Ga naar inhoud

kitnkiller

Members
 • Aantal items

  518
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

  Nooit

Community reputatie

0 Neutraal

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers blok is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Ik dacht dat het niet meer van deze tijd was, maar toen ik mijn lay-out in IE 11 opende bleek deze volledig om zeep te zijn. In chrome, FF, en elke andere -beetje normale- browser werkt het wel. Er valt ook voor geen meter te debuggen in IE11 dus ik heb geen idee hoe ik er aan begin dit op te lossen. https://new.chagwa.com/ Iemand die me in de juiste richting kan sturen of een oplossing kan geven? Misschien is het gewoon 1 regeltje aanpassen, mogelijks de volledige CSS. Alvast bedankt
 2. Dat is chille achtergrondmuziek. Wat voor genre is dat?
 3. Productinformatie Domeinnaam registreren werkt ook niet zo te zien
 4. kitnkiller

  Ctrl+v

  Productinformatie
 5. kitnkiller

  Ctrl+v

  https://thahosting.nl/
 6. Ik wil wel eens proberen. PM me het logo maar
 7. Je gesprekken gaan dan via je wifi verbinding voor betere kwaliteit mocht je geen 4G of 3G signaal hebben. Dit moet je provider wel ondersteunen en zodra je dit icoontje ziet doen ze dat ook Ah, thanks https://windirstat.net/ Probeer dit, dan krijg je een beeld van wat er zoveel opslag inneemt.
 8. kitnkiller

  Ctrl+v

  sudo apt-get update sudo apt-get install mariadb-server
 9. kitnkiller

  Domotica

  Dat hangt er vanaf welk systeem je neemt. Er zijn in ieder geval genoeg draadloze systemen, waaronder een systeem dat met Z-Wave werkt. Je bestuurt het dan met bijvoorbeeld Domoticz (freeware) op een Raspberry Pi. Je kunt er allerlei hardware aan hangen wat je allemaal aan elkaar kunt koppelen en je hoeft geen kabels te trekken. Is zon draadloze domotica dan niet heel eenvoudig te hacken? Of op zn minst te blokkeren (met bv een EMP)? Op zich maakt dat niet super veel uit voor verlichting natuurlijk, maar daar zou ik me wel zorgen om maken als je het ook voor beveiliging wilt inzetten. Het hoeft toch niet perse verbonden te zijn met het internet? Dus dat je verbinding moet maken met je eigen netwerk om erbij te kunnen. Dan zit je nog steeds met hetzelfde probleem.
 10. kitnkiller

  Domotica

  Dat hangt er vanaf welk systeem je neemt. Er zijn in ieder geval genoeg draadloze systemen, waaronder een systeem dat met Z-Wave werkt. Je bestuurt het dan met bijvoorbeeld Domoticz (freeware) op een Raspberry Pi. Je kunt er allerlei hardware aan hangen wat je allemaal aan elkaar kunt koppelen en je hoeft geen kabels te trekken. Is zon draadloze domotica dan niet heel eenvoudig te hacken? Of op zn minst te blokkeren (met bv een EMP)? Op zich maakt dat niet super veel uit voor verlichting natuurlijk, maar daar zou ik me wel zorgen om maken als je het ook voor beveiliging wilt inzetten.
 11. Is dat nog voor 2018 of is dat al voor 2019?
 12. kitnkiller

  Bitcoins & altcoins

  Ja, iedereen en zn oma wil ineens crypto kopen. Kun je niet BTC kopen via Bitonic en dan via Binance altcoins kopen? Volgens mij is dat de handigste route als je verder geen accounts hebt nog. Yup, en ik hoor bij die iedereen. Maar zolang de trend blijft, blijft het ook stijgen, dus daar wil ik nog effe op meeliften als dat nu nog gaat. En die 3 eerdere sites werden door vrienden aangeraden vanwege lage fees etc. Bitonic, is dat ook wat dan? Of niks speciaals aan? Bitonic is een prima bedrijf, soms moet je ze goed in de gaten houden voor ze voorraad hebben. Stukken beter dan het kutte Litebit die hun markt dichtgooien wanneer de koers teveel beweegt. Volgens google is BTC 12488.48 Euro waard en bij Bitonic betaal je 13.368,19. Dat is een kleine 1.000 meer? Dat lijkt me toch een enorm grote fee?
 13. kitnkiller

  Bitcoins & altcoins

  Ja, iedereen en zn oma wil ineens crypto kopen. Kun je niet BTC kopen via Bitonic en dan via Binance altcoins kopen? Volgens mij is dat de handigste route als je verder geen accounts hebt nog. Yup, en ik hoor bij die iedereen. Maar zolang de trend blijft, blijft het ook stijgen, dus daar wil ik nog effe op meeliften als dat nu nog gaat. En die 3 eerdere sites werden door vrienden aangeraden vanwege lage fees etc. Bitonic, is dat ook wat dan? Of niks speciaals aan? EDIT: Op google lees is een paar slechte reviews (3.5 sterren)
×
×
 • Nieuwe aanmaken...