Ga naar inhoud

rednas

Members
 • Aantal items

  68
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

  Nooit

Community reputatie

0 Neutraal
 1. rednas

  Bitcoins & altcoins

  Komen de naam/achternaam/volledige naam van de bank overeen met het opgestuurde ID/paspoort/rijbewijs? Kostte bij mij ook een aantal keer proberen. Ging wel een tijd van 2 weken over heen. Momenteel ben ik zelf in bezit van ETH en VEN.
 2. rednas

  Bitcoins & altcoins

  Met het "lightning network" wordt dit probleem ook verholpen, de vraag is hoe lang dit nog gaat duren. Heb recent 250 in Bitcoin gestoken en met 420 uitgecasht, een 170 winst in een maand. Toch wel prima voor de eerste keer. Blijft toch alleen maar verder stijgen dus binnenkort maar weer op een laag punt kopen.
 3. rednas

  Bitcoins & altcoins

  Je kan met een klein bedrag toch leuk verdienen hoor! Ik begon met 1500-2000 euro (iets meer dan 1,5 jaar geleden) en zit nu over de 15K. Ik zou zeggen, spreid je geld over meerdere coins. Zelf houd ik altijd 75% BTC aan en 25% altcoins. En waar zie je de altcoins en wat voor potentie die hebben e.d.? En gebruik je meerdere wallets of een enkele?
 4. rednas

  Bitcoins & altcoins

  Goedenacht heren, hoe gaat dit in zijn werking? Ik was wel onder de indruk van jullie portfolios. Ik zie dat jullie niet alleen in BTC investeren maar ook andere crypto currencies? En waar vinden jullie deze? Ik zag bijv. dit: https://www.cryptocompare.com/portfolio-public/?id=6225 Ik heb al een wallet op Coinbase met een beetje kleingeld aan BTC gekocht, maar dit maakt je natuurlijk niet rijk (nog niet, dan).
 5. rednas

  Het oude one2xs

  Tbh vind ik die vorige layout een veel goedkopere uitstraling hebben dan deze. Het forum gedeelte is wel mooi maar de rest, dat blauwe en de header en de fonts in het blauwe is niet erg mooi. Dus basically, als het blauw wordt vervangen door bijvoorbeeld oranje en er andere fonts gebruikt worden vind je de website er niet meer goedkoop uitzien? Makes a lot of sense. Ik vind van wel, deze fonts kunnen wel wat mooier imo.
 6. rednas

  5 euro PayPal

  Ik bied 3 euro saldo!
 7. rednas

  Battlefield 1

  Ik ben er al sinds BF2 en altijd volgehouden dat het beter was dan COD. Jammer dat de COD fanboys er nu pas achterkomen dat Battlefield gewoon een betere shooter is.
 8. Statistieken? Bezoekersaantallen per dag etc.?
 9. rednas

  Paypal te koop

  1.6 punten per euro?
×
×
 • Nieuwe aanmaken...