Ga naar inhoud

vertox

Members
 • Aantal items

  303
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

  Nooit

Community reputatie

0 Neutraal

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers blok is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Laatst nog even 10KM gedaan, voor de hitte golf, 49 minuten en 32 seconden .
 2. vertox

  Cities: Skylines

  Beetje een probleempje met de bussen.
 3. Hij legt uit waarom, als je dr niks uit kan vinden dan ben je niet erg goed in aardrijkskunde.
 4. Waar heb jij het over? http://nl.wikipedia.org/wiki/Social_engineering_%28informatica%29 Waar slaat dat nou weer op SE aka Social engineering. Illegale manier en je hebt makkelijk hiermee de politie aan je deur. Rara wie dat topic heeft gestart?
 5. vertox

  Beltegoedwissel.nl

  "Geen onzin biedingen"
 6. Waar heb jij het over? http://nl.wikipedia.org/wiki/Social_engineering_%28informatica%29
 7. Social engineering is illegaal, ik neem aan dat dit ook social engineering is, zoals je al zelf aangeeft stuur je deze niet zelf en heb je laatst ook een "Amazon cash back" service geopent.
 8. Kan je ook vertellen waarom? Ben ook zoek naar een headset met ongeveer dezelfde eisen als melerpe Omdat draadloos kwaliteitsverlies en het geluid kan achter lopen etc. Net zoals bij een draadloze muis(die haat ik ook) Ik heb zelf een draadloze muis & headphones, beide van goed kwaliteit, ze lopen ook niet achter. (Misschien een paar miliseconde, maar die merk je niet).
 9. vertox

  10 Euro Bitcoin

  Hallo, Ik heb 10 euro in Bitcoin beschikbaar. 2 Punten per euro. Proof:
 10. Heeft niet echt veel te maken met Minecraft accounts, Hackforums is een community, en zelfs ik ben er lid van. Naja, hij heeft bewijs en dat is wat telt Goodluck with selling! Hackforums wijst volgens mij heel erg naar "hacken". Je hebt meerdere secties en buiten dat is het een groot community, mensen komen er ook voor andere dingen i.p.v alleen om te hacken. Lealex laat duidelijk bewijs zien dat hij het account bezit (inclusief het email adres). En het kan niet gecrackt zijn, als je Minecraft crackt heb je alleen toegang tot username : password en dus niet het email adres. Afbeelding Goh, ben ook een member. Als je een account crackt, dan kan je ook Mojang cracken. Dont try me kiddo. Haha zo te zien ben jij nog een beginner dan, hij laat duidelijk bewijs zien van het email adres, dat het onder zijn bezit is, hij laat je zelfs het email adres zien. Kom jij nu met bewijs dat het gecrackt is? En het is nog steeds jou keuze of je het wilt kopen of niet; ben je niet geintresseerd? Waarom probeer je de topic-maker te blackliste? Vind je het niet betrouwbaar? Easy, zoek iemand anders. En bovendien zou ik jou persoonlijk ook niet vertrouwen nadat ik je Hackforums signature heb gezien, of het is pure jaloezie dat jij het niet kan hebben dat Lealex iets probeert te verkopen; of het is gewoon zo omdat jij de markt wil overnemen (in Minecraft accounts). Klik om de spoiler te openen Afbeelding Afbeelding Email : pass combinatie, success op Mojang, is waarschijnlijk 9/10 keer success op hun email. http://i.imgur.com/N81pCEi.png -> Zon beginner, lmao.
 11. Ik heb t gekocht op een PLR website. Dus t is PLR software.
 12. Heeft niet echt veel te maken met Minecraft accounts, Hackforums is een community, en zelfs ik ben er lid van. Naja, hij heeft bewijs en dat is wat telt Goodluck with selling! Hackforums wijst volgens mij heel erg naar "hacken". Je hebt meerdere secties en buiten dat is het een groot community, mensen komen er ook voor andere dingen i.p.v alleen om te hacken. Lealex laat duidelijk bewijs zien dat hij het account bezit (inclusief het email adres). En het kan niet gecrackt zijn, als je Minecraft crackt heb je alleen toegang tot username : password en dus niet het email adres. Goh, ben ook een member. Als je een account crackt, dan kan je ook Mojang cracken. Dont try me kiddo.
 13. Nope. Als je eventueel vragen heb, waarvan ik de licentie vandaan heb, aub via PM. Beantwoord dan maar via pb, ook prima. Waarom boeit t tbh waar ik mijn licentie vandaan haal? Ik kan je mn PayPal afschrift laten zien + factuur. Eens voorhanden gehouden om voor de belastingdienst te werken? Wellicht was ik geïnteresseerd? Was gewoon een vraag uit belangstelling. Dat jij er zo geheimzinnig over doet zegt genoeg lijkt me. Loop jij een winkel binnen en vraag je waar ze hun waren vandaan halen..?
 14. Heeft niet echt veel te maken met Minecraft accounts, Hackforums is een community, en zelfs ik ben er lid van. Naja, hij heeft bewijs en dat is wat telt Goodluck with selling! Hackforums wijst volgens mij heel erg naar "hacken".
 15. Nope. Als je eventueel vragen heb, waarvan ik de licentie vandaan heb, aub via PM. Beantwoord dan maar via pb, ook prima. Waarom boeit t tbh waar ik mijn licentie vandaan haal? Ik kan je mn PayPal afschrift laten zien + factuur. Eens voorhanden gehouden om voor de belastingdienst te werken?
×
×
 • Nieuwe aanmaken...