Ga naar inhoud

legenza

Members
 • Aantal items

  80
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

  Nooit

Community reputatie

0 Neutraal
 1. legenza

  Instagram accounts

  Beste alle, Ik ben opzoek naar Instagram accounts met minimaal 5,000 volgers (actieve volgers). Mocht u toevallig eentje in handen hebben en willen verkopen, stuur me een PB en we bespreken de prijs. - LeGenza
 2. Goeie naam? Post eens wat, ben benieuwd naar je likes & comments
 3. legenza

  Closed

  Had je een beter attitude? Ja: Meer kans op klanten. Nee: Geen klanten. GLWS
 4. Ja, het is een "u", mijn excusses. 30 punten omdat het een naam heeft van een land, en dat maakt het uniek. Het gaat niet om followers/likes. Het account word vaak getagt door mensen die er heen gaan of er zijn.
 5. legenza

  Talking English

  Hello there gentlemen.
 6. Hallo, Ik heb een Instagram account te koop, semi OG. Ik verkoop dit account omdat ik er niets aan heb, en misschien heeft iemand hier er wel wat aan. Account naam: Bh*tan . Het account word vaak getagt door mensen die in het land zijn, of gewoon random mensen. Ik vraag hier 30 punten voor. Laat me weten.
 7. legenza

  VPS te koop

  Hallo allemaal, Ik verkoop VPSjes voor een redelijk goedkope prijzen, zie informatie hieronder. Besturing systemen: Locaties: Prijzen: 5 punten per maand.
 8. Ja ze zijn gecrackt, mensen gebruiken combolists, configs en een programma genaamd "Sentry MBA config", en zo heb je binenn een uur 20 +/- accounts. Ik weet zeker dat als iemand een account koopt en het gebruikersnaam opzoekt op Google, vind je zo het combolist die gebruikt word. Accounts voor deze prijs is een beetje TE goedkoop.
 9. Bump - 2k bereikt op een afbeelding.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...