Ga naar inhoud

viezelolly

Members
 • Aantal items

  294
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

  Nooit

Community reputatie

0 Neutraal
 1. Whoops, er staat een "." achter. Ik heb het aangepast, hij werkt!
 2. Hey guys, Het is al een tijdje geleden sinds mijn laatste bezoek. Ik heb bezig met een wenslijst project, met dit wenslijst project is het de bedoeling dat een gebruiker een URL van een product invoerd, en dat de applicatie de prijs en de naam van het product parsed, net als https://search.google.com/structured-data/testing-tool Met welke library is dit te doen, aangezien het manueel parsen van deze data onhaalbaar is, omdat iedere website zo ongeveer zijn eigen draai geeft aan naamgeving van meta tags (OG, itemprop, etc.)? Alvast bedankt.
 3. #offtopic Waarom wil je precies een logo in photoshop in plaats van illustrator? Omdat je in illustrator de grootte kunt aanpassen zonder kwaliteit verlies. Omdat ik geen Illustrator heb, wil alles namelijk wel legaal gebruiken i.v.m. bedrijf. Illustrator kost mij helaas nog te veel geld.
 4. viezelolly

  Logo voor bedrijf

  Beste leden van one2xs, Ik ben een tijdje inactief geweest, maar hier ben ik weer, met een speciaal verzoek. Zou iemand voor mij tegen betaling een logo kunnen ontwerpen? Dit moet in Photoshop gebeuren d.m.v. aparte layers, zodat ik het logo makkelijk zelf kan aanpassen. Wat ik van je verwacht: Klik om de spoiler te openen - Uniek logo - Origineel design - Goed aanpasbaar Wat je van mij kunt verwachten: Klik om de spoiler te openen - Schappelijke beloning - Goede en duidelijke beschrijving met wens
 5. Handelen hier op one2xs mag enkel door middel van punten!
 6. viezelolly

  Kleine Vragen Topic #4

  Iets als dit toevallig? http://stackoverflow.com/a/30189841 De hash ook nog altijd even lang maken zal lastiger worden tho. Precies dat ja! Alleen is het wel noodzakelijk om de hashes allemaal even lang te hebben omdat ik een paar miljoen records moet opslaan in een database en ik per GB moet betalen. Maar wil je dan puur de encryptie doen om ruimte te besparen, want daar zijn compressiemethodes voor uitgevonden. Bovendien; je kan zon beetje alle werken van shakespear kwijt, in plaintext, in minder dan 10MB. Ik weet niet hoeveel plaintext je wil opslaan, maar als je per GB betaald zou ik me daar dus niet zo druk om maken. Compressen had ik inderdaad al gezien, het gaat tevens om base64, erg veel tekst dus , ik zou het dus willen compressen en encrypten voor de veiligheid. toevoeging op 27 december 2015, 14:09:19: Als ik het als bestanden kan compressen zou het nog beter zijn. Het moet overigens wel allemaal in PHP gebeuren. toevoeging op 27 december 2015, 14:09:39: De bestanden zelf dus, niet de base64 als tekst toevoeging op 27 december 2015, 14:10:28: Maar ik denk niet dat ik de bestanden zo klein krijg als KGB Archiver ze kan krijgen in PHP, mocht dit kunnen is dit natuurlijk de beste oplossing.
 7. viezelolly

  Kleine Vragen Topic #4

  Iets als dit toevallig? http://stackoverflow.com/a/30189841 De hash ook nog altijd even lang maken zal lastiger worden tho. Precies dat ja! Alleen is het wel noodzakelijk om de hashes allemaal even lang te hebben omdat ik een paar miljoen records moet opslaan in een database en ik per GB moet betalen.
 8. viezelolly

  Kleine Vragen Topic #4

  Goedenavond, fijne kerst en een gelukkig nieuwjaar! Bij deze heb ik wéér een vraag. Ik zoek dit voor PHP (mits het kan en bestaat natuurlijk): Je geeft een value en een key. Op deze 2 variables maakt PHP een hash welke weer met de key is te ontcijferen en de rauwe data weer is te zien. De hash moet altijd even lang zijn, ongeacht de lengte van de input. Net zoiets als password_hash() maar dan zonder dat ik de oorspronkelijke waarde nodig heb en hiervoor dus een soort van keyword nodig voor heb om het te ontcijferen welke ik dus bij het hashen mee geef. Ik hoop dat iemand me zou kunnen helpen! Gr, Viezelolly
 9. viezelolly

  Beginsel hackgame

  Gebruikersnaam: one2xs Wachtwoord: One2xs Inloggen lukte net wel bij mij.
 10. viezelolly

  Kleine Vragen Topic #4

  Hoe de f*** kan het dat ik in Java geen kan gebruiken? Hij kan Java gewoon niet vinden. De overige Java code runt trouwens wel prima! Ik gebruik Eclipse op Ubuntu 14.04. toevoeging op 23 november 2015, 16:22:02: Gefixt! Tip: Gebruik nooit OpenJDK want je moet de default JDK hebben.
 11. viezelolly

  Kleine Vragen Topic #4

  Thanks! DIt is wat ik moet doen, snap er niets van: Quote: Gebruik een enumerator om de inlog status terug te geven. Deze method LogIn() levert dan een van de waarden van de enumerator op, mogelijke waarden van de enumerator kunnen zijn: ? OK (password is juist) ? NietOK (password is onjuist) ? Onbekend ­ Gebruik een Switch/Case (c#) of Select Case (VB.Net) constructie om, afhankelijk van het resultaat van de method LogIn(), de juiste tekst weer te geven. Niet zo heel lastig toch? Iets in deze trant bedoelen ze: De static is gewoon zodat mijn code-editor niet moeilijk ging doen, en heb even snel wat geschreven maar het idee is hiermee duidelijk neem ik aan? Dankjewel, helemaal duidelijk!
 12. viezelolly

  Kleine Vragen Topic #4

  Thanks! DIt is wat ik moet doen, snap er niets van: Quote: Gebruik een enumerator om de inlog status terug te geven. Deze method LogIn() levert dan een van de waarden van de enumerator op, mogelijke waarden van de enumerator kunnen zijn: ? OK (password is juist) ? NietOK (password is onjuist) ? Onbekend ­ Gebruik een Switch/Case (c#) of Select Case (VB.Net) constructie om, afhankelijk van het resultaat van de method LogIn(), de juiste tekst weer te geven.
 13. viezelolly

  Kleine Vragen Topic #4

  Wat is een enum, wat doet het en hoe gebruik ik een enum in een switch in C#?
 14. Je controleer via PHP of het wachtwoord klopt, waarom zou je dat via JS willen doen? Dus form > ajax request > php checkt of het goed is das veilig Bedankt! Maar: hij moet ook checken of er een adblocker actief is en dat is te faken en kan uiteraard niet door middel van PHP worden gecheckt... Als een website goed genoeg is zet ik mijn adblocker wel uit Als ik een contentgate krijg omdat ik een adblocker aan heb staan kom ik niet meer op de site. Dus weet niet of je content wil limiteren wanneer er een adblocker actief is, maar zet dat idee maar uit je hoofd. Dat is funest voor je website. De website is voor een advertentienetwerk, later zou er een vergoeding aan de publisher moeten worden uitgekeerd haha.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...