Ga naar inhoud

blacklist

Members
 • Aantal items

  27
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

  Nooit

Community reputatie

0 Neutraal
 1. blacklist

  GPT-script gezocht!

  Heeft iemand onderstaand script (nog) in bezit? Het is een kleine en goedkope script voor 5 euro. Ik bied hier 7 punten voor indien je het script hebt voor me! http://www.scriptsource.nl/script/2/GPT-Script.htm
 2. Ik weet niet meer waar, maar daar heb ik hem ook te koop zien staan.
 3. Geachte one2xsers, Ik zoek nog een aantal extra functies voor het Whear script, het oude script waarmee je je eigen website kon maken. Alstublieft niet zeuren dat het script verouderd is, de editor is onder andere al vernieuwd en velen bugs zijn opgelost! Maar even over de extra functies, ik zoek dus extra mogelijkheden die ik kan toevoegen aan het Whear script. Bovendien ik heb genoeg punten er in aanbod voor. Alvast bedankt!
 4. blacklist

  [knip]

  [Knip] is de eerste en de enigste spelletjessite met geen reclame!
 5. PS: ik heb de lay-out al
 6. blacklist

  Scripter gezocht!

  Ik zoek een scripter, ik heb er 20 punten voor in aanbod. Dit moet er allemaal worden gescript: - account registreren en inloggen - vrienden toevoegen door te zoeken in de database en weer verwijderen - statussen delen met alleen zichtbaar voor vrienden met eventueel een foto - berichten naar geen-vrienden en vrienden sturen Geïnteresseerd? Stuur me maar een PM!
 7. blacklist

  Home page pimpen

  Stuur me maar pm.
 8. Wie kan me helpen met... http://gamemakerserver.com? Ik maak gebruik van Game Maker en ik wil zon spelletje maken waar je account kunt maken en inloggen en met andere chatten en andere poppetjes zien. Design heb ik al. Dit kan allemaal met deze API (systeem). Stuur me PM en we overleggen de prijs! PS: maakt niks uit als je niet bekend bent met Game Maker Server, als je het maar snapt.
 9. Ik zoek deze script, heeft iemand deze nog? http://www.one2xs.com/forum/topic?id=27938&p=5
 10. blacklist

  Gezocht!

  Heeft iemand dit script nog?
 11. Ik zoek een scripter die dit voor me wilt maken: - account registreren en inloggen op jouw account - discussiëren op het forum - vrienden toevoegen en natuurlijk verwijderen - status delen die alleen zichtbaar is voor vrienden in een overzicht - een profielpagina waar al je statussen staan en waar je zegmaar een krabbel kunt plaatsen Mijn budget is: bespreken we toevoeging op 1 juni 2014, 16:47:13: Bumberdebump! toevoeging op 3 juni 2014, 18:44:23: Bump.
 12. blacklist

  Welk pakket?

  Ik zal de kleinste pakken. Maar zelf heb ik mijn host op een andere website.
 13. Ik ben op zoek naar een simpel inlog/registreersysteem met een forum. Stuur me een pb dan kunnen we onderhandelen.
 14. Ik heb dus een SSL certificaat besteld maar moet hem nu activeren/aanmaken. Maar ik begrijp niet wat je moet doen bij CSR informatie invullen!?
×
×
 • Nieuwe aanmaken...