT_MODE_ECB); decoder: return trim(mcrypt_decrypt(MCRYPT_RIJNDAEL_256, hash(md5,PASSWORD,TRUE), DATA, MCRYPT_MODE_ECB)); toevoeging op 7 januari 2014, 15:32:42: Je zou kunnen kijken hoe die functies werken, en jouw algoritme daarop baseren.
×