Ga naar inhoud

streedie

Members
 • Aantal items

  3225
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Community reputatie

0 Neutraal
 1. streedie

  Garrys Mod

  Ik host heel vaak lobbies met wat vrienden, vooral TTT. We hebben 250+ maps en superveel guns.
 2. streedie

  Grand Theft Auto V

  Ik kijk niet eens uit naar de next-gen versie meer naar de PC versie (ja ik weet dat de next-gen versie al uit is) PC FTW, kan niet wachten om wat leuke mods zoals Carmageddon te spelen, hahaha.
 3. streedie

  Grand Theft Auto V

  Vind het concept "next-gen" best grappig. Bijna alles is hetzelfde, behalve graphics en dat first person en opeens reageren mensen alsof het een nieuw spel is. Maar nog steeds geen heists... LOLZ Net weer ff gespeeld, 10-man clan uitgelokt voor oorlog, hebben ze Jets, Buzzard Choppers en Rocket Launchers nodig om me te kille xD Sad people.
 4. streedie

  Minecraft-servertopic #2

  Begint hier best dood te raken...
 5. streedie

  Grand Theft Auto V

  Ik heb hem op ps3, maar PC wil ik voor de mods.
 6. streedie

  Grand Theft Auto V

  Er zijn bijna geen fatsoenlijke glitches meer Beter googlen/youtuben, als er een gepatched wordt zijn er snel weer nieuwe.
 7. streedie

  Grand Theft Auto V

  Oftewel, nog ff glitchen want dat duurt nog ff.
 8. streedie

  €5 Paypal

  Hierbij bied ik €5 paypal aan voor 10 punten.
 9. Dit is geen texture pack maar Sonic Ethers Unbelievable Shaders mod.
 10. streedie

  Grand Theft Auto V

  Ja dan ga je dood met die wapens in je hand toch? Dan heb je de wapens opgeraapt en niet gekocht. Glitchen is de enige manier om genoeg te krijgen. Het is vrij makkelijk en heel snel, in tegenstelling tot de missies: Lastig en langzaam geld. Kan jij mij een glitch aanbevelen? YouTube/Google kan ik je aanbevelen Het klinkt misschien als een rot antwoord, maar doe toch maar, staat genoeg. (Recente datum voor werkende)
 11. streedie

  Grand Theft Auto V

  Ja dan ga je dood met die wapens in je hand toch? Dan heb je de wapens opgeraapt en niet gekocht. Glitchen is de enige manier om genoeg te krijgen. Het is vrij makkelijk en heel snel, in tegenstelling tot de missies: Lastig en langzaam geld.
 12. 1. Rise Against - The Suffer and The Witness 2. Rise Against - The Black Market 3. Rise Against - Siren Songs of the Counter Culture
×
×
 • Nieuwe aanmaken...