Ga naar inhoud

robiin

Members
 • Aantal items

  3336
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

  Nooit

Community reputatie

0 Neutraal
 1. robiin

  Kleine Vragen Topic #4

  Je kiest een hogere TTL omdat je de infrastructuur minder wilt belasten.
 2. @Bugged heeft daar dacht ik eens een post over geschreven.
 3. Dat kan je het beste aan de support van PayPal vragen.
 4. Heeft iemand hier ook een keer gedaan maar das al heul lang geleden, kan het topic ook niet meer vinden... Tja Ik moest hier ook aan denken, had het topic vanmiddag nog gevonden.
 5. Zelf gekozen rangen, of van die standaardrangen die veranderen bij meer posts? Allebei Dat werkt niet want dan gaat iedereen zelf dingen als Moderator ofzo neerzetten maar zelfgekozen rangen is wel leuk ja. Ja of dat alleen de superleden hun eigen ranknaam kunnen veranderen en dat de rest het moet doen met de standaard ranknamen Of dat een teamlid hem even snel moet controleren
 6. robiin

  AH moestuintjes :d

  het zijn dan ook radijzen, dan had je pruimenzaden moeten hebben Moet je toch nog even kijken of de kaartjes wel écht goed staan
 7. Wil best de reden weten nu Omdat hij een lange tijd terug WHMCS keys verkocht die na een dag verlopen waren. En lennard kreeg niet voor elkaar om die punten aan de mensen terug te geven dus de enige optie was bannen Precies, het was een oplichter.
 8. toevoeging op 13 mei 2016, 16:01:55: Leuk gedaan hoor, heel creatief
 9. robiin

  Nacht topic

  Goedemorgen.
 10. robiin

  Webhosting API

  Het is een prima API, maar je moet hem wel goed gebruiken
 11. Hij heeft het al paar keer vermeld bij me en gaat het jammer genoeg niet terug betalen / punten / paypal waar mensen mee hebben betaalt het is dus echt iedereen is zijn Geld / punten vergoed kwijt je kunt door blijven zeuren maar ik heb er 7€ voor betaalt dus met paypal Maarja gebeurt is gebeurt Je kan gewoon een ticket aanmaken, Lennard of iemand anders regelt dat wel hoor. Komt heus wel goed. Van lennard krijg je te horen dat de report knop een stukje extra service is en dus niet vaak wordt bekeken.. Dus kan nog wel ff duren als het kan ? Heb je mij der ook bij gezet dan Wand ik wil ook graag mijn 7euro weer terug ... Ik wil mijn geld dan ook graag terug.
 12. Ik vind het heel leuk dat je de source straks openbaar wilt maken. Misschien kan dat via Github zodat anderen ook kunnen bijdragen aan de code?
 13. robiin

  [TK] .host domeinen

  Ik heb mijn geld voor de WHMCS-key nog niet terug, hoor.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...