Ga naar inhoud

christ

Members
 • Aantal items

  210
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

  Nooit

Community reputatie

0 Neutraal
 1. Dat zal tegenvallen
 2. christ

  warrock

  Ik kan zeggen dat ik clean ben haha. Maar klopt wel Nexon komt alleen maar met events en shit als ze nu eens die hackshield verbeteren.. en meer tegen hackers / cheaters deden was het al mooier. ik speel het nog wel. Ze pakken zeker wel alle hackers aan. Alleen al gebruik je bijvoorbeeld een goede hack die je zelf maakt en dan met een GPS kunnen ze weinig doen (like me ik speel een jaar al met hacks). Al gebruik je sirosix of gamecheats.cc dan ben je zo banned.. Jij bent dus ook zon noob die het spel niet kan zonder hacks. / gps. Heb aan die mensen een hekel. zegt diegene die mij om hacks vroeg Klopt dat ontken ik absoluut niet. Aangezien ik je simpelweg test, je zegt in dit topic de hack (gps) zelf gemaakt te hebben en in pb zeg je dat je het gekregen hebt. Daarbij een hack (gps) in een 1 MB file ? I dont think so. Ga toch weg met je RAT(jes) mn antivirus reageerde er direct op. En heb het eens uitgetest op een oud sloop pctje en daar kon ik op de .exe blijven klikken. 1MB is groot genoeg voor een simpele hack hoor? Nou me pc zei anders iets anders. Denk eens na zonder je virus scanner kan je toch geen hack draaien. Zet hem maar eens uit en draai die hack en reageer nog eens hierop. Uhm doet niks ??
 3. Nee, lijkt zo raar vind ik; loop je tegen je beeldscherm / mic te praten.
 4. christ

  warrock

  Ik kan zeggen dat ik clean ben haha. Maar klopt wel Nexon komt alleen maar met events en shit als ze nu eens die hackshield verbeteren.. en meer tegen hackers / cheaters deden was het al mooier. ik speel het nog wel. Ze pakken zeker wel alle hackers aan. Alleen al gebruik je bijvoorbeeld een goede hack die je zelf maakt en dan met een GPS kunnen ze weinig doen (like me ik speel een jaar al met hacks). Al gebruik je sirosix of gamecheats.cc dan ben je zo banned.. Jij bent dus ook zon noob die het spel niet kan zonder hacks. / gps. Heb aan die mensen een hekel. zegt diegene die mij om hacks vroeg Klopt dat ontken ik absoluut niet. Aangezien ik je simpelweg test, je zegt in dit topic de hack (gps) zelf gemaakt te hebben en in pb zeg je dat je het gekregen hebt. Daarbij een hack (gps) in een 1 MB file ? I dont think so. Ga toch weg met je RAT(jes) mn antivirus reageerde er direct op. En heb het eens uitgetest op een oud sloop pctje en daar kon ik op de .exe blijven klikken. 1MB is groot genoeg voor een simpele hack hoor? Nou me pc zei anders iets anders.
 5. christ

  warrock

  Ik kan zeggen dat ik clean ben haha. Maar klopt wel Nexon komt alleen maar met events en shit als ze nu eens die hackshield verbeteren.. en meer tegen hackers / cheaters deden was het al mooier. ik speel het nog wel. Ze pakken zeker wel alle hackers aan. Alleen al gebruik je bijvoorbeeld een goede hack die je zelf maakt en dan met een GPS kunnen ze weinig doen (like me ik speel een jaar al met hacks). Al gebruik je sirosix of gamecheats.cc dan ben je zo banned.. Jij bent dus ook zon noob die het spel niet kan zonder hacks. / gps. Heb aan die mensen een hekel. zegt diegene die mij om hacks vroeg Klopt dat ontken ik absoluut niet. Aangezien ik je simpelweg test, je zegt in dit topic de hack (gps) zelf gemaakt te hebben en in pb zeg je dat je het gekregen hebt. Daarbij een hack (gps) in een 1 MB file ? I dont think so. Ga toch weg met je RAT(jes) mn antivirus reageerde er direct op. En heb het eens uitgetest op een oud sloop pctje en daar kon ik op de .exe blijven klikken.
 6. christ

  Tutorials gezocht!

  Http://www.youtube.com specifiek gezegt.
 7. christ

  warrock

  Ik kan zeggen dat ik clean ben haha. Maar klopt wel Nexon komt alleen maar met events en shit als ze nu eens die hackshield verbeteren.. en meer tegen hackers / cheaters deden was het al mooier. ik speel het nog wel. Ze pakken zeker wel alle hackers aan. Alleen al gebruik je bijvoorbeeld een goede hack die je zelf maakt en dan met een GPS kunnen ze weinig doen (like me ik speel een jaar al met hacks). Al gebruik je sirosix of gamecheats.cc dan ben je zo banned.. Jij bent dus ook zon noob die het spel niet kan zonder hacks. / gps. Heb aan die mensen een hekel.
 8. Herinstalleren doe ik niet wegens dat er belangrijke dingen opstaan. Systeemherstel wil niet. Veilige modus heeft dit sws niet het zit em in alle browsers op mn pc. Uhm ja alleen is het er zo weer in. Ik sluit me volledig aan bij deze post. Even proberen
 9. Herinstalleren doe ik niet wegens dat er belangrijke dingen opstaan. Systeemherstel wil niet. Veilige modus heeft dit sws niet het zit em in alle browsers op mn pc.
 10. Heb ik gedaan, AVG 2014 met betaalde licentie. Hier kwam uit dat de pc veilig was. Ook heb ik AVG TunUp gekocht om te kijken of er fouten waren, deze waren er maar die zijn nu hersteld en nog steeds reclames.
 11. Hee, Zouden jullie mij willen helpen ? Ik heb zo ineens allemaal reclames in mijn pc (windows 7 ultimate x64) De reclames staan als banners maar ook openen er na een klik paginas van reclames. Ook vraagt het mij telkens een .js / .css file te downloaden. Weet iemand hoe ik dit geheel uit mijn pc krijg, ik heb geen programma geinstalleert wat dit veroorzaakt. Hoop dat jullie hier iets over weten, Christ
 12. christ

  Traaaaaag

  DDoS. kinderen dus.
 13. christ

  warrock

  Ik kan zeggen dat ik clean ben haha. Maar klopt wel Nexon komt alleen maar met events en shit als ze nu eens die hackshield verbeteren.. en meer tegen hackers / cheaters deden was het al mooier. ik speel het nog wel.
 14. Van allemaal een bewijs en dat graag binnen 24 uur in het topic vermelden.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...